Sziasztok sürgősen eldó újszerű állapotban elektromos 10fészkes kürtös kalács gép+20fa.Tészta csík húzó gép,dagasztó,lángos sütő gázos.darabonként is eladó nagyon olcsó.tel:0670-2031929.
Semmilyen.. max valami kereskedelmi ha magad akarsz dolgozni, bár tőlem még sosem kértek semmit. Megkeresed az illetékes önkormányzatot kitöltessz egy formanyomtatványt és még aznap kinyithatsz.
olaszorszagba csak akkor nem kell kepzes ha az utobbi 5 evbe elelmiszer forgalmazasba dolgoztal. Ha nem akkor kell egy kepzes. Itt a confartigianato vegezteti 455 euro (itt de mas varosba leet mas) es 2 honap.
Sziasztok. Elnézést szeretnék kérni aki irt nekem és nem válaszoltam,de az az emalcim nem enged belépni(valami időkorlát volt rá). Akinek még aktuális a kérdése(már ha volt) irjon a polman35@wp.pl cimre,azt használom.
Érdeklődnék, főleg azoktól akik már külföldön is beinditották az üzelteiket hogy indultatok neki, milyen végzettséggel,milyen céggel?Mik a követelmények (ha vannak ilyen) az Eu-s országokba?
Mi jövőre szeretnénk beindítani a vállalkozásunkat Olaszországba, és azt már tudom nem kell képzést elvégezni. :))
Aki már kint van és aktívan csinálja tudna nekem írni néhány sort mik a tapasztalatai?
Sziasztok, kürtőskalács sütéshez kialakított utánfutónkat, 10 fészkes elektromos sütőt, dagasztógépet, tésztacsíkhúzót (gyártó: Metaltechnik) szeretnénk eladni. Újszerű állapotban vannak, pár hónapot használtuk, kedvező áron. Bővebb info: 0620 216 0959
Sziasztok!Kurtos kalacs sutot es dagasztot vennek. Minden ajanlat erdekel! Piacokra ,rendezvenyekre hasznalnam. Indokoljatok,miert eppen a Te sutotok a legjobb. Vagy esetleg tapasztaltabb kalacsozok velemenyere is kivancsi lennek! Hol lehet jo sutot kapni,realis aron??????? maluna3@gmail.com
Sziasztok!Kurtos kalacs sutot es dagasztot vennek. Minden ajanlat erdekel! Piacokra ,rendezvenyekre hasznalnam. Indokoljatok,miert eppen a Te sutotok a legjobb. Vagy esetleg tapasztaltabb kalacsozok velemenyere is kivancsi lennek! Hol lehet jo sutot kapni,realis aron???????
Kérdés hogy mennyiért veszel egy átalakítandó használt kocsit.Mert a költségek elszaladhatnak, ugyanis a lakókocsiban eleve más berendezési tárgyak vannak mint ami a büfékocsiba kell. Tehát majdnem ki kell ürítened, majd leburkolni valami mosható világos cuccal az oldalfalakat padlót,bepultozni, majd kívül is lambériázni és amikor kész vagy és ráköltöttél eleget, akkor lehet hogy gondjaid akadnak az átiratásnál. Vagy ha már a neveden van akkor az első műszaki vizsgánál.Szerintem nézz utána ezeknek aztán dönts.
Másik kérdésedre válaszolva, szerintem azért van annyi eladó gép mert lehet (és nem bántani akarok senkit) hogy nem kellő körültekintéssel vágtak bele a kalácsozásba vagy egyszerüen nincs szerencséjük.Buktató pedig van bőven..lehet profi felszerelésed ha nem a megfelelő helyen próbálkozol ,vagy nem értessz hozzá és a vevőiden "kísérletezel"vagy nem megfelelő a sütőd de mivel nem értessz hozzá egyszerüen nem ismered fel a hibát stb..stb Láttam olyan kalácsost aki nagyon sikeres volt egy helyen,majd utána 3 évig legalább 3 helyszinen tönkrement, pedig kb 19 éve ezzel foglalkozik és nagyon jó kalácsot süt. Ha kezdő lett volna akkor biztos abbahagyja az első, max a második kudarc után.
Ezért tartom rizikósnak ha valaki 5 milliót költ el büfékocsira csili vili "gépsorokra"mielőtt egyetlen kalácsot is feltekerne.Méregdrága gépsorral is lehet pocsék kalácsot sütni és ez fordítva is igaz.Ha üzletben csinálod elég bőven 1 millió ha büfékocsiban 1.6 1.8 max 2 milióból első osztályú felszerelést össze lehet dobni.Ennyit elég kockáztatni mert a felét ha visszakapod ennek is ha esetleg mégsem megy a dolog.
Sziasztok! Eladó egy Faszenes kürtőskalács sütőgép ami 220V-ról működtethető, 8 tengelyes, nagy sütőfákkal és állvánnyal (15 fát adok hozzá),forgatórendszere árammal működik! Ugyanitt egy Mobilmosogató is eladó! -bojlerrel szerelt, mikrokapcsolós csappal(hideg – meleg víz), külön tartály a szennyvíznek és a tisztavíznek ami szivattyú által működik és 12V-ról működtethető! Kettő együtt - irányár: 480.000Ft (megbeszélés tárgya)
Huha! Erre nem szamitotam hogy te is feladtad. Hat ez nem valami biztato.
Vegre elolvastam az egesz topikot. Olyan izgalmas volt mikor egyik masik keszult a megnyitasra oszt ni mi lett belole. Kiabrandito.
Mas kerdes barkinek aki tud valaszolni igy az egesz topik atolvasasa utan Egy hasznalt kampert mennyire kell atvaltoztatni hogy megfelelo legyen kk keszites es eladas celjabol?
Abba ugye mar sok minden benne van de vajon jobb keszen venni (ha mar nem vagyunk ezermesterek) ?
ezt nagyon szépen mondtad. A KK nál csak az a baj hogy, ha nincs tapasztalatom vele akkor hiába tudok finom tésztákat sütni , mig nem probálom meg a kürtős sütőt nem tudom ha tudom e csinalni vagy sem. S ha már veszel egy sütőt akkor belegondolsz hogy ezt talan nem csak családi használatra veszed. Az is igaz jobb ha előbb csak a sütőt veszem s ha majd tudok finom KKalacsot sütni akkor kezdek a többin gondolkodni.
Amugy Itáliába mégis kötelező a képzetség, ha nincs akkor egy két hónapos kurzus. Most itt tartunk.
Szia Erika vagyok belgiumbol erdekelne a sutod ha lenne fotod jo lenne ha lathatnam.Ha megvan meg akkor kerem kuldjon egy emailt nekem a kovetkezo email cilmre/ hajdu.erika1@gmail.com