A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó régi, nem feltétlenül manuális de mindenképpen analóg felszerelésem néhány darabja.
Pentax MZ5n +Revuenon 1,7/50 Soligor Pz42 AF vakuval.
A váz beépített vakuja felnyílik,villan de nem marad fenn egyébbként a váz minden funkciója tökéletesen működik.Az obi szűrőmenete egy picit sérült .A Soligor vaku TTL ill.full manuál módban müködik van rajta slave,másodikredőny szinkron,motoros zoom stb..
A szett ára 40 000 Ft
Chinon CM5 +Optika Makina K.K 3,3/200 teleobival.
A váz hibátlan, K bajonettes, elem csak a fényméréshez kell.
Az obi sérülés mentes optikailag is tökéletes.
A szett ára 20 000 FT
Érdeklődni a p.zsole@freemail.hu ill. a p.zsole@gmail.hu lehet
Nem tudom, jó helyen kopogtatok - e; ha nem, akkor mindenkitől elnézést kérek.
Lenne két értékesítendő gépem, gyűjtőknek.
Az egyik Olympus Trip 35 márkajelzésű, a másik Kodak Star 275. Működésükről és műszaki jellemzőiről nincs információm, nem értek hozzá, de a neten található részletes leírás.
Sziasztok, van két régi fotós könyvem, Sárközi Fotószámtana és Karácsonyi-Eiler Sztereo c. könyve. Ha valakit érdekel, igen jutányos áron viheti (annyiért, amennyit ajánl érte).
szia! már beszéltünk korábban! ez a szett is tetszik nem adod el esetleg? vagy nincs véletlenül exaktához szép állapotú keresőd vagy biotar 75 ös eladó?vagy nem tudsz nekem szerezni? kérlek! üdv zoltán debrecenből! számom:70 /581 3338 nagyon köszönöm!
Keresek Jupiter 12 35/2.8, Jupiter 11 135/4 obit és revolverkeresőt Zorki és társai orosz távmérős gépekre. Ha valaki rendelkezik a fent említett portékák valamelyikével és reális áron megválna tőle, ne habozzon, írjon! :) Vagy ide, vagy a publikus mailemre. Nagyon jót tenne velem, mert az 50-eseket már unom :)))))))
Esetleg narancs és vörös szűrőt Jupiter 8-ra és Industar 22-re, vagy Flexaret automatra ugyanezeket keresem.
Üdv!Még mindig keresek Olympus Trip 35 géphez gyári objektívsapkát, tokot, csuklópántot, vagy olyan roncs, üzemképtelen gépet, ami rendelkezik ezekkel a tartozékokkal.Netán működő gépet olcsón.
egy ideje fotózom, de csak digitális formában. az utóbbi időben megjött a kedvem az analóg fotózáshoz is, és találtam itthon a régi cuccok között két gépet is, nem tudom a pontos modell nevet, de leírom amik vannak rajta. az egyik egy Werra (V-XM) gép, Carl Zeiss Tessar 2.8/50 mm-es objektívvel, a másik egy LOMO Smena 8M típusú gép.
a kérésem az lenne, hogy leírnátok, melyikkel érdemesebb elkezdeni a fotózást, melyikkel lehet jobb képeket csinálni, illetve melyikre mi jellemző? vagy tudnátok oldalakat ajánlani, ahol utána tudnék nézni ezeknek és a működésnek?
Antik Zeiss Ikon Contaflex (50-es évek), külsőre meglepően szép állapotban, bele lehet szeretni, mechanikailag tökéletes, fotóztam vele nemrég, minden záridő működött, törőékes mattüveg van benne, hibája: a keresője repedt a sarkon, nem zavaró, fókusz-állítást nem befolyásolja. 45mm/2,8-as obija van, barna tokja is. 25ezerért megválnék tőle.
Lencsét keresek (lehetőleg 100 mm gyújtótáv alatt) Leica R4s típúsu gépemhez,50 ezer ft ig bezátólag.Tisztában vagyok vele hogy ennyi pénzért rendes letz,vario,sumicron obit nem fogok kapni,viszont a kérdésem az, hogy rendelkezik e valaki adapteres lencsével ebben a kategóriában?
előre is köszönöm a segítséget,ajánlatokat.esetleg dobjatok egy mailt ide balazsfromm@gmail.com
Sziasztok, nem gép, hanem objektív, de talán nem lóg ki innen nagyon: keresek nem-AI Nikkor 35mm 1:2 objektívet, lehetőleg "O.C" jelölésűt-t, de az "O" is érdekelne. Ha esetleg AI-ra alakított, az nem baj.
A Praktica bajonettes 2,8/28 és 4,5/80-200 elkelt 10 ezerért. Megmaradt az ugyancsak hibátlan, karcmentes, bolti állapotú BC1 váz egy 1.8/50-es obival. Ha vkit érdekel, kérem jelezze.
De igen. Most néztem, valamiért a spam könyvtárban landolt. Bocsánat. A felszerelés egy rokonomé, nem mondott árat, én meg nem tudok korrekt árat mondani, nincs gyakorlatom használt adás-vételben. Annyit persze tud ő is, hogy nem ebből fog meggazdagodni :) Ha van kialakult elképzelése, beszéljük meg. Holnap leszek ismét mail közelben.
Nekem van 2,8/28 és 4,5/80-200 hibátlan, karcmentes, bolti állapot. Van hozzá egy váz is (BC1) 1.8/50-es obival. Váz is, obi is hibátlan, gyönyörű állapotú. Az árazáshoz nem értek, kérem tisztelettel a fórumlakók segítségét.