szia.
Köszi.
Felraktam a 220 at a hahura.
-
arra gondoltam, hogy esetleg elcserélném egy r129 re, köszi a helyre igazítást ákos, mindegy milyen motoros.
A 220, úgy is a gyereké lenne, ha sikerülne elcserélni, akkor az r129 et kapná meg, aminek talán jobban is örülne...
Minden égő gyári (már) Ami érdekes az, hogy ha nem terveznek bele jobb hátra ködlámpát, akkor miért van benne foglalat, és feliratozás? De ezen kívűl semmi. Kábelkötegben biztos nincs mert végignéztem. Elől 5W-os a helyzetjelző. Zsigánálm valami kékes fényű volt, és azzal kezdtem, pedig jól néz ki vele.
Sziasztok! Autó vásárlása előtt állok és kinéztem egy gyönyörű W126-ost a késői szériából.
Motorja 4.2 V8.automata. Meg tudnátok mondani mire kell figyelni ennél a típusnál, ill esetleg előfordulnak jellemző hibák?
Régóta vágyom egy ilyen autóra és nem akarok mellényúlni, az én pénztárcám sem kifogyhatatlan sajnos.
Kicsit utánaolvastam a dolgoknak, szinte mindenhol csak jót írtak az autóról, az meg hogy sokat eszik az vele jár, hisz nem kis motor van benne.Szóval nem ez az elsődleges szempont.
1. Megtudtam, hogy tudok a saját autómba is 37000Ft-ért tankolni! :-( (mennyi banán?)
2. Tudományos alapossággal nekiálltam a 140-es világítás hibájának a megkereséséhez. (mindig égő hibát jelez) Minden égőt már a múltkor újra cseréltem. Most az indeszeket is. Még mindig nem jó. Belsőtér, (hülyeség mert azt nem nézi) de az is mind új. Rendszám világításban, és a műszerfalba már múltkor mindent cseréltem. Véletlenül észrevettem, hogy a hátsó jobbos ködlámpa nem ég. Biztos rossz, pedig új. Csere másikra. Aztán csere a foglalat is mert hátha az. Most sem jó. Szétszedem a lámpát (nekem az 1 óra) és meglepetésemre nincs is bevezetékezve a jobb hátsó ködlámpa. Nemcsak a lámpán belül, de a gyári kábelkötegben sincs!! Összerakom (újabb 1 óra). Otthagytam. Passz. Majd ha lesz szabad fél napom majd folytatom.