Talán mintha nem régen lett volna szó róla, de egyszerűen nem találom, így felteszem a kérdést újból.
Ma már jó idő volt, hurrá hát itt az idő hogy teszteljem az új (és egyben első) mezemet.
A mez teljesen frankó, viszont van egy nagy gondom. Lebeg a mellkasomnál (és végülis mindenhol) és a pulzusmérő pedig meghülyül tőle.
Egyszerűen nem tudtam használni. Ez csak a gagyi pulzusmérőknél fordul elő (Hervises), vagy mindegyiknél előfordul?
Ti mit javasoltok ilyen esetben? Igazából nagyon zavar, mert 30 évesen most kezdem újra a bringázást, és próbálom betartani a pulzustartományokat, eszerint feljődni, de így nem tudom használni a pulzusmérőt. Nem vehetek fel nyáron is még egy széldzsekit a poló főlé. (Eddig így öltöztem és tökéletesen működött az óra, kb 6 hete majdnem minden nap).
Ez az ún. ahead rendszerű villanyak, ilyennel készülnek a jobb bringák már 10-12 éve. Ehhez ahead-es kormánycsapágy és stucni kell. Ami neked van, azt menetes villanyaknak hívják, olyat kell keresned. Nem lesz könnyű, mert komolyabb gyártók már csak ahead-es villákat gyártanak, az egyetlen kivétel az RST, nekik vannak olyan modelljeik amiben alapból nincs nyak, és olyat veszel hozzá amilyet a váz igényel.
Menetesből is két méret van, a villanyak külső átmérője 25.4 vagy 28.6mm átmérőjű. Mérd meg, hogy neked milyen van most.
Azt meg tudod mondani, hogy a csongrádi úti iskola után- ahol már földút vezet- miért jelzik a megyehatárt? (Pest megye tábla virít) A másik irányban nincs. Még sehol sem láttam ilyet.
Itt a húsvéti szünet, és ennek csendjében meghallottam a nótaszót a távolból: "Vár ránk a sí-íkság, végtelen mezőkön szél jár." Ha minden igaz, Morvaországba megyek, felderíteni a terepet a nagyobb nyári túrára. Legyetek jó egészségben!
Tegnap kétszer kellett bemennem a városba, összejött az ötvenes tisztán muszájközlekedésből. :-) És itt a jó idő, csinosabbnál csinosabb lányok hemzsegnek az utakon. :-)
Ja, az UVH budai végén ha olyan táblát láttok, hogy a "járda" lezárva, gyalogos közlekedés a túloldalon, akkor tényleg le van zárva, javítják a pesti végén az aszfaltot. Nem tudom, mennyi idő, de jobb elkerülni, mert a másik felén lépcsőzés van. Remélem, lesz látszatja.
MTB-n is lehet segíteni, ha felszarvazzuk, mert akkor ugyanúgy megvan a fogásváltási lehetőség pihenésül, mint az oútin. Hej, az a szép görbe kormány a parasztbiciklin, de sokáig sirattam, mikor montit vettem...