akkor várom a képeket,egyébként van valakinek burago-hoz ojan kereke ami a lancia delta s4-be van,és a f1 burago autók ban esetleg?és még keresek lancia delta s4 1:24 bármien állapotu érdekel!
Eladó lett: Porsche 911 GT3/ Rs, méret: 1/24, állapot abszolút új, vagy karc - sérülés - por mentes. Bár ez nem a reklám helye ,de élőben szebb, a képek nem adják vissza 100%-ban az autó valódi színét.
Kérek mindenkit,...akit érdekel, jelezze, mert további képeket tudok mailban küldeni,.
A doboza is jár hozzá. Ára: 3.000 Ft (se több ,se kevesebb). Bp-en személyesen vagy vidékre postai úton is.
További infók @:welly24@totalcar.hu -n, vagy tel.: 20-as 828 26 35-ös számon.
Van még egy ilyen mercim, de elő kell még kerítenem. Az is hiányos, bár a kettőből egyet nem lehet csinálni sajnos. De van még egy hiányos autóm, kép holnap!
Én nem mondhatom magam "nagy" gyűjtőnek szóval kevés modellel rendelkezem de azok olyanok is :) Subaru fan vagyok úgyhogy leginkább ezeket elsősorban 1/18-asban van 3 szépségem (AUTOart) amiket sokáig vadásztam de összejöttek még nem teljes a lista de idővel a hiányzók is meglesznek ;)