A középsőt ne, azzal semmivel sem lesz jobb a gördülés mint a mostanival. Az első meg a harmadik jó, köztük az a nagy differencia, hogy a Land Cruiserben van egy defektvédő plusz réteg, ami elég sok kisebb tüskét, üvegmorzsát megfog. Drágább gumi, de megéri a plusz ráfordítást.
A Dinnyés-Kisfalud útszakasz változatlanul a dudálós-mutogatós autósok mekkája. Ma ötből kettő az eredmény. Mindkettő szembe jött, mégis zavartam őket azon a szakaszon, ahol a félig elkészült kerékpárútra nincs fel- és lehajtó, értelemszerűen nincs átadva, és még táblázva sem. Ez egy öperces út lehet.
A sajátom meg ez (csak amikor vettem, még nem volt benne "reflection"), szerintem a kis g. ellenállás jogosan elmondható róla. Laza talajon kissé (understatement) bizonytalanul fordulok vele, de az valszeg a saját bénaságomnak köszönhető inkább.
A Land Cruiser egy nagyon ismert, bevált gumi, sokan használtak már ilyet a topikból (pl. asszonykám is). Nedvesen a tapadását szokták szidni (mármint a Schwalbe külsőnek, kéretik nem félreérteni :)) de egyébként tényleg gyors és kényelmes.
Először azt hittem, hogy csak a Közlocsolási Művek vizezte be az utat, de gyanús lett, hogy a járdák is vizesek. Valamikor hajnal előtt eshetett az egész városban, a Reiiter szinte lucskos volt. Mire beértem, az induláskor gyönyörű hófehér támvillám szürke árnyalatot öltött.:(
Teljesen üzemszerű...............néha még bezsírozatlanul is történik ilyen. Nem kell zsírozni a küllőanyát, sőt inkább ha többször lelazul akkor egy kis menetrögzítőt kell rápöttyenteni (szerintem erre a célra tökéletes a körömlakk, ha nincs más)
Egy kis segitseget szeretnék kérni! Egy női kerékpárt szeretnék vásárolni szombat délelőttig a kedvesemnek. Eredetileg Author CROSS-ASL-t szerettem volna, de azt a választ kaptam, hogy ilyen nincs az országban és pár hetet kell rá várni.
Igaz lehet ez? Van valami tippetek egy hasonló minőségi kerékpárra, ami árban sem szalad el nagyon? Kb. 150 eFt-os büdzsében gondolkodunk.
Nekem is volna egy technikai kérdésem. Mennyire tekinthető normálisnak, hogy a (bezsírozva betett) küllőanyák lassan lecsavarodnak a küllőkről egy-két nap alatt? Jellemzően a jobb oldaliak lazulnak így ki, és gyanítom, azért, mert Monorra immár dimbes-dombos tájon tekerek oda-vissza, és helyenként a nyeregből kiállva hajtok (amit régebben sose tettem).