Tisztelt Gábori Szabolcs Úr!Biztosan látta az aláírásom alatt, hogy nem egy szedett vedett kombivartburgos szerelő vagyok, hanem egy normális, bemutatóteremmel, telephelyekkel,és komoly referenciákkal rendelkező épületgépészeti céget vezetek. Nem véletlenül írtam, hogy nem tudok önnek korrekt árajánlatot adni, addig, amíg legalább telefonon nem pontosítottunk néhány dolgot. Klímaberendezések árait egyszerűen kinézheti az interneten, webáruházakban, ha viszont korrekt, az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő árajánlatot szeretne, akkor olyat csak akkor tudok adni, ha előtte beszélünk. Az, hogy Ön hány embert enged be a lakásába, természetesen nem az én dolgom, de anélkül, hogy felmértem volna a helyszínt, én nem fogok a telepítésre megoldást kínálni, mert a műszaki megvalósíthatóságot mindenképpen csak a helyszínen tudom felmérni. Azok, akik látatlanban adnak ajánlatot, ott szokott legtöbbször előfordulni, hogy még ezért, meg azért pluszköltségeket számolnak fel. Nálunk általában igen vonzó árakon lehet hozzájutni a klímaberendezésekhez, és öt év garanciával végezzük a telepítéseket, a legprofibb szerelőkkel. Amennyiben mégis érdekli az ajánlatom, akkor kérem keressen az elérhetőségemen.Üdvözlettel:Széll Ferenc Pannon-klimatech Kft.
Tisztelt Széll Ferenc Úr!Másoktól ennél részletesebb ajánlatot kaptam, ha gondolja küldjön Ön is, nem szeretnék 8-10 embert beengedni a lakásomba. Gondolom megérti.ÜdvözlettelGábori Szabolcs
Tisztelt Uram!Köszönöm megkeresését.Sajnos a megadott adatok alapján, olyan sokféle összeállítás jöhet szóba, hogy képtelenség korrekt árajánlatot adni. Amennyiben biztosít számomra egy telefonos elérhetőséget, esetleg megkeres az enyémen, akkor néhány adatot pontosítva, tudok Önnek olyan ajánlatot adni, amelyik nagy valószínűséggel kielégíti az igényeit, és versenyképes lesz a többi ajánlattal.Üdvözlettel:Széll Ferenc Pannon-klimatech Kft. 06-70-360-3840 www.pannonklima.hu
Ez volt a levelezés, tehát amíg nem jár a lakásomban semmire sem tud ajánlatot adni.Én ennél paranoiásabb vagyok. Nem a pannonklímával van bajom, csak én így jártam velük. Amúgy utánuk néztem és biztosan a nem nyert kategóriában vannak. Persze lehet, hogy sajnálhatom, mert mindenki másnál bejönnek, csak én vagyok szőrőzős.
Ja visszaolvastam és láttam vettél tőlük egy genexet, meg egy alap Daikint. Nos én nem ájulok el mert rá van írva, hogy daikin. Annyi eszem már van, -1 hónap alatt kiművelődtem - hogy 120-150.000 ft -ért nem kapok igazi daikint, ez látható az árlistájukból is.
Azt hiszem félreérted, nekem a pannonklima egy a sok száz klímás cég közül. Ha nem akar ajánlatot adni készülékre akkor ne adjon semmilyen választ, ha már szerepel a melegemvan. hu ajánlatadói között, részemről ennyi. Vagy ad normális választ vagy ne adjon semmit. ha semmit nem válaszolt volna ez az írás sem született volna. Majd veszek mástól aki a paraméterezett !! szobákba tud adni úgy ajánlatot, hogy nem látja. A munkadíj az más tészta, ahhoz látnia kell, elfogadom. De én már csak azt a céget engedem be a lakásomba akit leinformáltam. Mond 3 gép esetén egy kicsit többet - ami nem biztos - na bumm, 5-20.000 Forint nem oszt nem szoroz egy ilyen beruházásnál, sokkal fontosabb, hogy létező cég legyen , az sem baj, ha van az APEH köztartozásmentes adózói listáján, legyen nyereséges, mert ha nem az akkor ki tudja meddig létezik a cége? Hova lesz az általatok annyira kioécézett garancia.stb...
Nekem ebben a formában fontos, hogy ki szereli a klímámat az ÉN LAKÁSOMBAN. A pénz is fontos, de a sok szempont közül csak egy.
Én elfogadom, hogy be kell jönni, de kifejezetten a készülék árakat akartam összehasonlítani és a tudásukat. Ár/ érték arány szerint ( no meg a mivan a zsebemben alapján ). Ezt le is írtam és így sem kaptam semmit. Biztos mindenki aranyos és szép, de ez jelen esetben nem szempont.
Én nem fogok senkinek szépeket írni, hogy eladhasson. nekem elég , ha udvarias, korrekt és arra válaszol amit kérek, ezt nem kaptam meg.
Nem tisztem senki megvédése, de ahhoz, hogy egy szerelő tényleg korrekt dolgokat tudjon ajánlani ahhoz sajna "muszály" beengedni a lakásba.
Én találkoztam Dejóval és Windy vel is és azt tudom mondani, hogy rendkívül barátságos, nyílt, őszinte(remélem), korrekt embernek ismertem meg őket.
Persze az is igaz, hogy "bajban ismerszik meg az ember".
Windy-vel nagyon hosszasan beszélgettem és olyan embernek ismertem meg aki szívesen rendelkezésére áll a leendő vásárlónak és biztos vagyok benne, hogy akkor is, ha csak érdeklődő az illető.
Annak biztosan oka van, ha valamire nem reagál. Ezt tőle kellene megkérdezni, hogy miért tette illetve nem tette.
A sokkal drágább nem mindíg sokkal jobb többnyire csak inkább jobb. Szerintem.
A személyes találkozó-megbeszélés-tanácsadás során és egyáltalán csak a beszélgetés során meg lehet ismerni azt az embert akire később a klímánk szerelését bízzuk, hogy érdemesült-e arra, hogy egyáltalán beengedjük az utcáról a lakásba a személyes terünkbe.
Dejó már járt nálam Windy-t és szerelő munkásait beengedném a házamba.
2 hete találtam ezt a fórumot , azóta olvasgatok benne, érdekes. Én is a jobb klíma kategóriából választanék, meglátjuk mire futja, de tudjuk az drágább.
Nos, én is kértem árakat a melegemvan.hu oldalon, és csak ,először megnézzük majd utána , típusú válaszokat kaptam , köztük az itt is irogató pannonklímától. Szépen leírtam, hogy nem akarok 10 embert beengedni a lakásomba , de a pannonklima erre sem reagált, mások igen. Sajnálom, de a pannonklimát senkinek nem ajánlom. Este megpróbálok pontos ajánlatkéréssel fordulni az itteni szakikhoz.
Nos igen! Hajrá, hajrá fiúk! Indulhat a licit :o))
De tényleg, mivel mindketten tök jó tippeket és árakat mondtak, így úgy érzetem mindkettejüket megkérem jöjjön el és mondja el mit gondol... (főleg, hogy ők is ezt ajánlották fel) Én már csak ilyen vagyok, szeretek kb 3-4 ajánlat közül választani. Vagy mindenki tök ugyanazt adja ugyanolyan áron?
Szerintem a Panasonic annyira "kíméletesen" bánik a műszaki paraméterekkel, hogy amit megad azt mindig minden körülmények között tudja az adott gép. Mi sok gép esetén tudjuk azt, hogy mennyivel tud többet a gép, de ...nincs leírva.
Szerintem meg a panasonic az első aki bevállalja, hogy a berendezés eredeti állapotban nem használható folyamatos, 24 órás fűtési üzemre!
A titok a leolvasztási ciklusok, olajfűtés és tálcafűtés árnyékában van!
Ezek a készülékek is használhatóak -5 alatt folyamatosan, csak nem kell reklamálni, ha 3 napig nem tud természetes úton leolvadni a jég a készülékről...
Teljesen máshogy kell telepíteni azokat a spliteket amit inkább fűtés üzemre szeretne használni a gazda...
Miért lenne elírva? (Fűtés kapacítás min osztva Fűtés teljesítmény min és az az adat jön ki.) (Itt folyik a vita vagy szál hogy milyen jó ha a hőcserélő felülete nő, de ezt nem sokan tudják megerősíteni ... és ime a Pana elárulja az igazat. Arra a mérő pontra vannak ezek optimalizálva amiben megegyeztek az EuroVentbe lépet cégek.) (Szerintem)