A 2 lábúra áramot kötsz és viszed a kapcsolóra (házról testel elvileg), a 3 lábura test is kell külön, a 4 lábasra áram, test, kapcsolóra egy kivezetés meg egy kontroll lámpa. Az 5 lábas meg ugyanez mint a 4 lábu csak mégegy kontrol lámpa (vontatmány).
Mondjuk a relé jó, mert mindegy neki, hogy 1 db 1 wattos égő van rákötve vagy 3x 21 watt akkoris ugyanolyen sebeséggel villog akár 5 percen át. (kipróbáltam) :-)
Szia! Megnéztem én még akkor azt a hírdetést csak nem irtam rá semmit:)
Claasnak Claas az biztos csak átfestette kékre ami elég gáz:D lehet nem volt zöld festék kéznél:)
Az mind1 különben lényeg az h milyen állapotban lehet a kötöző rész. Kérj közelebbi képeket a kötöző részről fogaskerekekről a dugattyúról ami préseli a takarmányt. Azért nem kell elutazni messze ha alapból szar:)
Mondjuk én az enyém külalakra jobb állapotba van ennél szerintem:)
Meg elsőre feltűnt h az a kuplung rész átvan alakítva valami miatt mert ezeken gyárilag nem ilyen van. Ha beszélsz vele rá kell erre is kérdezni h mivan a régivel. Meg fontos h mi volt rajta már eltörve mi volt hegesztve stb ez nagyon fontos. Találkoztam már olyannal h a lendkerék volt széttörve pedig rohadt vastag öntvényből van és még is meg a tűtartó menthetetlenül hajlott volt az már drága mulatság.
Kérj képeket és oszd meg velünk is és több szem többet lát elven nyílvánítunk véleményt.
Ne higyj a jelzéseknek. Elvileg a közepére megy a a pozitív. Nézd meg egy próbalámpával hogy egyáltalán működik-e(mindegyik kivezetést). Mert ha nem akkor menj vissza az üzletbe és mond hogy adjanak eg másikat mert ez szar.
Ma vettem villogó relét az ötlábas németnek mondott félét, kínait meg nem akartam (szerintem hamisítvány, hiányzik a Germany felirat vége a relén is meg a dobozán is, csak annyi van Germ....) 4000 Ft volt. :-(
A lábkiosztás 31 49 49a C C2
A C és C2 lenne elvileg a kontrol lámpa, kikapcsolt állapotban test jön ki mind kettőn. Ha felkapcsolom az irányjelzőt akkor a kontrol kivezetéseken se test se áram nem jön ki (pótkocsi be volt dugva)
Elvileg kellene villognia a kontrol lámpának, de semmi.... Valakinek valami ötlet?
Csak az zavar, hogy elkérnek 4 ezer forintot érte és egy kalap szart ér....