én nem vagyok nagy szaki de honda helyett vennék egy szentkirályi KF-04est 6,75Le briggs motorral amit most 89900ft-ért árulnak a madaras hiperben(feltéve, hogy újat szeretnél)
-
a KF-04 régi konstrukció így a kiegészítőket meg tudod venni használtan viszonylag olcsón
Elovlavastam itt a fórumon az utolsó 500 hozzászólást, és látom van pár hozzáértő gazda.
Ezért is kérném a véleményeteket, hogy rámszakadt, 5000 négyzetméteres szőlős és gyümölcsös ami eddig kaszálva volt.
A tervem, hogy egy honda dragon 5,5 lóerős gépet vegyek, és szeretnék hozzá ekét.
A kérdésem az, hogy ha szántani szeretnék vele akkor mindépp kelle hozzá kuplungfelezőt is venni, vagy bírja anélkül is?
Körmös, vagy gumikerék kell-e hozzá, és mekkora?
Még egy utosló, hogy szükségem van-e az 5,5 lóerőre, vagy elég a kisebb?
Olyan 110.000Ft-ra gondoltam, de ha kellenek hozzá kiegészítők, akkor az megdobja még 50.000 Ft-al, ha jól gondolom.
Légyszi segítsetek nekem ebben, mert nemsok tapasztalatom van. Egy ősrégi Iseki AC2 van a garázsban azzal szoktam menni a kertben néhány kört, de szerintem az már nem bírná.
4 ütemű mociban milyen motor olajat kell cserélni?
Van egy kf sprint 40 brigge motoros képem is. lassan azt is be kellene üzemelni. Az olajat azért illő lecserélni mert csak tavaly tavasszal volt olaj cserélve és ősszel volt utójára használva. Általában csak fűvet nyírok vele.
Sziasztok!Tovább próbálkoztam a lent említett honda rotával!több kevesebb sikerrel!Karbi le és kifújattam levegővel!Egyenletesebben jár a motor de még mindíg nem tökéletes!A gázkar fél állásánál leáll a gépezet!Hogyan tudnék emelni az alapjáraton?Vagy mit kellene tennem?Légyszi sugjatok mert még nem csináltam ilyent!KÖSZÖNÖM am.nektek mi a tapasztalatotok ezzel a tipussal?
Üdv mindenkinek! Megnéztem azt az elterjet márkáju gépet!:) Jlo kétütemü 98ccm-es és szíjal adja át a motor a meghajtást az alsórésznek,és belül láncok és fogaskerekek dolgoznak!Nem olyan gép mint a maiak,de nem is mai! 1963-as német gyártmány!!!!!!!!!
Első huzásra indult! nagyon nagy a kompresziója a bloknak,és szépen járt! Ám fogalmam sincs mennyit érhet egy ilyen gép!?Valaki esetleg nem tudja hogy milyen gépek ezek? Mennyire megbizható?
RK 02 rotációs kapa hibátlan állapotban gépkönyvel,teljesen és szakszerűen felújítva,könnyen indul,egyenletes az alapjárat jól pörög,egyáltalán nem eszi az olajat, erős briggs-qvantum4.5le.motorral friss olaj és gyertya és levegőszűrő cserével hajtóműben minden alkatrész tengelyek csapágyak szimeringek kuplungrész ujra cserélve 4 kapa taggal,töltögetőekével eladó! Ezzel a géppel jó ideig biztos nem lessz gond csak benzin kell bele!A jelenlegi bolti áránál jóval olcsóbban!!! Bármilyen kérdésre szivesen válaszolok! Tel:206679414 vagy 209222163
Szia!Ezeken már túl vagyok,és semmi változás!el vittem az autó szerelömhőz akinek ugyan ilyen tipus van csak régebbi.Átrakta a karburátort az övéről,és azzal is ezt csinálja!Viszont a motor oldalán az eggyik rugó mindig laza(nem tudom mi célt szolgál)!Az okozhatja ezt a jelenséget?köszönöm a segítségeket!
Szia csináljál hozzá lehuzott egy szerű éni egy szedtem leróla lapos vasbol fursz rá jukat amilyen távolságban van a csészén van két lyuk . Utána a csészének a lyukába rakol két 8 csavart és a tengalybe is csavasz csavart utána rá karod a lapos vasat arra kétt anyát és szépen el kezdet őket egyen letes csavarni de néhá üzs meg a kalapácsal háta ugy le ugrik remélem érthetöen irtam le:)
Sziasztok!Kezdőként kellene nekem némi segítség!van egy gcv 160 as honda rotám!2 éves de még szinte nem is volt használva!Viszont kicsit beteg!csak szivatóval indúl,nincs alpjárat és hullámzik a motor de szinte alapjáratról fullra!Ezen kívűl a gázkar középső állásánál már le áll!Meg tudnátok mondani mit tudnék tenni vele?köszönöm a segítséget!
Bocsi, hogy beleokoskodok, de ha végképp nincs klingerited, akkor műszaki rajzlapból kivágod a megfelelő alakú tömítést és mindkét oldalát bezsírozod. Nnagyon sok helyen alkalmazható.