Keresés

Részletes keresés

Babocika Creative Commons License 2011.03.28 0 0 18909

Szia 19771216!

Én azért kezdtem el, mert a környezetemben lévő emberek sokan kipróbálták már, és sok-sok tapasztalatot, véleményt hallgattam meg róla. Épp  ezért mertem belevágni, na meg azért hogy változtassak magamon.

Igen, én úgy tudom hogy van aki egy kilót sem fogy egy hónap alatt sem, de a második hónapba lépve, sokat ad le. Ne add fel, jó lesz az, nem csinálsz semmit sem rosszul egyszerűen a te szervezeted így reagál rá. Ha jobban megnézed a hsz-eket az emberek változó számadatokat írnak.

Előzmény: 19771216 (18908)
19771216 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 18908

Sziasztok!

Én egy kissé el vagyok keseredve, mert nem fogytam semmit, ugyanannyi kiló vagyok mint amikor 25 nappal ezelőtt elkezdtem :( :( :(  Néha tornázom is, folyadék minimum 3 liter minden nap. Néha becsúszik egy kis bűnözés, de nem sok, mert azért figyelek rá, hogy inkább ne bűnössek. De mégsem mozdul a súlyom. 168 magas vagyok, 73,5 kilóval kezdtem a kúrát és most is annyi vagyok. Volt 1,5 kiló minuszom egyszer ez idő alatt, aztán több semmi. Mit nem csinálok jól? Mi lehet a baj? Segítsetek! Köszi előre is! Mondjuk a pirosbets napok előtt vagyok, tudvalevő, hogy ilyenkor a szervezuet visszatartja a vizet, de ahogy olvaslak benneteket, van aki már ennyi idő alatt -6 kilónál tart.

andor26 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 18907

Találtam egy érdekes cikket, ez egy viszonylag új dolog még itt Magyarországon, hidegkamrának hívják. Valahogy úgy működik, mint a szauna, csak annyi különbséggel, hogy ez hideg:) az emberek többsége inkább az izzasztó meleget asszociálja a fogyáshoz, de ez egyébként tévhit, a hidegben több energiát éget el a szervezet, így ez a hidegkamra számos más jótékony hatása mellett fogyaszt is!

Itt a cikk, ha valakit érdekel a dolog!

V I K T Ó R I A Creative Commons License 2011.03.28 0 0 18906

NE FÉLJETEK A MOZGÁSTÓL! :)

Babocika Creative Commons License 2011.03.28 0 0 18905

Natalie!

Az éhségre rátérve és az evésre, néha van amikor majd kigúvad a szemem, leülök enni a szokásos időben..., reggeli 9, ebéd 12, vacsi fél 5..és azt veszem észre hogy hiába éhes vagyok, de nem tudom megenni a megehető mennyiséget.

Keményítő napkor szoktam borsót, zöldbabot, brokkolit főzni pici ételízesítővel, próbáld ki iszonyat finom. Ezt lehet kombinálni karfiollal, répával, vagy ahogy szeretnéd, nekem bejön teljesen. Szoktam krumplit is főzni, megpirítok egy pici fej vöröshagymát, nagyon minimális olajon, kb, annyin mint amikor palacsinta tésztát sütsz, 2 kisebb szem krumplit felkockázok, és megfőzöm úgy mintha paprikás krumplit készítenék...hozzáteszem a levet lefőzöm róla, az íze miatt főzöm meg így. A recept úgy szól hogy ízesíteni lehet ételízesítővel, amiben van só és társai, ha meg egy kicsi fűszerpaprikát teszel rá szerintem az nem bűn. Én így szoktam kombinálni a dolgokat. Főzhetsz gombát is pörköltként, amiből csak a gombát eszed meg, de ki is ránthatod. Nekem eddig bevált, megéri megpróbálni így is. Viszont ha gombát rántok, akkor általában a panírt leszedem róla, de az is annyira minimális mennyiség rajta hogy szerintem nem gond ha úgy eszed meg.

Én így csinálom, viszont én itthon abszolút nem tornázok, az megvár a főiskolán, meg sokat megyek nap mint nap, így nem látom szükségességét. Szerintem ha valaki betartja akkor itt nem a torna lesz az ami a fő fogyasztó módszer lenne, de tény biztos hogy elősegíti a gyorsabb fogyást.

Előzmény: natalie19 (18904)
natalie19 Creative Commons License 2011.03.27 0 0 18904

Babocika! Nagyon örülök, hogy írtál nekünk! :) Nagyjából együtt kezdhettünk, én a 27. napnál tartok. 25. nap méredzkedtem, eddig -5,5 kg minusz :))) Nagyon szuper. Velem többször is előfordult, hogy bűnöztem (családi alkalom, baráti összejövetel), de én cserébe tartottam víznapot. Nagyon ügyes vagy, hogy te teljes szigorral tudod tartani!! Egyébként én is azt vettem észre, hogy kevésbé vagyok éhes és mikor eszem, akkor is kevesebbet. Nagyon jó érzés! Mellette sportolok is heti 2-3x (aerobic, spinning). Amit kevésbé szeretek az a keményítőnap! Esetleg tudsz adni tanácsot, hogy mivel lehet feldobni azokat a napokat? Te mit eszel akkor? Vagy bárki másnak vmi jó receptje esetleg?

marcipan001 és férje :-) Sok sikert a fogyókúrához, szerintem szerencsések vagytok, hogy együtt tudtok egymással diétázni!

Heni67 Gondolj arra, hogy egyszer már milyen szép sikereket értél el a diétával és ez motiváljon. :-) Most nem fog megállítani semmi!

Babocika Creative Commons License 2011.03.27 0 0 18903

Sziasztok!

Én új vagyok itt, azért regisztráltam hogy megoszthassam veletek tapasztalataimat a diétáról. 24 napja csinálom, szigorúan betartom a szabályokat hogy mit és mikor valamint hogy mennyit lehet enni. Az erdeménye eddig -6 kg. Iszonyat nehéz volt elkezdeni, főleg ha előtted reggel császár szalonnát reggeliznek, te meg almát, és társait. Első 2 hét pocsék volt, rettenetes. sokszor voltam éhes. Ma már ott tartok hogy nem zavar ha esznek előttem, és az sem hogy mit. Éhes abszolút nem vagyok. Szeretem csinálni. A víz napot nem fogom csinálni anélkül is lehet fogyni. Egyik családtagaom csinálta így végig és 18 kg-ot dobott le víz napok nélkül. Nem hiányzik egyik ételfajta sem, gondolok itt a töltötkáposztára és társaikra. Próbálok minél változatosabban enni. Szerintem aki elkezdi nem fog benne csalódni. Egy biztos: hatalmas akaraterőnek kell lenni és elszántságnak ahoz hogy végigcsináld!

hincs Creative Commons License 2011.03.27 0 0 18902

Szia Heni 67!

Hát nekem sikerült megint keresztet vetnem a diétára mert közbe jöttek dolgok!

de elterveztem hogy hétfőn elkezdem mert hétfőre minden olyan dolog lezárul ami gátat vethet ennek!

Szeretném ha együtt csinálnánk ha van kedved minden nap írunk egymásnak hogy mit ettünk és hogy bírjuk ez legalább gátat szab annak is hogy ne egyek többet mint kell mert valakinek le kell utána írnom!

Ha gondolod akkor szívesen csinálnám veled4És pesrze a többbiekkel itt a fórumon!

Kitartást mindenkinek büszke vagyok rátok hogy igy bírjátok nekem sajna nincs akaraterőm!

Jah a pláne hogy visszajött amit leadtam eddig ugyhogy kemény 7 kg kell leadnom minimum!

Üdv mindenkinek!

Heni67 Creative Commons License 2011.03.26 0 0 18901

Sziaztok!

Én hétfőn fogom kezdeni a 90 napos diétát. Néhány évvel ezelőtt már egyszer elkezdtem (45 napig bírtam, mert közbe jött egy epegörcs, majd műtét), akkor 8 kg-ot fogytam a 45 nap alatt. Most újra rászántam magam. Remélem kapok Tőletek bíztatást, űgy könnyebb átvészelni ezt az időszakot :)

Mindeninek sok sikert és kitartást kívánok!

marcipan001 Creative Commons License 2011.03.26 0 0 18900

Szisztok! Csatlakozom hozzátok én is és a férjem is. Mi hétfőn kezdtünk és minden jól is megy,csak abban szeretném kérni a segítségetek, hogy abban az esetben mi a teendő ha éjszakásak vagyunk. Akkor mi a vacsora időpontja, mert ugye mi akkor alszunk amikor ebédelni kellene, és vacsi időben esszük meg az ebédet. Én most kihagytam a vacsit, de én csak 4 naponta vagyok éjszakás, de a férjem állandó éjszakás. Előre is köszi a segítséget. ;-)

Testinformáció Kutatás Creative Commons License 2011.03.25 0 0 18899

KÍSÉRLETI FELHÍVÁS: TESTINFORMÁCIÓS TESTSÚLYCSÖKKENTŐ KÍSÉRLET

Tisztelt Fórumozók!

Még lehet jelentkezni a testinformációs protokoll kísérletébe. 10 hét, laboratóriumi körülmények. Szakkoordinált pszichofiziológiai vizsgálat.

Kérem, olvassák el a hivatalos kutatási felhívást itt:

www.tobas.hu/kutatas/testinfo_felhivas.pdf

Tisztelettel:

Tóth Balázs

végzős pszichológushallgató

ELTE PPK

YttiR Creative Commons License 2011.03.25 0 0 18898

Sziasztok!

Nos én is új vagyok itt de már két hete olvaslak titeket, és megkell mondjam nagy erőt tudtok ám adni az embernek!

Én egy ismerőstől hallottam a 90 napos diétáról és mondta, hogy ő milyen sikereket ért el, gondoltam utánna olvasok, ekkor találtam meg ezt a fórumot.

Most járok a 12. napnál és -2kg-nál. Hál istennek jól bírom.:)

Van egy olyan érzésem, hogy most itt fog megállni a dolog és majd csak később fog folytatódni a súlyvesztés. Jövőhéten ráadásul elutazok egy hétre ami megnehezíti a dolgot, de majd próbálok odafigyelni, hogy mit egyek.

Gondolkoztam, hogy vajon mennyit fogok fogyni, ugyanis több évig sportoltam és sok izmot "szedtem fel".:) A combomon és a fenekemen van felesleg és ráadásul a belső combon van a kis lötyi rész, a külső az a sportnak köszönhetően szikla.Ezen szeretnék alakítani.

Tornázok is szinte mindennap, illetve úszni járok és nagyon remélem, hogy ha sikerül megcsinálni a 90 napot akkor hozzáfog segíteni, hogy azok a fránya lötyi részek eltünjenek.:)

Továbbra is olvasni fogom a fórumot és jó diétázást kívánok mindenkinek!

Jucc826 Creative Commons License 2011.03.25 0 0 18897

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, viszont annál lelkesebb :)

Én 21-én kezdtem el a kúrát, ma van a második fehérjenapom.

A gyümölcsnaptól féltem a legjobban, ahogy írtátok az a legkeményebb.

Én szerintem annyira bestresszeltem, hogy a végén nem is volt annyira szörnyű :)

Mielőtt beleágtam utánanéztem a kúrának, olvastam pro és kontrát is. Amit én alakítottam rajta az a reggeli gyümölcshöz kapcsolódik.

A kúra ellenzői azt mondják, hogy a reggeli gyümölcs a gyomor savtartalmát növeli reggelenként, mikor amúgy is nagyon savas. Én ezért reggelente a gyümölcs előtt megiszom 3-4 dl lúgos vízet. És nem fáj a gyomrom egyáltalán, plusz nem vagyok éhes sem.

A lúgos vízet 5l-es kannában veszem egy PI-vizesnél 375 Ft/5l  :)

Ma reggel nem bírtam és ráálltam a mérlegre, -90dkg.

Induló paramétereim: 168/71 :( szégyenteljes.

A versenysúlyom 60 kg, ez a cél!

Sportolok rendszeresen, heti 2x spinning, amit kb 3hétre fel kell függesszek egy kisebb műtét miatt.. sajnos.

Ödülök, hogy megtaláltam a fórumot, így talán könnyebb lesz.

Nálatok mikor kezdett nehézzé válni a kúra betartása? Nálam még gondolom a kezdeti lelkesedés tart.. :)

gk65 Creative Commons License 2011.03.25 0 0 18896

Szia Bori!

Én az ebédet előre hoztam 11.30-ra. 4-30-kor kelek minden nap, úgyhogy ez belefér. A vacsinál viszont figyeld, hogy 6 után ne.

Én nem méricskéltem semmit. Úgy csináltom, hogy nem nagy tányérból eszem, hanem kicsiből, és így automatikusan csökken a mennyiség.

3 hónap alatt lement 14 kg, én ezzel elégedett vagyok:-)

Sok sikert!

sz.bori Creative Commons License 2011.03.24 0 0 18895
sziasztok ! én még nagyon az elején tartok csupán,de lenne egy pár kérdésem,kérlek segítsetek. 1. mennyire fontos az idő hogy mikor fogyaszuk a vacsit és mekkora mennyiség lehet(dkg? ) üdv SZENTI
hincs Creative Commons License 2011.03.24 0 0 18894

Sziasztok!

Gratulálok az unokákhoz tudom hogy előre nem illik, de én mégis megteszem!

Köszönöm a jó kívánságokat!

Stormsister Creative Commons License 2011.03.24 0 0 18893

Szia Hincs!:)

Köszönöm a gratulációt! 30 évig cigiztem:( Most viszont már biztos a leszokás! Tegnap bejelentette a Lányom, aki velem lakik, hogy Babát várnak!:) Kétszeres nagyi leszek, mert az idősebb lányoméknál is jön a második:)

Már annak is örülnék, hogyha nem híznék a következő időszakban a cigaretta hiánya miatt:)

Nem olyan sok azaz 5 kiló amitől szabadulni szeretnél! Biztos sikerülni fog:)

Kitartást mindenkinek, de Neked még többet:)

Előzmény: hincs (18892)
hincs Creative Commons License 2011.03.24 0 0 18892

Sziasztok!

Gratula stormsister hogy letetted a cigit, én 3 éve nem dohányzom és azóta igaz hogy hiztam is egy kicsit de megérte!!

MA fehérje napom van igyazából nem tudom hogy ti hogy csináljátok nekem nincs hozzá elég kitartásom, ma megint elkezdtem és próbálkozom!

:):):)

A súlyom 61,5 kg és 155cm magas vagyok ez azt jelenti hogy akkor lennék jó ha 10 kg lemenne!

Hát nem tudom megpróbálom és csinálom amedig csak lehet!

Kicsit szánalmas vagyok mi?:):)

még mindig az motivál hogy nemsokára nővérem esküvőjére ruhapróba:(:(

Muszály leadni addig legalább 5 kg !

Beindultak a kézi edzések mellette tornázok vagy futok minden nap!

Remélem sikerül!

Üdv mindenkinek kitartást nekem többet:) 

Sigil13 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 18891

Sziasztok! :) Hétfő volt az első napom. Azt hittem nehezebb lesz, de meglepően jól viselem. Jobban is érzem magam. Őszintén remélem hogy így marad!

Stormsister Creative Commons License 2011.03.22 0 0 18890

Sziasztok!:)

23. nap.:) 4.6 kg minusz. Kicsit megállt a fogyás, de ennek azaz oka, hogy egy hete letettem a cigarettát!:) Nem méregetem az adagokat. Amit lehet enni az adott napon, abból bizony jól lakom:))  Remélem a kúra végére így is elérem a -10 kg-t:)

Kitartást továbbra is Mindenkinek!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.22 0 0 18889

Sziasztok!

Elhatároztam, hogy minden második gyüminap után fogok a mérlegre állni. 98kg-ról kezdtem, 172 cm magas vagyok.

Az első  mérlegeléskor, a 9. napon -4.2kg volt az erdemény. A második mérés holnap reggel lesz. Most biztos nem fog kevesebbet mutatni a mérleg, mert jó párszor bűnöztem és nem is kicsit. :-((( Örülhetek, ha nem jött vissza valamennyi. Bár remélem, hogy nem mert azért a torna minden nap meg volt, még ha a konyhában nem is tartottam be az előírásokat...

Kitartást mindenkinek. Remélem azért 1-2 minusz kg.ról holnap is beszámolhatok.

Legyen szép napotok!

meszmeli Creative Commons License 2011.03.22 0 0 18888

Sziasztok!

Én tegnap kezdtem a 90 napos diétát. :)

Érdeklődnék, hogy ti mennyire méregettétek az adagokat, mert én tegnap a fehérja napon szerintem túl sok húst és sajtot ettem...

peekaboo Creative Commons License 2011.03.21 0 0 18887

Szia :)

először 5 kg (kb 45 nap alatt) másodjára alatt 3 kg (24 nap)

az elsőt egy olasz út tiporta el, a másodikat pedig a jogsi :))

De itt a tavasz, msuzáj lefogyni egy 10est :)

Whiskascat Creative Commons License 2011.03.21 0 0 18886

Szia. Sok sikert hozzá akkor harmadik nekifutásra.

De a fél év alatt mennyi sikerkilót adtál le, ha lehet tudni?

Előzmény: peekaboo (18885)
peekaboo Creative Commons License 2011.03.21 0 0 18885

sziasztok lányok,

én ma kezdek bele 3-jára (első kettő sikerkilóit már visszaettem magamra)

Ma egy jó nagy adag salátával és rántott pulykamellel ünneplem a fehérjenapot :))

Whiskascat Creative Commons License 2011.03.20 0 0 18884

Nem tornázom, néha eljárok biciklizni.

Elehna Creative Commons License 2011.03.19 0 0 18883

Ez nagyon szép eredmény. Tornázol is?

Előzmény: Whiskascat (18882)
Whiskascat Creative Commons License 2011.03.19 0 0 18882

Szia. Én február 15-én kezdtem, jelenleg -6 kg.

Elehna Creative Commons License 2011.03.19 0 0 18881

* Ti mikor kezdtétek a fogyókúrát és hol tartotok?

Elehna Creative Commons License 2011.03.19 0 0 18880

Lindikeke, galendil köszönöm a válaszotokat. Remélem, hogy menni fog ez a diéta. 2 x már lefogytam koplalással, most szeretném okosabban végigcsinálni, csak nehéz, mert enni azt szeretek. :) Ti mennyit mikor kezdtétek a fogyókúrát és hol tartotok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!