Keresés

Részletes keresés

Peat76 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 624

Szakértő véleményt kérnék!

http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/tissot/uj_tissot_t_touch_t33_1_588_51_1442827033.html

Ezt az órát vettem meg 70e.ft-ért,bevittem az Orex-be,svájci óra szerviz,azt mondták eredeti és ezeket nem hamisitják,de hát találtam bőven,az óra hibátlan minden tökéletesen működik rajta,bár az üvegen állitólag AR bevonat van,de tükrüződik.

Valakinek esetleg véleménye a dologról,vagy van eredeti T-touch-a,nekem egy nagyon picit mindig gyanús,de lehet már én spirázom túl.Sorozat számot hol lehet check-olni?Vagy ennek tipusnak van egyedi replika specifikus nyoma hogy kamu hamisitvány??Előre is köszönöm...a helpet!

DJPizsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 623

Rolex replit ugyan olyan szerkezettel 3-4 ezerért szeretném eladni...szerintem annyit ér ez is , többet nem.

Előzmény: vXo (620)
manZeRo Creative Commons License 2011.03.18 0 0 622

De elég csak egy madarat találni... hihi

Előzmény: nickdylan (621)
nickdylan Creative Commons License 2011.03.18 0 0 621

Ha ennyiért megveszed számits rá, hogy esetleg ha megunod nem tudod eladni max 3 ezerért. Ez nagyon sok érte, az a bőr utánzat meg az a réztok és a sima üveg vegye el a kedved a vásárlástól. :) Egyébként láttam már vaterán olyan "Rolex" utánzatot, ami a 2ezres kategória, és 990 ezerért villámáras volt... a "holland nagybácsika" hagyta rá és se papirt se dobozt nem hagyott csak az órát. Érdekes..:D

Előzmény: vXo (620)
vXo Creative Commons License 2011.03.18 0 0 620

Kb mennyit ér?

Előzmény: DJPizsi (618)
vXo Creative Commons License 2011.03.18 0 0 619

hát azt előre tudtam, hogy nem egy igazi Franck M. óra :D

Előzmény: dzso15 (617)
DJPizsi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 618

Én sokallok érte annyit, de szíved joga

Előzmény: vXo (616)
dzso15 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 617

Hát persze, hogy megéri! Igazi kinai sz@r:-(

Előzmény: vXo (616)
vXo Creative Commons License 2011.03.18 0 0 616

Sziasztok!

Kinéztem a vaterán egy órát ( http://www.vatera.hu/exkluziv_ferfi_karora_ezt_erdemes_megnezni_1446748732.html ), szerintetek megéri rá licitálni?

Üdv és köszi,

vXo

manZeRo Creative Commons License 2011.03.16 0 0 615

Amúgy valóban a fekete hátterű kép a hamis.
Szar a gyöngy a lünettán, szar a dátumablak ahogy nickdylan oly éleslátóan észrevette,

valamint a fekete hátteres órán maga az omega logo is totál inkorrekt. A logó lábai a

legrondábbak.
A számok vékonyabbak a lönettán mint kellene (ezt gyorsan kompenzálták azzal hogy a számlapon

lévők meg vastagabbak, a 9 es és a 6-os meg tömör, nincs meg a kis távolság a szám hasa és

szára között), és a vonalak is is inkorrektek, ugyanis az első vonal a skálán ugyanakkora mint

a többi, pedig az eredetin egy leheletnyivel rövidebb.Ez egy nagyon gagyi koppincs.
Ráadásul, ha megnézed, a három subdial is tök más a koppincs órán mint az eredetin.
A legviccesebb a 9 óránál lévő kiskör. Mi a f*t keres ott 7-es????? HIHI
Jah és úgy fest a HEV is feljebb van mint kéne, bár lehet ez csak a perspektíva miatt tűnik úgy.

manZeRo Creative Commons License 2011.03.16 0 0 614

Szia!

Nos én teljesen meg tudom érteni, hogy vannak helyzetek, amikor muszály normális órát felcsapni a karodra, én is vagyok néha ilyen szituációban, bár ritkán. Azzal is egyetértek, hogy az öltöny óra nélkül bizony néhanapján elég karcsú felhozatal. Nekem amúgy azért is van több órám, hogy a szituációhoz illőt tudjak felvenni. Sportosat, sportosan elegánsat, elegánsat, régieset, vagy nagy tudásút.

Ami engem illet... valóban láttam már pár órát, eredetit, és replikát is. Jómagam órarajongó vagyok mióta az eszemet tudom. Egy pár év nekem is kimarad a mobilok miatt, de aztán megértem én is, hogy rájöttem, az óra sokszor nem csak óra, hanem ékszer, státuszszimbólum. Így tökéletesen meg tudom érteni, hogy néha biza fel kell csapni a karodra. De a fürdős történetet sehogy sem fogom megérteni. Ha levetted az órát (márpedig azt írtad, hogy szekrényből nyúlták le), akkor nyugodtan viselhettél volna bármit, ha meg a fürdőben tartottad volna a tárgyalást, aholis villogni kellett volna az omegával, akkor nem vetted volna le. Szóval ez butaság volt szerintem, de úgy vélem megtanultad a leckét te is...

Ezért írtam azt, hogy mindennapi viseletre célszerűbb egy olcsóbb órát viselni. És most nem azt modom, hogy egy 10 forintos sz*rt, de valami ésszerű kompromiszsumot. Sztem mindennapi viseletre egy Tissot Le Locle teljesen jó döntés. 150k max, de még a legszebb verzió a power reserve is max 3 kiló. Nem is túl olcsó, nem is világvége ha baja lesz, vagy elgűnik, és egy gyönyörű klasszikus darab.

Vagy egy Longines. Longines-ből van kvarc is 200k-ért. Ha valalki nagyon ért hozzá, tudha hogy a longines nem olcsó márka, kb ez a legolcsóbb órájuk, így ha meglátja a kezeden, tudni fogja, hogy nem vagy kispályás. Ráadásul ebből az órából nem is túl gyakori a hamisítvány, ami meg van ez egy nagy kalap ***** és köze nincs az eredeti hydroconquest-ekhez vagy conquest-ekhez.

De sőt, ha techno órát keresel arra is van Tissot T-touch. 250pénz és mindent tud, amit ma egy óra. Hőmérő, iránytű, magasságmérés, időjárás előrejelzés, sokszáz méterig vízálló, világítás, nemesacél tokozás (vagy titánium). Ez az óra manapság annyira divatos, hogy olyan emberek is simán felveszik aki korábban Blancpaint hordtak. És azért van két nulla különbség az átcédulán.

Én amúgy tényleg így csinálom. A mindennapokban olcsóbb órákat hordok, és a drágákat csak akkor, ha tényleg kell. Edzésre pl nem is viszek órát. Minek???

Én sem szeretem szekrénybe tenni, és a karomon sem szívesen hagyon, nehogy nekicsapjam valaminek.

Nagyon jó minőségű replikákat (ahogy picit lejebb dremmettbrown kollega is említette), itt találsz.

http://tik-tak.gportal.hu/

http://swiss-exclusive.gportal.hu/

http://chronomax.net/

Mindhármat ismerem személyesen, megbízható arcok. A swiss-exclusiv a legolcsóbb, és a chronomax a legdrágább (legalábbis pár hónapja még így volt), de kb minőségben ugyanaz.

Amúgy a 42 millis Planet Ocean replikát, ami baszott szép volt azt a swiss-exclusive-os gyereknél láttam. Az az óra tényleg majdnem hibátlan volt. A zafíron rajta a gyári AR coating, vajpuhán menetelő másodpecmutató, és a 99%-ban gyári megjelenés.

Két hibáját láttam, az egyik a már említette gyöngy-háromszög probléma, de erre nincs megoldás napjainkban. Ezidáig az összes omega replika inkorrekt ezen a fronton (és állítom hogy direkt csinálják a rohadék kínai gyártók). A másik a hátán lévő omega viziszörny logo is inkorrekt, de ez már olyan minimálisan, hogy még úgy is nehéz észrevenni, hogy direkt megnéztem. Ugye eddig a vizicsikó lába hozzá se ért a melléhez. Most hozzáér, sőt rá is lóg a mellére, úgy ahogy az eredetin, csak nem annyira mélyen. De ez már szinte észrevehetetlen. Ez a vekker 100k a srácnál, és sztem én is be fogok nevezni egyre.

A gyerek amúgy egy éve garit is ad a cuccra (mondjuk erre nem vennék mérget, de ki tudja), és átvételnél kell fizetni, nem előre.

Amúgy én a helyedbe nem vennék omega replikát, ha tényleg megjelenni kell, mert elég közismert darab, így a "lebukás" esélye nagyobb. (Bár mint mondtam, ezeket a dolgokat 1-2 méterről már kvára nem venni észre, még ha direktben ezt keresi is az ember). Gondolj bele a gyöngy a lünettában 2 milliméteres. Milyen sasszem szúrná már ki 2 méterről, hogy mellette még van-e fél milliméter hely, vagy nincs.

De mondjuk, ha megkérnek hogy "lécci muti az órád, ilyet akarok venni a fiamnak" az gáz.

Szóval ilyen megfontolások alapján sokkal inkább vennék egy brutál jó Panerai órát. Azt a márkát kevésbé ismerik, és sok egymáshoz hasonló modeljük van, égy még az eltéréseket is meg lehet ezzel magyarázni. Aki nem ért hozzá annak azt dugsz le a torkán amit nem szégyelsz, ha meg ért hozzá, akkor egyfelől tudja hogy gy Panerai 3 millánál kezdődik, szal levágja, hogy nem vagy kispályás.

Másik érv mellette, hogy sokkal elegánsabb óra, mint a PO. A PO inkább sportos. Sportosan elegáns. Nem véletlen hordja a legújabb James Bond is ezt a típust. Brosnan még a sima professional-lal nyomta.

Ráadásul a Panerai replikákat nagyon megcsinálják. Egyedül a korona zár szokott kilazulni, de ez csak nyitott állapotban látszik, és remélhetőleg azt rajtad kívül senki nem fogja kinyitni. Ha meg zárva van, akkor atommasszív mindíg.

Amúgy külföldi replika oldalakról kb az itthoni árak feléért tudnánk rendelni, ha ismernénk megbízható oldalakat.

Fórumokon a hotwatch.com-ot és a puretimewatch.com-ot szokták nagyon ajánlani, de ki tudja. Én még nem rendeltem külföldről. Majd egyszer ha bátor leszek.

Elvégre elég egyszer találni egy megbízható szállítót, és máris rendelheti az ember féláron az órákat. HIHI :)

Ha van még kérdésed dobj mailt.

Előzmény: notanywho (611)
nickdylan Creative Commons License 2011.03.16 0 0 613

Az első a hamis. A dátum lefelé néz. míg a másodikon oldalra. Azaz eredeti:)

Előzmény: dremmettbrown (606)
nickdylan Creative Commons License 2011.03.16 0 0 612

http://chronomax-exclusive.net/

http://swiss-exclusive.gportal.hu/

Ez a két legmegbízhatóbb weboldal. Mindkettő a legmagasabb színvonalú órákat árulja.

Előzmény: notanywho (611)
notanywho Creative Commons License 2011.03.16 0 0 611

Kedves manZeRo,

Köszönöm a kimerítő hozzászólást, úgy érzem megkaptam a válaszokat. Úgy érzem, láttál már néhány órát...

Sajnos amit írtam, megtörtént...

Néhány dolgot azért még hozzáfűznék.

A karóra nem funkcionális szükségletem és nem vagyok szenvedélyes óra-rajongó sem. Engem más érdekel. Ezért a következő mondataim barbárságnak tűnhetnek. Ha valakit bántana akkor bocsánat.
Az óra pontossága és a mechanika precizitása számomra másodlagos szempont. A mobilom állandóan nálam van, és központilag szinkronizálódik. Mivel naponta min. 5 percenként nézek rá, így a pontos idő tudatom a cézium atommal vetekedik. :)

Nagyon fájt, amikor ellopták tőlem az órákat, de inkább, a nagyon értékes ékszer elvesztéseként éltem meg. (Plusz a gyilkos harag azok ellen akik ilyesmire vetemednek.)

Ettől függetlenű szükségem van órára. Vannak olyan helyzetek, amikor nem vehetem fel a gumi szíjas, 30e Ft-os Polar órát, bármennyire hasznos, hogy méri a pulzusom.

Néha olyan emberekkel szemben kell érdekeket érvényesíteni, akiknek fontos, hogy mi van a csuklódon, vagy egyszerűen az általad közvetített érték megköveteli, hogy stílusosan öltözködj.

Öltönyben megjelenni óra nélkül, olyan, mint rövid-ujjú inghez nyakkendőt kötni.

Gagyi órát felvenni, meg olyan mintha az előző összeállításra még zakót is vennénk.

Nehogy félreértsen bárki is, nem akartam fellengzős lenni, de remélem sikerült megvilágítanom a lényeget.

manZeRo! Tudnál javasolni olyan helyet, ahol jó minőségű másolatot lehet venni?

Olyat, aminek az üvege is fénylik. :)

Előzmény: manZeRo (609)
DJPizsi Creative Commons License 2011.03.16 0 0 610

Ott a pont nálad ;)

Előzmény: manZeRo (609)
manZeRo Creative Commons License 2011.03.16 0 0 609

notanywho!

Pffffffffffffff. Ha az általad leírtak igazak háááááát... autót meg se próbálj venni.

Komolyra fordítva. Az hogy miből lehet észrevenni a replikát az típus függő. Az olcsóbb replikákra valóban igaz, hogy plexi hatású üveg van rajtuk, mivel vagy kristályüveg, vagy ha zafír is, nincs rajtuk AR bevonat, vagy piszios az üveg belseje, stb.,stb.). Szitál picit a másodpercmutató, mivel kevesebb féllengéssel járnak.

Viszont a komoly replikák mutatója ugyanolyan simán jár, mint az eredeti, sőt ezeknél már az üvegre is figyelnek. Volt már olyan planet ocean a kezembe hogy besírtam annyira szép volt. Még az AR tőnusa is pont olyan volt, mint az igazié.

Viszont az tény, hogy mindíg lesz 1-2 jel, ami arra utal, hogy koppincs a vekker. 1:1-es másolatot szerintem SOHA nem fongnak gyártani, és ennek jó oka van.

Apróbb jelek mindíg lesznek.

Omega Planet Ocean-nél jellemző, hogy a replikákon a lünettán lévő háromszög oldalához hozzáért a világító gyöngy. Ez a 10k-s replikán is így van meg a 100k-son is. És ezt még csak ki sem tudod cserélni eredetire, mivel az Omega cég nem gyárt külön lünetta belsőt, csak komplett lünettát, azt meg nem fogod tudni rárakni a  replikára.

Az acélról csak annyit, hogy a komoly replikák ugyanúgy 316L-ből vannak mint az eredeti, viszont a tokozás kidolgozása mindíg durvább lesz. Ahol az eredeti tökörfényesre van polírozva, ott a replika is tükörfényes lesz, de az eldugottabb részeken jellemző, hogy sokkal igénytelenebbül szálcsiszolják az acélt.

Ezt mondjuk egy hozzáértő órásmester 20k-ért megoldja, csak ujra kell csiszoltatni és kész. Olyanra csiszolják, vagy polirozzák amilyenre akarod.

A következő dolog, hogy az óra belül biztos gagyibb lesz mint az eredeti. Pl ha a hátlap tényleg nemesacélból is van, lehet hogy belül az óra maga már sima vaslemezekből lesz összerakva és rozsdásodni fog, mint a szemét ha víz éri.

Összességében azt mondhatnám, hogy nagyon kell érteni az órákhoz, ahoz hogy egy komoly replikáról megmond, hogy replika. Az eldukott helyeken van a legtöbb árulkdó jel, így egy komoly, jól sikerült replikáról néha még órás sem mondja meg elsőre hogy kamu. Minden típusnak megvan a maga árulkodó jele, amiket ha ismersz 1 másodperc alatt meg lehet mondani hogy kamu az óra. Ha meg nem isemred a pontos típus inkorrektségeit, marad a tüzetes szemlélés, és az apró dolgok vizsgálata.

Amúgy... ha valaki egy méterre ül tőled, kvára nem fogja megmondani, hogy replika van a kezeden (már mint ha minőségi replika van), mivel ezek az apróságok 1 méterről már nem látszanak.

Erre tipikus példa a másodperc mutató. Az 1 méterről már nem látszik hogy szitál, a számlap pontatlanabb kidolgozása meg sokszor csak nagyító alatt látszik.

Szóval ha valaki minden típus hibáját fejból tudja még az sem biztos, hogy egy méterről meg fogja mondani, hogy replika, avatatlan szem meg egész biztosan nem.

De még egy dolog. Lehet hogy megmondani nem fogja tudni, hogy replika van a kezeden, de ha olyan társaságban vagy, akkor elhinni nem fogják hogy eredeti. Pl ha felszálsz a villamosra egy 2 millás omega replikába max kiröhögnek, de úgyse hiszik el, hogy eredeti. Ha megy egy Rolls-Royce-ból szállsz ki, a legszarabb replikáról elhiszik hogy eredeti "retro hatásu" modell, ami 8 milla volt, mert limited edition.

Utsó dolog. Replikával ne akarjál rajoskodni, mert ha visszájára sül el, az roppant kellemetlen tud lenni. Ezek az órák játékok inkább, mint meggyőző kellékek. Úgy kell rájuk tekinteni.

Nem mellesleg, ha már volt 2 igazi omegád, biztos hogy fújnál egy replikára, mert csak ha egy helyen eltér az eredetitől, már nem fogsz tudni úgy tekinteni rá, mint az igazira. Arról nem is beszélve, hogy a replikák nagytöbbsége nem igazán vízálló. Cseppállónak talán az, de úszni, pláne merülni el kell felejteni.

Én azt javaslom, ha ennyire nincs szerencséd a drága órákkal, inkább vegyél, 100-200k-ért egy mindennapi viseletre való automata órát (Tissot, Doxa, Certina, Riedenschild, stb...) a drága óráidat meg csak akkor hordjad, ha kell. Fürdőbe meg vigyél casio-t. Én is így csinálom.

Még egy dolog a svájci órák megbízhatóságáról. Ha azt mondom M16 vs Kalasnyikov, akkor rémlik valami???? Esetleg Sherman vs Tigris tank???

A svájci órák precíz gépek. Ezért is mérik az időt pontosan, és ezért jár a mutatójuk vaj simán. Viszont emiatt az illesztési hézagaik kva picik, így a hiba eséje egyre nagyobb. A nem annyira precíz automaták (pl az olcsó japán szerkezetek, a még olcsóbb kínai szarok) viszont - mivel nagyobb a hibatűrésük - lehet hogy tovább élnek, mint a svájci vekker, de cserébe napi 20 másodpercet fog csúszni napi 3 helyett. Meg az is lehet hogy az is megáll 3 nap múlva.

Amúgy pedig pl nagyapám omegája (kb50 éves) és a mai napig jár, pedig mióta megörököltem (16 éve) nem volt szervízben. (Igaz egy évben 2-3-szor ha rajtam van).

Mindenből ki lehet fogni jót is, rosszat is, viszont azért egy svájci vekkere az az alap hogy kapsz 2-3 év nemzetközi garit.

Szal nem kell anyázni őket.

És hogy mennyire jók?? Nos sztem egy 1 millás svájci óra csak 10%-kal jobb mint egy 30 rugós japán. Megéri az a 10% a fennmaradó 970.000-et?

Mindenki válaszolja meg maga a kérdést.

Előzmény: notanywho (605)
DJPizsi Creative Commons License 2011.03.16 0 0 608

A fekete hátterű szerintem a hamis, mert az nem kronográf

Előzmény: dremmettbrown (606)
DJPizsi Creative Commons License 2011.03.16 0 0 607

Ránézel és egyből látod ha valami olcsó hamisítvány, mivel az eredetin lehet látni, hogy csiszolták, illetve hogy tényleg acélból van. Egy replikán ez a réteg tükörsima, tehát valamilyen bevonat van rajta. Aztán egy replikán nem olyan egyenletesen jár a mutató, az üveg is másképpen csillog(általában plexi hatása van). A kidolgozás a számlapon nem olyan aprólékos.

Amúgy az az óra, ami számolja vissza hogy mennyi idő van még az olimpiáig 2 nap alatt elromlott. Omega volt. Én nagyot csalódtam a márkás órákba, mert egyik ismerősöm órás, és ő mondta hogy rengeteg márkás órát visznek hozzá (breitling, omega, talán patek phillipe is volt már nála) elkopott fogaskerekek, elszakadt rugók miatt. Elgondolkodtató

dremmettbrown Creative Commons License 2011.03.16 0 0 606

Csak egy egyszerű példa:

Na melyik a hamis???

notanywho Creative Commons License 2011.03.16 0 0 605

Sziasztok,

A diplomaosztómra kaptam egy Omega Railmaster-t édesapámtól, amit elloptak.

Aztán 30 éves lettem és születésnapomra megajándékoztam magam egy Seamaster-rel. Fél év sem kellett, hogy kipakolják a szekrényemet egy fürdőben, az órával együtt.

Mielőtt mindenki az orrom alá dörgöli, hogy lúzer vagyok, és múltra vonatkozó tanácsokat adna, inkább azt áruljátok el, hogy:

- A szakértő szemek miből tudják megállapítani, hogy replika, vagy igazi? (a másodperc mutató járásából, az üveg tükröződéséből, vagy mi az ami felfedi a titkot?)

- Tegyük fel egy megbeszélésen ülsz valaki mellett, aki értékeli a márkás darabokat, és alaposan szemügyre veszi a csuklódat, akkor mit fog észrevenni egy replika órán?

- Hol lehet Magyarországon igazán jó replikákat kézbe venni, megtekintetni?

Hosszan olvasgattam a fórumot, de igazán meggyőző válaszokat fentiekkel kapcsolatban nem találtam.

DJPizsi Creative Commons License 2011.03.15 0 0 604

Mail ment

Előzmény: Telzo (603)
Telzo Creative Commons License 2011.03.14 0 0 603

Hali!

Engem lehet hogy érdekelne a replika. Adnál egy mail címet?

THX

Előzmény: DJPizsi (602)
DJPizsi Creative Commons License 2011.03.14 0 0 602

Van egy eladó automata rolex datejust hamisítványom/replika ahogy akarjátok. Akit érdekel az írjon.

Telzo Creative Commons License 2011.03.11 0 0 601

Szia!

Engem érdekelne az óra!

Adnál egy e-mail címet?

Köszi előre is!

Előzmény: Törölt nick (577)
manZeRo Creative Commons License 2011.03.11 0 0 600

Szerintem a leárazásnál gyanusabb, hogy eredeti órák képei teszik ki az oldalra.

Abból sosem érdemes kiindulni, hogy itthon mennyibe került egy ilyen óra, mert mint mondtam a hazai dealer legalább 50%-ot rá fog tenni. Tehát ami itthon 115k, az potával együtt max 70k, ha meg tudod rendelni megbízható honlapról.

Én ha külföldről rendelnék

http://www.puretimewatch.com

http://www.hontwatch.com/

kettejük közül választanék. A hontot többen dícsérik, több külföldi sráccal beszéltem fórumon, aki nagyon ajánlotta.

De mivel én még nem rendeltem soha külföldról, nem tudok nyilatkozni saját tapasztalat alapján.

Elsőre továbbra is azt ajánlom, hogy kis értékben rendelj!

hali

Előzmény: joncibohi (599)
joncibohi Creative Commons License 2011.03.11 0 0 599

Hát igen, nekem is gyanús ez a nagy leárazás. Szokás szerint az órák fórumján egy rakás elégedett vásárló ír vissza. Pl. a Tag Heurer Grand Carrera Calibra-36 automatát leárazták 207$-ra, itthoni terítőknél én legolcsóbban 115E-ért láttam. Mégis jól hangzik; várom, ha van még info, és írok  a tapasztalataimról én is.

Köszi

Előzmény: manZeRo (598)
manZeRo Creative Commons License 2011.03.11 0 0 598

Megnéztem jobban az oldalt. Az összes létező órát eredetiről fényképezték. Innentől kezdve nem látod mit veszel meg, könnyen lehet hogy valami 1000 forintos sz*rt küldenek. Vagy még azt sem csak tapasztalatot.

Ín biztos nem vennék innne semmit, de én mély vízben sem úszok. Meg sehogy.

Ha bátor vagy, hajrá...

Előzmény: manZeRo (597)
manZeRo Creative Commons License 2011.03.11 0 0 597

Megnéztem az oldalt. A Steelfish pl eredetiről van fényképezve, biztos, hogy nem olyan minőségben fogod kapni. Szerintem átverős oldal, de ezt csak abból gondolom, hogy a csaló oldalak szoktak eredeti képeket feltenni. Ráadásul az ETA-s Steelfishből most hiány van, ők meg "leakciózva" átulják. Nem hiszem hogy lenne olyan idióta aki 320 usd helyett leakciózná 190 usd-re, mikor ekkora a túlkereslet.

Én nem vennék innen, nagyon kamu szaga van.

Előzmény: joncibohi (595)
manZeRo Creative Commons License 2011.03.11 0 0 596

Hali!

http://www.replica-watch.info/vb/showthread.php/replica-watch-scam-dealer-list-44299.html

Itt találsz egy listát a kamu replika oldalakról. Csak be kell regisztrálni.

Az általad említett oldal nincs rajta a listán, ám ez még nem jelenti azt, hogy nem átverős oldal.

Javaslom ha mindenképpen innen akarsz rendelni előbb rendelj valami olcsó vekkert, és ha az megjön akkor mehet a többi.

Csövi!

Előzmény: joncibohi (595)
joncibohi Creative Commons License 2011.03.10 0 0 595

Tud valaki infot a replicafe.com-ról?

Előzmény: manZeRo (594)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!