Van nálam javitáson egy 2004 es T5 transporter 1,9 pd 7HJ alvázkoddal!!
Sem vag Com sem VAS nem tud kapcsolatot teremteni a manual klimával.
De a klima tökéletesen müködik!!!!!!
A probléma az hogy a segéd fütés nem indul!! !!!!!!(Webasto )
Annak az indulásának pedig feltétele hogy a klima be legyen kapcsolva,, de mivel sem a motor sem a központi sem pedig a maga a segéd fütés nem látja ezért nem indul be gondolom én,..
Tipusismeretem nem nagyon van , de kérlek titeket segitsetek egy kicsit hogy miket és hol nézzek meg , fontos lenne megcsinálnom !!
A mai napon gyújtáskor kigyulladt a mennyezeten a "Utaslégzsák kikapcsolva" pedig nem csináltam vele semmit. utána a kesztyűtartóba átkapcsoltam és vissza, de ugyan úgy kigyullad...
Semmi gond de én a tapasztalatomat irtam le mikor még kezdtem az egészet és csak VW-TOOL volt azt se tudtam mi a Vag-Com:)))
Elsö idöbe én is ideg beteg voltam,hogy nem lehet törölni aztán véletlen jötem rá ha müködö motornál törlök nem jön vissza a hiba kód aztán valaki utólag mondta,hogy ez nem mindennél de elöjön ha nincs motor forgás jel a vezérlönek:)))
Tudod hogy nem sértödök ilyeneken,én is tanulok még mindig,eröl jut eszembe ha lessz idöd lehetöséged össze szeretném hasonlitani a FoCom tudását az Actia programmal!!
Na. Visszakerült a múlkori skoda superb 1.9pd aminek az üzemanyag mutatója potyogott meg sípolt a kevés üzemanyag, meg nem ment a sebességmérő és kattogott az elakadástjelző reléje.
Sikerült végre nekiülni a dolognak és a seb jeladó volt a rossz.
RNS-D navim van Cd alapú. Tudom nincs MO-cd hozzá. töltöttem le a nekem megfelelő BNS 4.2höz való cd-t. Elméletileg 1-4Xes írással kellene kiírnom. kiírtam 4szeresen és 2.4szeresen, de nem reagál az olvasó elkezdi pörgetni és kattan...
A navi olasz nyelvű és át akarom állítani angolra, ha jól olvastam ehhez szükséges a cd...
Próbálkozzak még keresni 1szeres írót vagy gond lehet az olvasómmal és azért nem reagál?