Nekem kamrás 1.8TD-be lett befüzve tddi hajtókarok és ráment focus hengerfej igy motorszám minden maradt és SZIJJAS !!!! 1.5 bar GT18 (Zafira 2.2DTi) 10-es adagoló volt gyári csúcsok bowdenes... jótment de.... végelett.......
Hát megmondom őszintén nem néztem, csak egyszer mikor 6-ba váltott és akkor néztem az órára akkor volt 2 bár-on...de mondeónál nem lehet turbót állitgatni sajna úgytudom.
előtte fix volt fenn neki azzal stabil 2 báron ment azt mondta,de feltette ezt a hibrid turbót és sokkal gyengébb lett az autó....felmegy 2 bar-ra de nem tartja meg stabilan szerintem.
Most keres rá vagy olyat mint az enyém lessz vagy GTB2260-at és ujraprogizás.
De nem én chippelem ,haverom...nagyon profi szerintem. De nem akarok fikázni senkit,nagy nevek is chippelték azt a TDCI-t...jónagy fos is volt addig.
Ha jól értem volt TDDI-d húzva? Mennyire volt megrántva és milyen konfig volt?
Turbónyomás mekkora volt? Én 1,5bar a max amit gondoltam erre a vasra. Bár nemrég chippeltünk egy 2.2 TDCI-t azon 2 bar is volt, és nagyon kajak lett....
De ennyire hurkalé lenne a hajtókar? nem jellemző hogy elhajlik fordnál szerintem.....
Természetesen nem Drag autót akarok épiteni hanem egy dinamikus, viszonylag megbizható autót....
Csinálhatnék egy passatot is(sőt néha felkúr az ideg mindig beakarom cserélni) de abba mi az élvezet? bemegyek a boltba azt szinre,méretre megkapok hozzá mindent...
Digit klimát most pakolom majd bele ,mert manuális van benne...szerintem azzal nem lessz gond, ESP nincs...
Ami az egyik gondom a töltés, mert PCM vezérli....az hogy fog reagálni..bár ECU a helyén marad.
A hibalámpa világitásának megszüntetését szeretném megoldani, Azt kellene tudnom mit kommunikál az ECU-val a VP44 agya? Erre tud valaki mondani valamit?
Sziasztok! Szerintetek katalizátor levétele után emelkednie kell a fogyasztásnak normál használat melett??Más minden gyári, csak megvétel után egyből levágtuk. (isuzu 1.5 TD)
Nem tudom van e valaki aki VP44-es CAN-es autót épitett már át mechanikus adagolósra?
Szivesen vennék minden segitséget és beszélgetnék vele pár dologról, esetleg buktatókról....2 ember tudja mit akarok és adok a véleményükre, de minnél több infó kellene..
De inkább privátban mert, beirom ide milyen autó, és páran kifordulnak magukból ,és igen nem fócvágencsoport....
Hét vádlottat ítélt el a bíróság közösség tagja elleni erőszakért egy Józsefvárosban megvert diák ügyében. Azt kiabálták neki, megdöglesz, magyar. Tovább »
Ha nem menne a csőcserét követően sem és még mindig levegősödne, akkó mindenféleképp ezt fogom alkalmazni! :-))
Ismételten kellemesen csalódtam, errefelé még úgy tűnik megmaradt az emberség ami a jelen Magyarságra nem annyira jellemző, általában mindenki magával foglalkozik és szarik a másikra.
üdv minek a vastag cső ha a szűkebb csövű szűrőre rakod,? ... búvárcső 10 mm, szivócső 10mm, 2.5 tdi szűrő,szűrő adagoló közé vastag cső , adagolóba nagyobb szivó csonk.(esztergáltatni). igy talán ér valamit. ha tank ac rakszbele(pd tdi) akkor kicsit módositani kell rajta.és maradhat minden. a szivattyú motor középsó kis levegőztető csöcsét lekell dugózni réz,vagy alu dróttal.ellenkező esetben itt minden inditásnál levegőt nyom a szivattyú aljára. a nyomásszabájozó rugós szelepet kiveszed és a hejére egy megfelelő méretű csövet dugsz (kb 3,4 mm)ezt levezeted a tartály aljára (itt fröcsköli az olajat és buborékos lesz ha csak a kupakot rakod visza) a nyomás a gyári állapotban 0,7bár ez igy lemegy 0.1,0.15 re. a szivattyuban mind a nyomó ill viszatérő oldalon egyirányú szelep van,nem ejti el az olajat.az elektromos rész átalakitása. az eredeti bennelévő szintmérő(ez gyári marad esetleges visza elakitás miatt) csatihoz keresel ellendarabot ,ezt forrasztod a szivattyú csatiján lévő vezetékhez,a szivattyú múködtetése a leállitó mágnesszelep vezérli egy relén keresztül,biztositva( 5A), igy kb 0.8 ampart vesz fel.gyujtáson ha nem inditod a motort ez kb3,4 sec kikapcsol.a szivattyú és a relé közé 2+1.5 kábel amit a kocsi alatt a gázolajcső mellé tudsz rögziteni.(ui.jelenleg tesztelés alatt áll a dolog) ez más ez a szivó átalakitás.
Engen nem sértettél meg, de azért légyszves az iratlan szabályokat tartsuk be, nem csak a benzinre gondolok, de "korra" is...nem kell kioktató írásokat írni, főleg nem nekem...
Én is tudom,h állatul vezet, haverom még előben is látta, a kocsit meg én is Düsseldorfban, és..?
Csak ez attól függetlenül egy elköktelezett diesel közösség, akik elvakulva ezt szeretik és nem értettem,h h kerül a csizma az asztalra...ennyi