Arról beszélek én is, mivel fognia kell az izzót, össze kell próbálni, adódni fog, hogy a púp a foncsor felé kell hogy álljon, innen rögtön adódik melyik fele merre fordul, mivel nincs itt a szobában nem fogom fokra és miliméterre elmagyarázni, de sztem 10 mp agymunka után adódik :)
Teszt 4-ben 6000 mellett óra szerint 170. Stabil volt még :)
De nekem nem gyári gátlók vannak benne, bridgestone 175-ös gumikkal, ami fontos...
Tartósan 150-160 volt már, de én óra szerintit mondok, néha tesztként volt több is, 170 fölé ment volna még 5-ben, de nem nyomtam neki, mert ha mérnek drága egy mulatság ez :D
De volt, hogy átlag 13-at hoztam ki belőle pályán :D 4000 alatt nem volt ekkor a mutató :D
Ekkor sokan nem voltak a pályán és távolságtartás határozottan megvolt...
Az első és legfontosabb :) amikor az km-órát nézed a 100 km/h az kb 93 valós :D, ez némileg módosulhat a gumimérettől, de kb szentírásnak veheted( GPS-e mérés )
Nekem a tapasztalatom, hogy több személlyel stabilabb, és ugyan kihajtottam már 1x-2x, de olyan GPS 155 körül már nem igazán éreztem biztonságosnak, M7 -es autópálya :) jó fogyasztás és egészséges értelmi szint mellett falu/város 60- országút 100-110 autóút ( M9 ) 130 , ezek óraszerint, kb a fogyasztás is itt optimális, persze előzésnél vagy ha menni kell, oda szoktam lépni, viszont akkor nem sírok hogy mit evett meg ;) :))
Köszönöm mindeki hozzászólást ! Mindíg parázok mikor kigyullad ez a lámpa. Azonnal töltök bele :-).
Az én IGNÁCOM 6éves, szerelő szerint nagyon jó állapotban van...( 47000km ).kíváncsi volnék Ti mennyivel szokatatok vele " száguldozni "... Mivel nekem csak kb 1 hónapos a jogsim, így ma mertem kicsit " meghajtani 110 km/h ....persze csak nagyon kis szakaszon mentem ennyivel.Autópályán mennyivel szoktatok menni vele? Még nem voltam vele aútópályán....
Lecserélte a Burgi-t egy Suzuki GSX asszem 650-re, 2008-ban egy nyári este ment haza vele Kalocsán a kórház elött, egy nyugdíjas papa kivilágítatlan bringával kifordult elé, belement, papa a helyszínen meghalt, Testőr pár nap után a kórházban, asszem nem is tért magához. Védőruha, bukósisak rendben volt, motor jó műszaki állapotban, némi + sebesség volt, szerencséje egyiküknek se.....
Van az a 6L 10 is. Nekem amikor elkezdett villogni, mentem vele még pár km-t, tényleg nem sokat és tankoltam. 31 litert tudtam rátolni úgyhogy első kattanásig töltöttem. Pont én is tesztelem a dolgot, mivel még új a verda. Szóval a tank negyede megvan még amikor elkezd jelezni. Mondjuk a folyamatos világításnál lehet hogy már csak 6L van benne.
Az hogy mennyi marad benne , érdekes kérdés, én 10 körül saccolnám, de km - ben a 100 körül az egy teljesen jó becslés, mindenesetre ha így jársz, az első kútnál nyomjál bele legalább pár litert, amivel biztos kihúzod egy nagyvárosig. Mi egyszer jártunk úgy, hogy a Kalocsa- Szedres-Cece-Sárbogárd-Székesfehérvár vonalon nem találtunk 1 db nyitott kutat se, szombat hajnalban/reggel ( 6- ra értünk Fehérvárra) szerencsére nem az Ignácnak kellet a benya, hanem Blackbodyguard( vannak akik még emlékeznek a nevére- lassan 3 éve nincs köztünk...) - Suzuki Burgmann-jába.
yoggi jól írja, Swift II-ből 1.3 MTA-t ne. Abból csak az 1.5 rendes AT. Minden robotizált 1.3-as, minden sima automata 1.5. Szóval azok jóval drágábbak, mert jó felszereltséggel párosultak a nagyobb motorral.
A régi Swiftből csak hagyományos automata van, 1.0, meg 1.3. Ezek még csak 3 fokozatúak, a II-ben 4. Ignis nem tetszik neki, abban is a Swift II-vel lényegében azonos váltó van, 1.3 is, meg 1.5 is.