Egyetlen dolog billen a HHR-811 oldalára, ami az első oldalsó teliablak "végefelé" van egy narancsszínű plafonról lógó valami, talán tábla/kijelző tartó konzol?
Nem bánnám, ha országos szinten elterjedne, illetve elterjedt volna kb. 10 évvel ezelőtt, mert mostmár nem sok hasznát venném. :-)
OFF
Van vagy két cipősdoboznyi jegyem, meg egy harmadik, amiről nem tudom, hogy az ország melyik felében van, viszont többször eszembe jutott már, hogy elkezdem bescannelni őket. Nekem igazából nem számítanak túl nagy érdekességnek, maximum az áraikon szoktam újra és újra ledöbbenni, ha a kezembe akad, de szerinted érdemes belevágni ilyen dolgok későbbi publikálásába?
Kezdem egyre inkább nem bánni, hogy annak idején nem töröltem ki róla ezt a fotót, pedig sokat gondolkodtam rajta. Viszont Újvárosban szerintem már az életben nem fogom lefotózni azt a kocsit.
Ma egy hatalmas csoda történt... Ma AOA-453 helyett JMF-659 volt!!! Meg sem tudom mondani, mikor láttam utoljára, ma volt szerencsém utazni vele a 12-esen. :)
KAZ volt a 13.00 órás Enyingre IDZ helyett. Igen mondták h kicserélik benne a termosztátot meg valami kisebb javítás lesz. DUD-886 helyett DUD-383 legalább is reggel az volt a 24-esen.
Olyan fajta lesz,amit pl a Balaton Volán használ? Hőpapírra nyomtatva a nyugta, szélesebb, stb stb.. Asszem ilyet a Hajdúnál kaptam, amin a járatszám meg a rendszám is rajta volt a busznak.