Még mindig nem látni nyomát sehol, hogy az invitel mit is akar kezdeni a nála maradó területekkel. Ha a 04.01-től hatályos fibernet ÁSZF-ből indulok ki, akkor semmit. Minden marad a régiben, a fibernet eddigi személyzete tovább folytathatja az eddigi ámokfutást.
Csak azt nem értem, hogy az invitelnek miért jó ehhez a nevét adnia?
Nekem a televizió digitális családi és internet Sprint csomagom volt , de 1 év mulva felmondtam a FIBERNET szolgáltatóval mert elégedetlen volt vele, rossz minőség az adás, nincs HD adás, a Digi Kábelnél pedig van de nem kell hozzá egy SET TOP BOX-ot, meg a CA MODULT sem.
Új Digi+ a csomagom, M1 HD, M2 HD, DUNA TV HD, MUSIC CHANEL HD, NAT GEO HD, NAT GEO WILD HD, DIGI SPORT HD, DIGI SPORT PLUS HD, SUPERONE HD, digitálisan lehet fogni a digikábelen, az 1080i felbontású látható a képernyőn, a többi 576i felbontású az a SD felkonvertálják az analog nagyon jó képminőség az összes adás. A DVB-C MPEG4 tunerrel elátott tv kell hozzá, ha megvan nem kell a SET-TOP-BOX. Tényleg nincs a SET TOP BOX-om meg a CA MODULT sem használom, Sony LCD tv-m, még a másik Samsung LED TV is müködik minden rendben. Javaslon Digi Kábel www.digikabel.hu
valószínűleg mi is erre a sorsra jutunk egyszer, mert hogy április 1-től csupán annyi változás lesz, hogy az analóg csatornák közül kimegy a TopShop TV, a Hálózat TV, a Deutsche Welle/Playboy és végre ismét lesz Discovery (- amit a fibernet "nincs rá igény" állítása miatt szedett ki) és Sport M, ami március 17-től (Sport 1- Sport 2 vel együtt) 16:9-es lesz.
Jut eszembe mi lesz azokkal, akik digitális kábeltévéjük van a Fibernettől és már régóta nem használják a settopboxot, mert saját dvb-c tuneres készülékük van conax modullal? Mi lesz azokkal, akik továbbra sem "szettopboksztévét" akarnak nézni, hanem a jól megszokott, kényelmes, korlátozások nélküli valódi digitális kábeltévét saját készüléken?
A UPC úgy tudom még nem jutott el erre a szintre, ott még a "kötelező szettopbokszozás" megy. Itt a fórumon többször is téma volt a saját tévé használata dvb-c tunerrel, ami a Fibernet esetében jól működött. Ha ez a UPC-nél nem fog működni, akkor ez egyértelmű visszalépés. Mi lesz, ha a digitális átállás eljut végre arra a szintre, hogy nemcsak a földi digitális vétellel foglalkoznak, hanem a kábelessel is, mint egyes a skandináv országokban, ahol a műszaki boltok polcain a készülékeken ott a "Cable Ready" matrica. Egyes országokban komolyan bűntetik azt a szolgáltatót, aki nem teszi lehetővé, hogy az előfizető saját készülékével vegye igénybe a digitális kábeltévé szolgáltatást. Az újabb tévékben ott figyel az mpeg4-es dvb-c tuner, usb portjuk van, amivel még usb háttértárolóra rögzíteni is lehet, így teljesen felesleges a szolgáltatói settopbox.
[...] A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását és más feltételek teljesülését követően a UPC Magyarország a mai napon lezárta a Fibernet mintegy 166 ezer háztartást elérő és jelenleg 80 ezer kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatást kiszolgáló hálózatainak a megvásárlását. Ezt követően a UPC a legrövidebb időn belül megkezdi ezeknek a hálózatszakaszoknak az integrálását és műszaki továbbfejlesztését, annak érdekében, hogy azokon is saját interaktív digitális kábeltelevíziós, újgenerációs internet- és telefonszolgáltatásait biztosíthassa. [...]
Versenyhivatali eljárás indult a FiberNet Kommunikációs Zrt-vel szemben [...] a digitális kábeltévé szolgáltatását egyes kommunikációs eszközein a digitális műsorszórás előnyeit hangsúlyozva úgy népszerűsíti, hogy az általa kínált egyes kábeltévé csomagok, analóg csatlakozású, digitális csatlakozásra nem alkalmas, HDMI-kimenettel nem rendelkező set-top-box-szal vehetők igénybe [...]
Bp, XXII. ker. hagyományos kábeltévén eltűnt a DunaTV képének a fele, tehát nem csupán megnyúlt, hanem nem látszik az emberek pofájának nagy része a híradóban. Ez most mi ez??????
hát megnéztem az áfsz-t ez egy rablás amit ezek akarnak adni, azt hittem h talán vmi digi-hez féle hasonló csomagok érkeznek hasonló árban, de nem a legkisebb is 11ezer ft elmennek ezek a picsába, várom a digi-t továbbra is.............
Március 1-től egész Kecskeméten elérhetőek lesznek a Speed csomagok! 120 megás is. 1-jén azzal fog indulni a napom, hogy váltok. Ajj de várom már, unalmas évek óta 10 megával szenvedni :D