A rendes munkaidőt nem tudja fizetni, nem hogy a felmondási időt. Az meg úgy tudom bizonyos ledolgozott idő után jár. Nem pár hónapos munkaviszony után.
Ha így nézzük akkor szabit sem vett ki Gyjuli. Meg nem fizetett utánna TB-ét sem.
Akkor akár táppénzre is elmehet, és azt nem Attila fizeti.
Szerintem sem Laci sármja fogta meg Álnokmártit - hiába is kezdett csillogni Nóra szeme -, azon agyal, hogyan tudná Nórát és Miklóst összehozni és akkor újra szabad lesz az út az ő Attisához. Jó tudom, hogy csak egy film, de akkor is - Attilát pl. nem érdekli hogy tuképpen mi van azzal a házzal ahonnan el kellett a családjának költöznie?!
Az ORTT a reklámidő-túllépés miatt is jelentős bírságokat ró ki, az RTL Klubnak [...] Általában nem azért büntetik meg az országos kereskedelmi csatornákat, mert túl sok reklámot sugároznak, hanem mert rosszul osztják el azokat, hiszen az igen szigorú magyar szabályozás szerint bárhogyan számolt egy órában csak tizenkét perc lehet a reklám.
Felháborító, hogy ez a közszolgálatinak hazudott Kókusz egyre tovább tart a különböző retek klubos műsorok promója miatt (nincs kókusz való világ / x faktor / csillag születik promó nélkül, most is az x faktor hatalmas sztárjairól megy az összeállítás), ezért a barátok közt is már lassan este 9-kor kezdődik. Ez szar.