Úgy látszik, egyre szélesebb márkaválasztékkal jelentkezik az itthoni piacon is a Kymco motorgyár. Motorok, robogók és quadok is szerepelnek a palettán. Milyen tapasztalatotok van a márkával kapcsolatban, milyen kiegészítőkkel érdemes hozzáfogni egy ilyen gyártmány megvásárlásakor?!
Mit einer Spitzenzugkraft von 680 kg eignet sich die Winde hervorragend, um ein festsitzendes Sport-Quad oder ein kleines ATV aus einer heiklen Situation zu bergen.
Eigenschaften:
Zugkraft: 680 kg
Motor: 12 Volt, 0,4 PS, Permanet-Magnet, abgedichtet
Steuerung: Wippschalter mit Lenkermontagehalterung
Gewicht: ca. 6 kgAuf allen Fahrzeugen mit 12 V Batterie montierbar
Mostanság néztem ki egy people 250-est, tud eme típusról valaki valami elmarasztalót, hogy mi az, amit nem kedvel, esetleg hibás gyárilag és számíthatok a problémájára, illetve egyéb vélt és valós problémái is érdeklnének. Jópoffa gép, 2005ös évjárat, a Malaguti Madisonom mellé tökéletes városi döngető lenne :-)
Nemrégóta vagyok tulajdonosa egy Kymco City Agility 50ccm-es négyütemű segédmotornak.
Ami a legjobban tetszik benne, az a "nagy" kerék. 16"-os. Nem kisméretű gödörkereső kerekekről van szó, mint amivel sok robogó meg van áldva. Jók rugós lábak is.
A futómű ebben a kategóriában kiemelkedően stabil.
Ami nem tetszett benne az az átkozott fojtás. Alaposan nagy gondossággal több oldalról lefojtották ezt az egész szerkezetet. Hiába lettek kivéve belőle ezek a kütyük, a motor ettől még nem táltosodott meg, csak sokkal szebben, stabilabban működik, kezd hasonlítani egy normális motorra, még ha 50ccm-es, akkor is. A különböző folytásokkal csak "szenvedett".
Sziasztok!Üdv mindenkinek!Újhús vagyok itt,és rögtön egy problémával jövök!Segitsetek légyszi!Van egy Kymco KXR 250-es Quadom.Most rakom öxxe.Hová állitsam a vezérlést,mit kell figyelni?Előre is köszönöm,aki segit!
Minden fórumozónak üdv. Ezekben a pillanatokban keveredtem ide .
Most vettem egy Kymco Super 9 robogót használtan. 4 éves a masina és 12300 van benne. Alattam úgy 70 körül megy de hatvan fölé nem megyek vele. A méreteim (nem para ) 42/190/110. Azért vettem kétüteműt mert nem vok pille. Ja és jogsi miatt nem akartam nagyot. Igaz régen sem volt :-) De már jobb a békesség
Már vagy 20 éve nem ültem motoron ( Még 90 környékén ETZ 250) ezért mostanság kicsit bénázok de alakul. Munkába járáshoz használom.
Kérdésem hogy van esetleg valakinek ilyen masinája és mik a tapasztalatai vele kapcsolatban.
Még egy ideig megyek vele aztán elviszem átnézetni hogy tavaszra rendben legyen.
Sziasztok! Keresek 2001 évjáratú 150cm3 Kymko People motorkerékpáromhoz akár új vagy használt magas szélvédő plexit, motorra rögzíthető lábzsákot és kormányra rögzíthető kézmelegítő muffot. Kérem aki bármilyen információval szolgál az keressen meg a bbgin@freemail.hu címen vagy a +3630/654-0501 –es telefonszámon. Köszönöm!
A következő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni: adott egy Kymco Agility 50 ccm-es robogó. A motor menet közben minden átmenet nélkül megáll. Még gurulás közben a gyújtáskapcsoló oda-vissza kapcsolásával újra életre kel. Nincs se hörgés, se dadogás, egyszer csak fogja magát és leáll. Találkozott-e már valaki hasonló problémával esetleg van-e valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Sziasztok! Van egy Kymco people robogóm, amibe volt időm beleszeretni. 125ös, rendszámos. Megáldott az ég egy 14éves lurkóval is, aki olyan mint az apja és szeretne már motorozni:) Nem igazán van kedvem venni 50es motort neki, mert pár év múlva cserélhetnénk és már van itthon két robogó (a másik 450es), úgyhogy törvényes úton szeretném, a kezébe adni. Van lehetőség elektronikus fojtásra papírral,hivatalosan? Mit tanácsoltok?
Sziasztok!Szeretném kérni a segítségeteket! Hozzá jutottam egy Kymco agility 50 robogóhoz és a problémám az lenne, hogy a hátsó keréknél a végáttétel fogaskerekei tropára mentek. Ezt azért gondolom, mert leszedtem a kereket és azt a házat amire fel van fogatva.A benne lévő fogaskerekek eléggé ki vannak kopva. Igazán az lenne a kérdésem, hogy vannak valakinek bontott fogaskerekei a végáttételhez? Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok. Szeretném kérdezni,hogy a Kymco People 125 ccm,,vagy 150ccm-s mennyivel különbözik külsőleg ,az 5ccm-estől....? Nagyobb a 125,150ccm-es vagy "kaszni méret ugyan akkora mint az 50ccm-es? Köszi
Veterán börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
Köszi a linket! Hát elég drága a hengerszett a 90ccm-is. Én arra gondoltam,hogy ami most jelenleg rajta van a motoron azt elvinném ide. Itt adnának hozzá dugattyút,meg mindent,és talán a hengerfejet is megmunkálnák. Lehet hogy jóval olcsóbb lenne,és az eredmény meg talán hatásosabb. Most jön a tél,ráérek ilyeneken agyalni:-)))
Szia Sumi! Itt egy link:http://www.egumotors.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=3445&option=com_virtuemart&Itemid=26 Ezt nézd meg ,ez az egümotors oldala én is most tervezem egy nagyobb henger 89ccm-is henger beszerelését. De csak ha a jogsi és a nagyobb moci nem jön össze. Üdv Ogre
Sajna a legalsó fotón látható,hogy az önindittó fogaskerekéből hiányzik 2 fog. Gondolom barbárkodtak vele,bár a működését nem befolyásolta. Kicsit megpiszkálnám,hogy jobban menjen ,már a cdi át van vágva,kint van a fojtás,most még szeretnék nagyobb hengert,mondjuk olyan 80 ccm ha van egyáltalán olyan. Na,meg új görgők is kellenek majd,ha esetleg tudtok tippet adni milyet vegyek,hány grammosat ,és még mit tudnék vele csinálni hogy jobban húzzon,és több legyen a vége akkor azt szívesen olvasom:-)
Ma egy kicsit szétkaptam a robogómat,(kymco agility 50)csupán kíváncsiságból,meg ellenőrzés céljából. Néhány fotó készült is róla,na meg egy célszerszám is melyet az alsó képeken láthattok. Így könnyedén megindítható a fogaskereket tartó anya.
Párszor már leírtuk máshol, hogy mik az 50-es papírok hátrányai, de azért összefoglalom. Okirathamisítás (adásvételi), biztosítási csalás, jármű jogosulatlan vezetése, járműazonosító önkényes megváltoztatása. Bukta esetén általában felfüggesztettel meg lehet úszni, de a bünti 300 körül van, azt levonják. Ezek után mérlegelj, hogy megéri e, arról nem is beszélve, hogy az okozott kár az pluszköltség :-)
A mociról annyit, hogy nekem csak a futóműve nem tetszett, beállíthatatlan vacak, a többi része nagyon jó, nem kényes, indul hidegen-melegen, jól fogyaszt (3 l), jól megy. A Hondával vannak üzleti kapcsolatban, Korea legnagyobb motorgyára, vázakat szállítanak a Hondának, cserébe motor(licence)t kapnak.
szia, 50-esként nem használnék 150-es mocit. Egyrészt morális okokból, de ezt már el is felejtheted. Másrészt, ha netán csattansz, mindegy hogy ki volt a hunyó, csak te lehettél a hibás. Mégha kötsz is kötelezőt, az nem lesz érvényes, mert ugye smk-ra kötötted. Harmadrészt, egészen biztos vagyok benne, hogy be fogják vezetni a rendszámozást, mert kezelhetetlen a segédmotorkerékpáros társadalom főleg a nagyfaluban. Beazonosíthatatlan, követhetetlen.
Ami a kymco-t illeti, nekem egy pár éve van egy people 50 típusu csodám. Én nagyon szeretem, egy kicsit lassú a forgalomban (nagyfalu), de használható. Szervizzel soha nem volt gondom, bár nem is nagyon kellett elvinni. Olyan 1000-1500 kilómétert megyek vele max egy évben, de átvizsgálásra, olajcserére minden év szezonkezdetén elviszem. Átnézik, beállítják és visszaadják. Minden probléma nélkül használom. SM.
Most tervezem, hogy vásárolok egy kymco movie 150 es robogót. Mielőtt megvenném érdekelne, hogy mi a véleményetek róla, ha erről a típusról nincs különösebb véleményetek akkor érdekelne, hogy a kymco mint márka, mennyire megbízható, milyen az alkatrészellátása, fenntartási költsége stb. Szóval az érdekel, hogy érdemes-e egy ilyen motorba beruházni. Kipróbáltam nagyon jól megy kényelmes, nekem eddig tetszik, de ha valami hiba előjönne, nem akarok hoppon maradni.
Még valami, jelenleg nincs forgalomba helyezve, 50-es ként megy, mennyire valószínű, hogy bevezetik a rendszámosítását az un. 50-eseknek, ha igen akkor azon kívül hogy regadót kellene fizetnem, ráfázhatok arra, hogy eddig 50 esként volt használva?
GD vásárlására szántam magam, de szeretnék segítséget kérni, hogy mit érdemes megnézni a robogón, amikor kipróbálom. Pl. milyen vastag legyen a féktárcsa, milyen mély legyen a gumik mintázata, hol kell megnézni, hogy olajos-e a légszűrő, hol kell megnézni az olajszintet, esetleges rozsdásodás stb. Előre is köszönöm a segítséget.