Örülök,hogy sikerült találnom egy Outlook tulajdonost!:)
Észrevételeid nagyon hasznosak voltak!
Bár a végsebesség a próbamotoron nálam is csak súrolta a 100-at,elég dinamikusnak tűnt---80-ig--,arról nem is beszélve,hogy baromi kényelmes volt.
Úgy gondolom, ár-érték arányban ismét verhetetlen.
Írtad,hogy jól tunningolható,...az nem jött le nekem,hogy esetleg tumingoltad is,vagy volt ismerősöd aki tuningolta,ill.az ebbéli tapasztalatokról,vagy költségeiről.
Nem lesz, ráadásul a karburátor kevésbé kopik, mert lesz kenése (nem mintha nagyon elkopna az egyetlen mozgó alkatrésze).
A léynyeg, hogy jól állítsd be az arányt. 1:40 és 1:50 között, az olaj minőségétől függően. Több olaj csak akkor kell, ha nagyon pörgetni akarod (pl. nagyobb fúvóka és tuning gyújtás és 2-3000-el nagyobb fordulatszámon).
Szevasz nekem keeway x ray mocim van novemberben vettem nem sokat hajtottam 2008 as az elöző tulajdonosa a keeway köypontba vitte és a mesterek kivettek belöle és nincsen semmi gondom vele meg idaig meg neki sem volt :)
Sziasztok! Van egy Keeway hurricane 90-es robogóm. Érdeklődnék,hogy ha az olajtartályt leveszem és ezután én keverem a benzint atól nem lesz baja a mocinak?
Megeggyezni ugyan nem tudtunk,de piszkálja a csőrömet...ez 1 Scooter,kifejezetten kényelmes,nagykerekű robogó.--80-ig rakéta volt,onnantól lustult,95 volt a vége--ennek a gépnek--
Jó lenne többet tudni róla...gondoltam hátha valaki birtokolja!
Létezik,hogy az "automata szivatón" fordítottam majdnem 1800-ot.. és elég volt megmutni neki a kulcsot,egyből beindult... ill.még annyit,hogy a gyertya hézagon egy picit összébb ütöttem... vagy csak a pozitív gondolatok és rejki segített .. :-)
Hidegben (1/2-napot ál kint ilyenkor) a szerkezet nem hajlandó önindítóval indulni.. :-( addig köszörülök,ameddig le nem merül az aksi, de semmi.. ez egy picit bosszant... +5 fok felett nincs ilyen gondom... csak alatta... mit-hogyan kellene állítnom, hogy beiduljon..
Nem hinném. A kocsi is elmegy ablaktörlő biztosíték nélkül és nah... Kb olyan egy biztosíték eltávolítása, mintha elvágnád. Ez meg nem olyan komoly szerkezet, hogy betíltson. Nem egy BMW... :D
Egyébként ha nyugodtabb vagy, szedd ki teljesen a riasztót. 1 vagy 2 összenyomhatós dugalja van. (nyersz vagy fél kilót, lehet 2km/h-val jobban megy majd... XD)
A taposó alatt van(ahova a lábad teszed, nem tudom mi a pontos neve...) a riasztó, 1 csavar fogja. A lábtartó közepén van a csavar kb. Kiszeded a csavart és kiveszed a biztosítékot a riasztóból. Ennyi. :)
Van egy 2T hurricanom. Hogy lehet ikötnia a risztót pontosan? Nem működik és szeretném, ha nem szívná le az akksit. Megcsináltatni nem szeretném, mert úgy sem használom.
2. Hidegen nem megy csak szenved (nem kell belekötni ez így van...)
3. Több dologra kell figyelni üzemeltetésnél (külön olajzás)
Egy Hurricane 4T-t ajánlanék neked, ha nem akarsz száguldozni és olcsón akarsz járni. Nekem 16 hónapja van meg 7500Km-t mentem vele. ( ez a 16 hónapra visszavetítve 468km/hónap ) Hiba annyi volt, hogy most kiment az indexem és kaptam egy hátsó defektet(1500ból javítva gumisnál) :D Olyan probléma sose volt, hogy ne tudtam volna munkába menni vele reggel. 180k újonnan és csak biztosítás kell rá, szóval 185k-nál többe nem kerülhet. :)
Mivel 4T olajat is ritkán kell cserélni és nem kell öntögetni, csak tankolni.
Gyárilag fojtott az elektronikája /más fojtás nincs benne, legalábbis az enyémben nem volt/. Ez annyi, hogy a keeway.hu-ról rendelsz egy "Speed free" CDI-t. (alapban gps szerint 50-et tud). CDI-t érdemes kicserélni, mert jobban gyorsul és kevesebbett is eszik. 66-ot megy GPS szerint a "Speed free" CDI-vel. 65kg vagyok. (faterom /94kg/ alatt megy 60-at lazán) Fogyasztásom min: 1,7l/100km max: 2,8l/100km. 16 hónapos átlagom: 2,3l/100km(minden tankolás cetli megvan) Rövid távokon használom télen-nyáron (2,5-3,5km). -10-ben is röhögve indul pöcre 5 óra kinti állás után. 55-el kényelmesen tudsz vele menni, ilyenkor olyan 2-2,2 között eszik rövid távokon. Én minden nap használom és még olyan nem volt, hogy nem indult volna reggel (max 2 napot áll).
Hidegben nem dadog, egyből megy, nem fulladozik. (mint egy kocsi, nem kell várni, hogy melegedjen/meg amúgy sem tanácsos/) Ha 50-ig mész vele akkor 2 alatt eszik. (mondjuk az sem árt ha be van állítva a karbi normálisan). Ha nem emelkedős helyen laksz akkor érdemesebb, mint egy 2T-t. Szerintem nem gyorsul rosszabbul, mint egy 2T-s. (álló helyből is ha ügyes vagy le tudsz rajtolni 40-ig egy 2T-t, aztán elmegy, de 60-nál már vissza tudod előzni :D /Jog, Italjet ellen/) Kevesebb gondod lesz vele, főleg, ha minden nap akarod használni.
Futóműve kicsit kemény és szeret elpattogni, de 12"-os kerekektől meg 10 centis rugóúttól mit vár az ember?! (mondjuk megjegyzem, hogy az 500-as Kawasakim is elpattog a fasza magyar utakon...17"-os kerekekkel...)
170cm alatt nem jó, mert nem fog leérni a lábad róla rendesen. :) Világítása nagyon jó. /elég nagy a lámpája/
Használtról lebeszélnélek. Főleg öreg használtról (akármilyen márka). Kollégám(felbuzdulva a 4T-s robbantóm után) vett egy Piaggio Liberty 4T-t 150-ért(2002-es 15k km körül)...már ráköltött 50k-t... :D Inkább vett volna 180-ért egy Hurricane-t, mert jobban is megy meg olcsóbb is...
Akinek 2T-je van, ne kössön, nem vitát akarok indítani. Szimplán saját véleményt osztottam meg. :)