Szia! A képet nézve a fuvókákon kokszolódás látszik azaz égéstermék nem értem miért, mint azt se miért kell ennyi fuvóka. A bejövő résznél szokott lenni egy fuvóka, egy huzatszabályozóval, utánna a kevert anyag /levegő+gáz/ megy tovább az elosztó csövekhez s kész. Bizti, hogy maszek.
Most lett kész a kb. 95 l-es duplafalú főzőm. Elég neki egy 7,5 kW-os gázzsámoly?
Nagyobbat csak Olasznál láttam, de ő nem postázza, külön ezért meg nem akarok 400 km-t utazgatni. Ha a 7,5 kW-osnak nagyobbra fúrom a fúvókáját akkor nem lesz nagyobb teljesítényű? Ahogy nézem 5-13kW-ig mind egyforma nagyságú(17cm) fejjel vannak ellátva, tehát akkor a gázmennyiségel van csak variálva. Igaz ezen gondolatmeneten haladva akkor elég lenne venni egy 5 kW-ost és azt felfúrni:)
Néztem a paela sütőket is. Nekem úgy tünnek, hogy ezek nem öntöttvasból vannak, ezért nem tudom milyen tartósak. A paela készítése biztos rövidebb ideig tart mint a pálinkáé.
Viszont nagyon egyenletesen, nagy felületen adhatják le a hőt. (szimpla fazéknál igen előnyös lehet)
lehet.hogy csak az én teckós gázégőm nem az igazi de még egy félév után is el-el dugul ugy telefújták festékkel a furatokat legalább a gagyi bográcségővel nincs ilyen gond