Keresés

Részletes keresés

tombadillo Creative Commons License 2011.01.14 0 0 13

"esetleg fenyegetéssel vegyék rá a férfit a zaklatás abbahagyására"

 

Mentségükre, azt mondták, hogy azért ne legyen súlyos testi sértés. Jó fejek a srácok.

Előzmény: marcipannyuszi (12)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.01.13 0 0 12

Személyes adatokkal visszaélés miatt nyomoz a III. Kerületi Rendőrkapitányság a 2008-as megfigyelési botrányban ismertté vált UD Vagyonkezelő Zrt.-hez kötődő múlt heti ügyben. Az UD tulajdonosai, Tóth János és Horváth József – utóbbi jelenleg a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgató-helyettese –, valamint megbízóik, köztük Csányi Sándor bankár és felesége, illetve kollégáik-informátoraik közötti telefonbeszélgetések kerültek fel a YouTube videomegosztóra bizonyos Hungarian Democrat júzer jóvoltából. Bár a cég is fontolgatott feljelentést, végül nem tette meg, az ügyészség hivatalból lépett. Ezúttal is a titkosszolgálat-közeli UD érdekében. Noha a beszélgetések zöme arra enged következtetni, hogy a zrt emberei legalábbis előkészületeket tettek jogellenes cselekményekre, ezt a nyomozók egyelőre nem vizsgálják (azért az óbudai rendőrök kapták az ügyet, mert a felvételekre először a Népszabadság online kiadása hívta föl a figyelmet, és a szerkesztőség a kerületben található). Tóth több beszélgetésben is javasolja: hamis bizonyítékokkal érjék el, hogy a Csányit molesztáló kellemetlen OTP-ügyfél ellen induljon végre büntetőeljárás, esetleg fenyegetéssel vegyék rá a férfit a zaklatás abbahagyására. HVG

 

:)

Előzmény: KrEdEnC (5)
FreedomTrail Creative Commons License 2011.01.11 0 0 10

Színvonalas nullázás! :-)) De tényleg! :-))

Előzmény: Psycho Dad (0)
tombadillo Creative Commons License 2011.01.11 0 0 9

Na ne röhögtess már.

Egymillió felvételt tettek fel a netre, amin felismerhető személyek beszélnek konkrétan bűncselekmények előkészítéséről, tervezéséről és végrehajtásáról. Akik mellesleg feljelentést tettek, hogy az általuk folytatott és lehallgatott beszélgetéseket a titkosítás ellenére valakik nyíilvánosságra jozták (ami egyébként témnyleg bűncselekmény).

Tehát nem azért,mert hamisak, hanem pont azért, mert valósak.

Így már érted?

Előzmény: Törölt nick (7)
halkergető Creative Commons License 2011.01.11 0 0 8

Ügyes ez a mi ügyészségünk!

Már meg is állapította első hallás után, csak úgy fülre, hogy hamisak a felvételek?   ;-)

Előzmény: Törölt nick (7)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.01.10 0 0 6

Most csak a nyilvánosságra hozatal miatt folyik eljárás Futó ügyvéd feljelentése alapján.

 

Csányi és a volt UD Zrt. vezetői nevében.

Előzmény: KrEdEnC (5)
KrEdEnC Creative Commons License 2011.01.10 0 0 5

aki erti, legyen kedves par mondatban magyarazza el nekem, mert tenyleg nem ertek egy csomo mindent ebben az uj defend dologban.

 

akik ellen eljaras indul azok akik nyilvanossagra hoztak ezeket a felveteleket, vagy akik a felveteleken hallhato valoszinusithetoen buncselekmenyeket kovettek el?

 

tenyleg erdekel. tenyleg nem ertem. az a baj h kiderult, vagy az a baj, hogy elkovettek vagy akartak kovetni.

 

 

 

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.01.10 0 0 3

A Zügyészségről rendszeresen kerülnek ki kihallgatási dokumentumok.

 

Sokkal hamarabb, alig az esemény után...

Előzmény: pert2 (1)
pert2 Creative Commons License 2011.01.10 0 0 1

A kissivárogtató ellen semmilye eljárás sem folyik, pedig nem lehettek olyan sokan, akik a titkosszolgálatnál hozzáférhettek a beszélgetésekhez, és még le is másolhatták.

Előzmény: tombadillo (-)
Psycho Dad Creative Commons License 2011.01.10 0 0 0

ib0lyaszilvásyj0sda!

Előzmény: tombadillo (-)
tombadillo Creative Commons License 2011.01.10 0 0 topiknyitó

Tehát már megint a kiszivárogtatók ellenfolyik az eljárás, és az ügyészség (szokása szerint) rá sem füttyent arra, hogy a most hallható felvételek szerint is bűncselekmények sorozatát követhette el az UD.

Gyakorlatilag permanansen folytattak a rendőrség és a szakszolgálatok által is csakl bírói engedéllyel végezhető operatív nyomozati cselekményeket, nem beszélve a zsarolásról, bizonyíték hamisításról, testi sértésről (megengedem a felvételek szerint ezek egy részét csak tervezték és előkészítették a konkrét nyilvánosságra került esetben, azonban az, hogy ilyen természeresen, mondhatni rutinszerű eljárásként tárgyalják az magáért beszél). 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!