szerintem a turbónak semmi baja. ha a véleményemet kérded a légtömegmérőjével van gond. nem biztos, hogy rossz lehet kontaktos a csatlakozója. ha szemben állsz a motorral felül megy egy vastag fekete műanyag cső. annak a közepén hátul leled. ha tudsz kölcsön kérni az is jo, egy perc kipróbálni. (ha kell tudok kiprobáltat bontva occóért).
igazából leírás lenne leg jobb,de az a szaros könyv semmit nem ír csak hogy mit hova tölcsek meg mit tegyek ha baj van(hívjam a mercedest)lófaszt 20 ezer 1 kérdés!
Helló 2002 es mercedes vianó biztositék tábla rajz vagy leírás kellene nekem és,hogy hol van még a motór téren kívül bizti tábla vagy ilyesmi sol87@freemail.hu ra küldenétek infót?! KÖSZÖNÖM
Segítsetek még! (Sajnos nem csak a motortartó bak!) Magából a motorból jön a hengerfej és a szelepfedél környékéről. Ezért gondolom, hogy nem a főtengelycsapágyak.
Kérem segítsen valaki! Vito 110 TD, 1998-as. Alapjáraton és alacsony fordulaton kopogás hallatszik a motor közepe tájáról! Ha emelem a fordulatot teljesen eltűnik! Mi lehet a hiba? Porlasztó, hidrotőke, más? Fontos lenne! Köszönöm!
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!110 cdi-m van,egy ideje a turbó rosszalkodik benne!Van mikor bekapcsol, van mikor nem!Ha nem,akkor nem megy a fordulat 3000 fölé,110 a vége 20 kilométeren!Ha megy,akkor hibátlan!Már egy ideje küzdök vele,eddig mindig megjavult.Most viszont,már két hete úgy megy,mint egy Barkas.Nem eszi az olajat,pedig 400000 van benne,9éve hajtom,volt pár hibája,szívesen segítek én is,ha tudok! A válaszokat előre is köszönöm!
Ez az szivattyú ami a rest bekapcsolásakor keringet? Mi pénzt kérsz érte? 99-es 112 cdim van. Nekem megállt a keringetőm. Illetve kb 5percig megy aztán elkezd puttyogni, majd leáll.
Van egy öt éves fulos nyolc személyes CDI 115-ösöm.
Ma elkövettem azt a hibát,hogy figyelmetlemsége miatt kifogyott a gázolajom és megállt az autóm.Mivel közel volt a kut hoztam egy kanna olajat és beleöntöttem.Rövid inditózás után be is indult a motor,de sajnos azótta nagyon nehezen indul a motor.Lehet hogy le kellene légteleniteni de nem tudom hogy hogy kell.Azótta állandóan ég a motor diagnosztikai visszajelzője.Ha valakinek van valami ötlete irja meg nekem,hogy mit is csináljak.
Nekem az volt a probléma vele, hogy időnként menet közben elkezdett veszettűl füstőlni, meg néha nem kapcsolt be. Aztán amikor bejöttek ezek a "nagy" hidegek, akkor viszont már egyáltalán nem kapcsolt be.
Izzító gyertyát cseréltek, teljesen szétszedték, kitakarították, tömítéseket cseréltek, meg az alumínium kipufogó csövet, mert el volt szakadva. Most a hangja is jobb lett.