"Azért a történethez az is hozzá tartozik, hogy csak azért kapták el a csókát mert ez a személy rendszeresen, direkt amikor meglátott egy trafit, szándékosan gyorsan elhajtott előtte, de úgy h többször is vissza ment ugyanahhoz a trafihoz és többször eljátszotta ezt (és ezt nagyon sokszor eljátszotta a trafis rendőrökkel), és a rendőrök már direktbe figyelték a kocsit, felírták a rendszámot is."
Ha ez igaz,akkor nem csoda,hogy lenyomták a rendőrök!
A megzavarás szerintem akkor lenne értelmezhető, ha emiatt a rendszer összeomlana... A rendszer szerintem működött előtte is, akkor is, utána is, csak épp a pácinesről nem tudott felvételt csinálni...
"Úgy értelmezik, hogy ezzel egy számítógépes rendszert zavart meg, ami viszont már büntethető."
egyetértek veletek, de ezzel még lehet gondja. ha meghackelsz egy honlapot, akkor sem használsz semmilyen olyan eszközt, amit betiltott volna a bárki is. ha jól sejtem.
lehet, hogy örököltél egy rózsadombi villát, csak nem vetted át az értesítést, mert aszitted, büntetés, oszt' most már az ügyvéd lakik benne a családjával :-))) hehe
Kérdés Kézdi művésznő ügyében: már vagy a negyedik "utolsó felszólítást" küldi, szerencsétlen fateromnak meg mindannyiszor be kell fáradnia miatta a postára, hogy átvegye. Mindig csak ígérgeti, hogy bíróságra visz, de még mindig nem tette. Hogyan lehetne elérni, hogy felhagyjon végre a zaklatásunkkal? (Azon kívül, hogy befizetek neki 120 rugót, LOL.)