Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A kellő ledorongolás után kirohantam a kamrába reviziót tartani: Persze,hogy leolvasó tácső,-erre használtam 30 éven át.A lencsevédőben van egy MOM lenyomat.A szemlencse alatt egy nagyobb 41-es szám alatt a gyári sorszám.Sehol semmi más felirat.Gyönyörű képet ad,a találatok papir-rostjai,valamint a holdon minden kráter élesen látható.Mivel a doboza ér ötezret, -mindenestől - 20000 Ft-ért eladó.
Ez nem céltávcső, ezzel lehet nézni kispuskás lövészetnél a találatokat. Ha teljesen ép és minden tartozéka megvan 20000Ft is megveszik mert ez egy nagyon jó tácső és már nem lehet sehol ilyet venni.
Gondoltam, hogy nem céltávcső, mert hasonlót vettem a tangón 7000 Ft-ért, igaz az 30x nagyítású. Tehát szerintem a 9000 reális ár. Mondjuk a belső tisztítás mindre rá fér, ha csak nem klimatizált helyiségben tárolták. :-)
Etz így nehéz megbecsülni hogy mit ér, mert nem egy( profi) távcső,még csak annyira nem is ritka. Te tudod neked mennyit ér,aztán majd a vízhagból megtudod az értékét.
41X-es? Gondolom a nagyítása. Volt MHSZ használta találatfigyelő kukkerként. Szálkereszt értelemszerűen nincs benne. Ha az optika rendben van (nem karcos, törött, homályos, életlen kép), 13-15-öt megér.
Nem akarom rontani az üzletedet, de itt Szlovákiában egy zsír új Slavia 631, két éves garanciával 119,- ojró. A 280 as szorzóval is 33.320,- HUF! Mennyivel jobb az általad hirdetett Szlávka, hogy 60,- (59,57) ojróval, azaz 16.679,- forinttal drágább???
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi az ára a légtartálynak, valamint mekkora üzemi nyomást bír ki, és meg van -e oldva biztonsági okokból a lefújása, véletlen túltöltés esetére, mert azt látom, hogy szép egyedi kivitelben készített CNC-n vagy eszterga gépen saválló vagy rozsdamentes acélból, vagy ha tévednék akkor más fegyver típus légtartálya FÉG szelephez átalakítva?
A szelep egyébként maradt az eredeti FÉG-es, amivel használható?
A nyomásmérő az ha jól látom, búvárpalackokon is alkalmazott nyomásmérő?
Az üzemi nyomást azért kérdezem, mert ekkora nyomáson( gondolom kb 150-200 bar, mint a CZ légtartály) már nyomáspróba szükségeltetik, műbizonylattal.
És az eredeti FÉG légtartályok PCP- ként használva, sűrített levegővel 80 barig lehet tölteni, a légtartályra ragasztott ezüst FÉG-es cimke alapján. Én még nem mertem megpróbálni nagyobb nomással, de gondolom a hatlapolás egyik oldalán található 2-es furaton fújna le, ha a tömítés ha már nem bírja tartani a nyomást.
Szívesen fogadok mindenféle technikai tanácsot és segítséget, ezügyben, mert engem is foglakoztatott már régóta a GPM és a CLG légtartályom cseréje, vagy ezirányú módosítása, elkészítése, csak mindig megijedtem a 200 bar-os levegőnyomás nagyságától és attól, hogy hogyan oldom meg a biztonsági szelep kérdését.