Miert ne?? Szerinted egy illedelmes uriasszony csak agyban, sotetben, paplan alatt, es csak a haloszobaban kefelhet? Ja es a haloinget is csak egy picit emeli fel! :)
Semmi baj! (Mármint nem az, hogy hülye vagy! XD - pedig nem állítottam rólad!) Hanem az, hogy addig próbáltuk megfejteni a kérdést, míg valamelyikünknek igaza van! És hogy nyugiban vitattuk meg! :)
Örülök, hogy megtaláltuk a felmerült kérdésre a választ! Már kezdtem elbizonytalanodni, de ott volt a kulcsszó: neon! :))
Köszönöm a képeket, tökéletesen igazolnak - engem:)
Az első és a második képből látható, hogy az ajtó és az ablak egy síkban vannak, csak az ablak kifelé van vagy 2 méterrel. Ez különben nonszensz, ilyen függőfolyosós ház nem létezik, de a BK-ház biztosan nem ilyen.
Az első kép kábé ott ér véget, ahol a második kezdődik, a neonnál.
Ha tehát a harmadik kép a belső állapotot mutatná, akkor a bejárati ajtónak ott kellene lennie, ahol a második kép bal széle van, tehát azon kimenve nem a gangra jutnánk, hanem a hűtőbe:)
Kurva nehéz leírni, hogy mire gondolok, megmutatni könnyebben tudnám, de az meg nem lehetséges:)
Most attól tekintsünk el nagyvonalúan, hogy az ajtó vagy 2 méterrel a gang "síkjától" beljebb van, de a külső kép szerint az ablaknak ott kellene lennie, ahol a képen a hűtő van.
De nem ott van, hanem a világító kis neon mellett, a képen nem látszik, de ott van.
Ebben az esetben viszont az ablak a szomszéd lakásba nyílna.