Keresés

Részletes keresés

osztin Creative Commons License 2010.11.25 0 0 39

Szia

vannék meg kölykök nem tudod?

Előzmény: gergosrac (35)
hoho72 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 38
sziasztok megköszönném ha v-ki tudna egy szuka hannoveri vérebet szerezni törzskönyves tigris csíkos és eredményes utánkereső szülöktöl valo kölyök kutyát  elöre is kössz
gergosrac Creative Commons License 2009.10.15 0 0 37
Biztos van itt még több vérebes is! Ne haljon meg ez a fórum!
gergosrac Creative Commons License 2009.10.13 0 0 36
Ime pár kép a hannoverimről! Ahol 2kutya van ott a nagyobbik az enyém a kicsi csak látogatóba volt. Ezek már régi képek mára már joval nagyobb 8hónapos.
gergosrac Creative Commons License 2009.10.13 0 0 35
Hello! Nekem a szomszédomba van 8hannoveri kölyök fajtatiszta törzskönyvvel vagy a nélkül. Az expresszen is fent van! Ha érdekel e-mailba adok telefonszámot! Helyileg miskolcon található!
Előzmény: silentsetting (34)
silentsetting Creative Commons License 2009.10.13 0 0 34
sziasztok,
hannoveri vérebem mellé keresnék munkatársat, fiatal bajor vagy hannoveri szuka személyében. törzskönyv nélkül is.
köszönöm.üdv!
Russian Goshawk Creative Commons License 2008.02.19 0 0 33
Sziasztok Vérebesek,na meg más ebesek!:)

Igazából nem olvastam végig az összes hozzászólást,mert rengetegen vagyok:)

Én hivatásos vadászként dolgozom,van,volt,lesz vérebem:)
Számomra elengedhetetlen-és genetikailag igénylem a közelségüket is:D:D
De emellett tartok Német vizslát,foxit,tacsit,jagdot.Vizslát tenyésztek is:)
hja és kutyasulit is csinálok...

Ha van akinek tudok segíteni...csak bátran

itt tudtok üzenni,és találtok pár képet...
/mondjuk Pasáról még nincs fent kép/

Goss
Petianyukája Creative Commons License 2005.11.23 0 0 32

Sziasztok!

Ezek szerint van Magyarországon angol véreb tenyésztő????? Én már mindenhol kerestem, de nem találtam. Nagyon tetszik nekem az angol véreb, és bár most labradorom van, ha lehetőségem lesz rá, szeretnék majd neki egy társat. Biztos jól meglennének együtt.

Henikő Creative Commons License 2005.11.23 0 0 31

Hali!

Az ELTE Etológia Tanszékén írom szakdolgozatomat és a témámhoz a következő fajtájú kutyák 1 évesnél idősebb egyedeire lenne szükségem:

agarak , bajor/hannoveri véreb, basset hound, tacskó, basenji. Beagle, erdélyi kopó, blood-hound (angol véreb), welsh ter., foxterrier, parson russel, jack russel, jagdterrier, cairn terrier, lajka, magyar és német vizsla, labrador, golden, pointer, szetterek

Mind kertben tartott, mind pedig lakásban tartott kutyákra szükségem lenne!

Tehát ha neked és a kutyádnak van kedve részt venni pár etológia tesztben jelentkezz itt: encsihaja@gmail.com

Kérlek küldd el a kutyád adatait(nevét, nemét, korát, fajtáját, hogy hol él(lakás, kert), jártál –e vele kutyaiskolába, kapott-e bármilyen kiképzést, van –e valamilyen vizsgája és bármit amit fontos róla tudni és ha tudsz fényképet is)  illetve a saját adataid (neved, elérhetőséged). Csak Budapestiek jelentkezzenek!

További részleteket, majd emailban!

bükkaljai Creative Commons License 2004.05.14 0 0 30
Most mi van??? Ilyen ronda ??? :)
Előzmény: bükkaljai (29)
bükkaljai Creative Commons License 2004.05.12 0 0 29
NAGYON KIALUDT MÁR MEGINT EZ A TOPIK, TESSÉK EGY KICSIT NYÜZSÖGNI!

Hogy meghozzam a kedveteket a cseverészéshez felrakom végre Trappit, a bajor véreb lányt. Lehet gyönyörködni!!!

Előzmény: bükkaljai (28)
bükkaljai Creative Commons License 2004.05.11 0 0 28
Nekem annyira tetszi benne, hogy nyájasan és lelkesen-kedvesen talál rá a célszemélyre. Olyan édes lehet ahogy felkutat valami elvetemült bűnözőt és beteríti a nyálas pofájával. Tudjátok mitől olvadok el teljesen? A hangjuktól, hát az valami fantasztikus, ahogy üvöltenek. De a bajor véreb barátnőnk sem piskóta hangilag. Ja és persze a kopóimat sem szabad mellőzni, hát azok is jól szólnak.

Előzmény: a-nita (26)
bükkaljai Creative Commons License 2004.05.11 0 0 27
GYÖÖÖNYÖÖRŰŰŰŰŰŰ!!!! Nagyon szép! Nekem is nagyon tetszik ez a fajta, a kopók mellé nem lenne rossz, bár Hanyatka (1,5 éves dilinyós szuka kopó) állandóan az amúgyis bő vérebruhát vagy fület nyúzgálná. A két 40 kg-os kanomat is kikészíti a kis hörcsög.
Végre kicsit felélénkül ez a topik !
Előzmény: dinnje (25)
a-nita Creative Commons License 2004.04.28 0 0 26
dejo! orulok h. ratalaltam erre a topicra. :)
angol verebunk van (a leggyurottebb es legnagyobb testu vereb) dinnjevel, az ultra makacs fajtabol. bar a nehany posttal lentebb az emlitett bajor vereb sem lehet sokkal konnyebb eset. (ez megnyugtatott)
mi elso kutyasok vagyunk, de engem meggyozott az eb, hogy o marad az egyetlen az eletemben (mas fajta szoba sem johet nalam). mas kerdes, hogy olyan addikcio alakul ki a fajtaval szemben, hogy ez gondolat falra hanyt borso! ;)
az angol vereb nem a legtanulekonyabb kutya, ellenben a legfelosebb. makacssaga minden teruleten ervenyesul. ha szagot fog, orakat lehet ra varni - persze mindig visszajon a gazdihoz, de ez egy teli, szeles esten, zseblampat szorongatva, kutyat hivogatva csoppet sem vigasztalo.
szagbolond kutya leven poraz mentes, kimerito, vadregenyes setakat szeret - aki ezt nem tudja neki biztositani, jobb ha mas fajta utan kutat.
o nem apportiroz tul jol (mivel sajat elonyere hasznositja a targyakat), de nem is errol hires-neves. sajna itthon nem hasznaljak a megbizhatatlan viselkedese miatt, az allamokban igen, am a kutatas utolso harmadaban felvaltjak nemet juhasszal, mert tul nyajasan bukkan a celszemelyre. :)
nagy gyerek barat, nagycsaladosoknak batran ajanlom, ha valaki egy szeleburdi csaladtagra vagyik. (am szamolni kell egy halom plusz torolkozovel!)
Előzmény: bükkaljai (24)
dinnje Creative Commons License 2004.04.28 0 0 25
Szia bükkaljai!

Nekünk angol vérebünk van (bloodhound), kicsit más világ lehet... egyébként hogy legyen kép is: katt ide (remélem jó így)

Előzmény: bükkaljai (24)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.28 0 0 24
Halihó VÉREBESEK !
Végre találtam egy vérebes topikot. Nemrég nyitottam én is egy vérebes topikot ami a Bajorra lenne kiélezve, tudniillik a barátnőm friss Bajor tulajdonos, én ugyan erdélyi kopós volnék de érdekel minden 6.fajtacsoport(kopók, vérebek) béli eb. A kutyás barátnőm Bajorja annyira megtetszett de a Hanoveri is, hogy nagyon érdekelne a téma.Persze ha valaki kopós annak is nagyon örülnék.Különben is még az is lehet , hogy a kopók mellé bevennénk a csapatba egy vérebet. Hanoverit vagy Bajort? Ez itt a kérdés, nem igazán tudok róluk sokat.
Szóval CSigalépcső Te honnan szermányoltad a kis bajort? Soha de soha nem találkoztam még bajoros hírdetéssel mármint magyarral. A szlovákoknál meg az osztrákoknál ellenben nagyon népszerű, de most voltam kinn az Euro Dog Show-n és ott rengeteg véreb volt.
Éledjen fel ez a topik léééccci!
Előzmény: csigalépcső (-)
highlady Creative Commons License 2003.01.10 0 0 23
Arra gondoltunk, hogy megtanítjuk szarvasgomba keresésre vagy műnyom-követésre. Tud valaki segíteni hol tanítanak ilyet?
Ördögpirula Creative Commons License 2002.12.25 0 0 22

ÖP
highlady Creative Commons License 2002.11.14 0 0 21
volt már malamutunk, rendkívül makacsok voltak ők is, igaz nem használtuk őket rendeltetésszerűen
:), vannak westieink, nem kotorékoznak, egyik makacs másik nem, vadászkutyánk most van először, hogy utoljára is azt még van időnk eldönteni, eddig bőven 10 év fölött éltek a kutyáink.
Előzmény: Ördögpirula (20)
Ördögpirula Creative Commons License 2002.11.12 0 0 20
Ez attól függ,mit nevezünk makacsságnak.Mert én még nem láttam dolgozó vadászkutyát makacsnak,viszont vadászkutyát családi kutyaként "nevelve,nem nevelve" no ez bizti makacsság lesz:)))))
ÖP
Előzmény: ohiki (19)
ohiki Creative Commons License 2002.11.12 0 0 19
Érdekes hogy a legtöbb vadászkutya /kopók, vérebek, stb/ milyen makacsok tudnak lenni. Ennyire öszpontosítanának amikor dolgoznak?
highlady Creative Commons License 2002.11.07 0 0 18
ma beleolvastam a " miért ne vegyünk magyar vizslát" c.topicba, na, pontosan rá illenek ami kis vérebünkre az összes tünetek amikre a vizslások " panaszkodnak ".
Előzmény: highlady (17)
highlady Creative Commons License 2002.11.06 0 0 17
7 hónapos kislány, az elefánthoz csak az akarátában csapcsolható, remek karcsú kis jószág.
Meghökkentően gyorsan tanul,pl.a behívás után le kell ülnie, ezt már régen tudja, most megmutattuk neki, hogy jobbról megkerülve üljön lábbhoz, 4-5 mutatás után még hagy maga után kivánni valót, de kisérletet tesz rá minden alkalommal.Egy füttyre visszajön az erdőben, arra kiváncsi vagyok később ha elkapja a híres szaginger, visszajön-e? Azt, hogy az ágyunkra nem szabad feljönnie rögtön megtanulta, de abból már nem engedd, hogyha elmegyünk otthonról, akkor felmegy sőt minden alkalommal elfogyaszt valamit a polcokról.Az apportírozás 10 hetes kora óta 100-ból 100.
Az erőszakossága meg abban mutatkozik, ha akar valamit tízszer is újra kezdi pedig látni rajta, hogy tudja nem szabad, akkor is megteszi ha nem figyelsz oda, és utána spuri már menekül is pedig mi még észre se miért.
Előzmény: Tibbe (16)
Tibbe Creative Commons License 2002.11.06 0 0 16
A kutyád nevét nem keresztelted át..?
Mesélhetnél róla.... mert úgy izgalmasabb lenne.........
elefánt?
Nehezen tanul.,lassan felejt?
Vagy nagyon határozottan akarja, amit el szeretne érni?????
Előzmény: highlady (15)
highlady Creative Commons License 2002.11.06 0 0 15
Sziasztok, csigalépcső vagyok csak közben átkeresztelkedtem.Olyan sokáig nem jött jelentkező a véreb témára, hogy már szinte el is felejtettem.A képek gyönyörűek, legalább látom, hogy a mi kutyánk is szép.Mi hobby célra vettük, de bár nem első kutyások vagyunk, nem semmi a kicsike jelleme, olyan akarata van mint egy elefántnak.
ohiki Creative Commons License 2002.11.05 0 0 14
Most hétvégén volt egy kis bassetes találkozó, ott hallottam a Basset munkavizsgáról, ami tulajdonképpen egy vércsapa követés. Pedig ez egy kopó. De azt mondják elsőosztályú nyomkövető, kissé makacs de minden véreb ilyen. Milyen fura leírni hogy véreb, sok embernek teljesen más jut az eszébe e szó hallatán. A Rottweilereimre is soxor rámondják hogy vérebek, a helyreigazítást pedig már nem várják meg.
Tibbe Creative Commons License 2002.10.30 0 0 13
csigalépcső
Be szoktál nézni a topicodba, vagy mégsem vagy kiváncsi!?
Előzmény: csigalépcső (-)
ohiki Creative Commons License 2002.10.29 0 0 12
Gyakorlatilag megy a vércsapán, de nehezen kezelhető. Ha egyszer lerakják a fejüket a nyomra, egy atomrobbanás sem tudja kizökkenteni őket. A nevét rögtön elfelejti és alkalmi süket lesz.
Szerintem ezért is nem ezeket használják a rendőrségnél. A N.juhi sokkal nevelhetőbb.
Amúgy jámbor, emberkedvelő ebek. ...és játékosak.

Tulajdonképpen minden kakas kötekedős, főleg tavasszal. Ezek a harciak mára már megszelídültek, csak a formájuk viador. Némelyik "paraszt" kakas sokkal több kárt tud okozni mint ezek az agyontenyésztett díszek. De szépek. Olyan ez mint a Shar-pei, akinek mára már csak a neve harci!

Tibbe Creative Commons License 2002.10.28 0 0 11
Ez itt a képen, egy nagyon nemes mivű, gyönyörű !
Előzmény: Ördögpirula (5)
Tibbe Creative Commons License 2002.10.28 0 0 10
Hanoveri megy a vércsapa után? Vadász az ismerős?,,,
Előzmény: ohiki (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!