Én most vagyok túl egy majd' három hetes szívás-perióduson, strapás volt a melóhely + rontás volt rajtam, köhögtem mint a bolhás kutya és fájt a torkom 2 héten keresztül.
Igen egy zuhanyzós klotyesz azért dukált volna ebbe a bódéba. A beosztása viszont nagyon szimpatikus. Külön fülke anyánakapának és a gyerkőcöknek sem kellene emeletes ágyra mászni.
Más:
Érkeztek Holdon kütyük a boltba, szólt az eladósrác, hogy mehetek a maradékért. Ha valakinek kell még többlet, 100db-ig jó vagyok.
Cegléd drágának tűnik? Kiszámoltam a Bogács 3 nap két éjszaka 3 felnőtt 1 gyerekkkel, nem tudom milyen árammal, nettel, szociális ellátással, a következő összegre jött ki: 18780 Ft a Ceglédi 14280-al szemben. Vagy van valami akciójuk?
Sziasztok ! A butorzat és rengeteg apróság hiányzik hozzá . Pl.: felső szellözö ablakok , homlokfal légterelője ..... Sajnos az alvázaz újra kell gyártani , teljessen szétrohadt . Egyszerü létraalváz 60x60 és 60X120-as zártszelvény és 75mm körüli csőböl készült . OT renszámmal lehet majd forgalomba helyezni , 1979-es számlám van róla . Magyar prototípus ... 1500ccm V4-es Ford motor van benne , és pille könnyü 360kg a műanyag karosszéria . Ezt ismeritek ?http://www.saab92h.se/ Egyet építenék valakinek eredeti SAAB alapra . Üdvözlettel MÜM.21
Amit én láttam, abban olyan préselt valami volt, mint amit "szekrény-hátának" szoktak használni.
Az egyik oldala fényes, színre- vagy (fa) mintásra nyomott melamin (mint a bútorlap) - a háta meg rücskös, préselt-karton jellegű. Úgy 4-6 mm vastagságú szokott lenni.
De szoktak tapétázni is belülről - és akkor tényleg ház-jellegű a belső.
Nekem van ilyenem lakókocsi nélkül . Ezeknek az Orion lakóbusz karosszériáknak a zömét a Balatonfüredi hajógyárban építették német megrendelésre . Két darabot készítettek a magyarok itthoni piacra , de kereslet hiánya miatt félkészen a hulladékmegsemmisítőben kötöttek ki . Az egyiket 1979-ben megvásárolta Édesapám , a másik Fótra került és a 80-as években elégették . Az enyimé Ford Transit MK1-es technikára épült . Szinte mindene megvan , de foglalkoznom kéne vele .