Keresés

Részletes keresés

franatic Creative Commons License 2010.12.10 0 0 449

Miller tényleg nagyon jól játsza a karaktert. Ha már ráfókuszál a kamera görcsben állok, lehet valami feszültséget érezni körülötte, nagyon rémisztő egy alak. Eleinte  nem voltam kibékülve a választással Lumen esetében, aztán megkedveltem a színésznőt, eléggé belejött. Idegesítő volt a sok remegése-sírása, de a történetéből adódva ez érthető is, és nem kellene furcsállnom.

Én vártam még valami szerepet a "robotzsarunak", elég hamar kivégezte, de talán jobb is így.

Quinnt szerintem nem fogja megölni, kicsit ötlettelen lenne, egyszer már eljátszották ezt az első évadban még, a néger nyomozóval.

A szerelmi szál tényleg nagyon jó, van egy sorozatgyilkos-párunk, szerintem vicces :)

Dexter előbb -utóbb le fog bukni valahogy. Debra rájött arra, hogy ki volt a "Jeges", vagy Dexter ennek a nyomait is eltűntette?

Már nagyon várom a zárórészt. Elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem az előzetest..nem kellett volna. Mondjuk az is csalóka tud lenni a vágásával..:)

Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.12.10 0 0 448

Jonny Lee Millert már a Trainspottingban is kedveltem, de igazán az Eli Stone-ban szerettem meg. Ez amit a Dexterben nyújt, profi! Naggyon jó!

Julia Stiles se semmi. Őt is nagyon megtalálták erre a szerepre.

Debra szerintem is sejti, hogy Dexternek köze lehet az egészhez, lehet, hogy már régóta tudja (nagyon jó nyomozóként van bemutatva, ezt a "13. elmenekült és most ő számol le velük dolgot is milyen jól összerakta", ezért furcsa lenne, ha Dexter dolgain meglepődne)

A "robotzsaru" :-) túlfeszítette a húrt, és ennek következményeit, ismerve Dextert, már sejthettük előre. De azt hittem, hogy Quinn is a korpa közé keveredettként végzi...Egyelőre úgy tűnik, hogy megúszta.

Tekintettel arra, hogy ez nem a csöpögős fajta romantikus nyáladzó sorozat, a Lumen és Dexter szerelmi jelenete is ütős volt, és szerettem :-) A két pszichopata egymásra talál hehe :-)

Várom a vasárnapi részt!

celebrian Creative Commons License 2010.12.09 0 0 447

Hát jól beindult az tény. Én sem nézem meg sosem az előzetest, főleg nem az évadzáróét. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Lumen szerepelni fog a 6. évadban is.

Mrs Tremond Creative Commons License 2010.12.09 0 0 446

Nem nézek meg semmi előzetest, igazából itt a hozzászólásokat se olvasom, nehogy valamiben spoiler legyen, és közben végig azt mantrázom, hogy akkora dobást, mint az előző évad végén, nem lehet kétszer egy sorozatban megcsinálni, úgyhogy valami sokkal kisebbet kell várnom, hogy ne legyen csalódás a finálé a múltkorihoz képest.

Sárkány Creative Commons License 2010.12.09 0 0 445

Berendelték a következő évadot, tuti lesz.

Előzmény: Bundi1000 (443)
Bateman Creative Commons License 2010.12.09 0 0 444

én leragadtam a második évad után. viszont ennek az új évadnak a kampánya újra felkeltette a kiváncsiságomat, úgyhogy elhatároztam csinálok egy kis darálást:)

Bundi1000 Creative Commons License 2010.12.09 0 0 443

Én már nagyon izgulok. Főleg úgy, hogy bevágják az előzetest a részek végén. És ez a rész talán az ötödik évad záróját is felül fogja múlni. :D Attól tartok, hogy az egészet valahogy ráfogják Lumenre, Dexter kikerül a képből, és vége a kis idillnek. Vagy Debra véglegesen elfogja Dextert, és szépen sorjában ás mélyebbre.

Az biztos, hogy lesz hatodik évad, szerintem az utolsó is egyben. De reménykedem abban, hogy nincs igazam :)

Sárkány Creative Commons License 2010.12.07 0 0 442

Sejtettem én hogy robotzsaru is meg fogja kavarni a szart rendesen. Várós a vége nagyon. Lumen remélem él és felnő a feladathoz.

MartonkaFull Creative Commons License 2010.11.30 0 0 441

De csak azt hogy mi történt vele gyerekkorában most az a pöcs nyomozó eglszen más oldalról próbálja most majd bemutatni...

Ne mtudom ki látta a tegnap előtti részt de Igen megtörtént amire számítottam és uhhh olyan jó volt az a monológ is a végén :)

Nagyon jól megcsinált sorozat ez ezt ne mgyőzöm ismételni, hogy Jordannel mi lesz az meg külön kérdés, de remélem Debra összejön újra a Quinnel, megérdemelnék egymást! És hát végül is igaza van Quinnek :S

Előzmény: Flatus (440)
Flatus Creative Commons License 2010.11.24 0 0 440

Debra mar regen tudja Dexter igazi tortenetet. Talan a 4. evad vegen jott ra.

Jordan Chase viszont honnan jott ra, hogy o Lumen? Hiszen Dextert kereste.

Előzmény: franatic (439)
franatic Creative Commons License 2010.11.24 0 0 439

Az lesz akkor, mint tavaly ilyenkor. Megdöbbenten ülünk az évad végén, gondolkodunk a történteken, majd a tenyerünkbe temetkezünk, és az jut eszünkbe, hogy te jó ég, még mennyi idő..Én azért már nagyon várom a végét, hogyan is fejezik be ezt a sztorit. Remlélem Lumen túléli, és Dexter sem fog lebukni.

spoiler... :)

Dexter most nagyon-nagyon megszívta. A záró jelenet, amikor Lumen telefonált Jordan Chase-szel, hát valami fenomenális volt. "Tik-tik-tik" Hello Lumen! Szegény lány. Van egy olyan érzésem, hogy Debra marad aktát tologatni, és szépen lassan megtalálja Dexter apjának aktáit. Vagy azt D. megsemmisítette? Már nem emlékszem pontosan. Ha Dexter megtalálta, Debra is megfogja, és jó nyomozóként hamar összeköti a szálakat. Ilyen végső lezárást is tudok elképzelni a sorozatnak, mivel a nézőknek szükség van a katarzisra :D Legyen már jövő hét :(

Gambrinus Creative Commons License 2010.11.23 0 0 438

De kár. Egy honap mulvától meg már nem is lesz semmi....? Mi lesz akkor?

Előzmény: celebrian (437)
celebrian Creative Commons License 2010.11.23 0 0 437

Minden évad 12 részből áll. Szóval a hír igaz. :)

Előzmény: Gambrinus (436)
Gambrinus Creative Commons License 2010.11.23 0 0 436

Igaz, hogy már csak 3 rész van hátra?

Gambrinus Creative Commons License 2010.11.11 0 0 435

Bár megjegyzem, van pár vonal, ami engem egyelőre picit untat, pl a Batista, vagy hogyhíjják... mostanában uncsik. A karaktert amúgy bírom, nem azzal van a bajom. A nevelőnőt bírom, ezenkívül a ízes szájú hugica is bejön.

Előzmény: Gambrinus (434)
Gambrinus Creative Commons License 2010.11.11 0 0 434

Kezd jó lenni. Az egy héttel ezelőtti rész volt számomra a leglaposabb, de ez a leutóbbi kárpótolt érte, nagyon szépen körvonalazódnak a dolgok. Lehet, hogy kicsit szüneteltetnem kéne a sorozat nézését, hogy majd újra egy pár órás Dexter dömpingbe belefogjak, olyan jól esne egy fáradt nap végén...

Előzmény: franatic (433)
franatic Creative Commons License 2010.11.04 0 0 433

Ez a rész valami hihetetlen jó volt. Még egy részt sem tartottam ennyire viccesnek, mint ezt. A baba meg haláli :D

Remélem komolyabb is lesz a csajjal, és Dexter végre felfedi önmagát egy ember előtt -aki nem az apja, vagy a testvére. Kíváncsi vagyok, hogy együtt fogják-e megölni a maradék erőszakolókat, mert Dexter azt mondta, hogy ez a lány is várben született, tehát meg van benne az, ami Dexterben - Dark passenger, ha jól emlékszem.

Quinn szerintem nem végzi majd darabokban, inkább ő segít felfedni majd Dextert, de nem ő fogja teljesen leleplezni :)

Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 432
Akik még nem látták a legutolsó (amerikai legutolsó) részt azok ne olvassák:
Ez a csaj sem teljesen komplett, nagyon egymásra találtak Dexterrel.
Valamiért olyan érzésem van, hogy Quinn előbb-utóbb a halakkal fog aludni, sokat szaglászik Dexter után.
Előzmény: lujzalujza (431)
lujzalujza Creative Commons License 2010.11.02 0 0 431
Harrison első szavai! :)) Nagyon jó.
Gambrinus Creative Commons License 2010.10.20 0 0 430
Na, télleg kezd izgalams lenni, bár nem látom még, mire fut ki az egész. Persze tippjeim vannak már.
Ami a Spoilereket illeti: az hagyján, hogy itt valaki spoilerezik, ez előfordul, és ha előtte még jelzi is, rendben van. De a mulkori rész végén (letöltöttem) akkora spoilerezés volt, hogy utána elég morcos lettem. Ezért nem szeretem az előzeteseket, de bizonyos TV társaságok nyilván így akarják fenn tartani az érdeklődést. Remélem ezek után már nem lesz szükség ilyenre. Most szerencsére a végén nem volt, de készültem rá, hogy ha jön, kikapcsolom.
Előzmény: Gambrinus (429)
Gambrinus Creative Commons License 2010.10.19 0 0 429
Na, akkor lassan megnézem én is a negyediket...
Előzmény: Mrs Tremond (428)
Mrs Tremond Creative Commons License 2010.10.19 0 0 428
Végre ebben a negyedik részben elkezdett beindulni a dolog. Hogy mi történt az eddigi 3 részben, arra már most nem emlékszem, miért nem ez volt az első? Nyugodtan kezdődhetett volna innen. Meg vagyok nyugodva, annyira nyilván nem bír jó lenni ez az évad, mint az előző volt, de azért most már biztosnak tűnik, hogy attól még nézhető lesz ez is.

Nagyon bejön a bébiszitternéni és Julia Stiles karaktere is.
stuncenpudli Creative Commons License 2010.10.13 0 0 427
JHA ÉS VIGYÁZAT SPOILRES AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁSOM!!!
Előzmény: stuncenpudli (426)
stuncenpudli Creative Commons License 2010.10.13 0 0 426
huhuuuuu tegnap este néztem meg az új részt és uhuhuuuuuu eszméletlen jó volt, szerintem a rész fénypontja az volt amikor bevitték őt meg a dögszedőt a kórházba és míg tolták őket ahogy vicsorogtak egymásra :) Áhhh hozta a megszokott dexter feszültséget ami nem tudom de engem megmosolyogtatott kicsit komikusan feszült meg izgalmas volt, eszméletlen jó sorozat !!! A legjobb!!

Aztán kíváncsi leszek a következő részekben mit fog csinálni azzal a csajjal azaz megölni tuti nem fogja mert láttam azaz bemutattak egy kicsit a következő részből az már azért sokkal pörgősebb lesz, a csaj megszökik, Dextert követi, de a csaj eltűnik persze Dexter fél, hogy lebukik és el kell kapnia mielőtt elkezd beszélni, Quin meg elkezdi erőltetni hogy a Dexter a Kyle ááááh megint az a Dexter feszültség....
Mrs Tremond Creative Commons License 2010.10.12 0 0 425
ó.

ne nézzétek meg Julia Stiles wikipedia-oldalát, mert már a bevezető spoileres :-(
Előzmény: Mrs Tremond (424)
Mrs Tremond Creative Commons License 2010.10.12 0 0 424
Nemtudtam, hogy Julia Stiles benne lesz ebben az évadban. Szimpi csaj, bár még egy filmjét se láttam, kíváncsi vagyok, milyen lesz a Dexterben. Rögtön a főcímben feltűnt, hogy Special Guest Star vagy mi, de aztán azt hittem, rosszul láttam, mert kb. a rész utolsó percében látható csak. De ezek szerint lesz ő még eleget. Kíváncsi vagyok.
indiscriminating power Creative Commons License 2010.10.08 0 0 423
Ja, elköltöznek a nagyszülőkhöz? Végig kellett volna néznem előbb. Azért hátha.
Előzmény: indiscriminating power (421)
Mrs Tremond Creative Commons License 2010.10.08 0 0 422
jól van megírva, bénán játssza a kiscsaj. szerintem. de mondjuk ennyi idős korban ezt jól eljátszani...
Előzmény: Gambrinus (417)
indiscriminating power Creative Commons License 2010.10.08 0 0 421
Én inkább Astorról várom, hogy kiderüljön. Három gyanús megnyilatkozása is volt, a 'miért kellene máshová költözniük', a 'menni akar pakolni a cuccait' és amikor olvasta Dexter (nem)érzéseit, bár ez lehetett csak düh.

Elég fárasztóan indul, az első epizóddal egy hétig szenvedtem. D. érzéstelenségét ábrázolni akaró szerencsétlenkedése nagyon gáz, a családnak mondott "I'm sorry for your loss"-nál majdnem letéptem az arcom.

Ráadásul meggyilkolt egy mosómedvét? :(
Előzmény: stuncenpudli (418)
celebrian Creative Commons License 2010.10.07 0 0 420
Nekem nem annyira tetszik, hogy SPOILER

újabb sorozatgyilkossal van dolgunk. Valahogy már nem köt le annyira a sorozat. Az első két rész alatt végig azon tűnődtem, hogy vajon Michael C. Hall parókában van, vagy kinőtt már a haja rendesen. Meg folyton eszembe jut a film közben, hogy Dexter és Debra a valóságban egy pár.
Amúgy Astor tényleg idegesítő, én az előző évadokban is csak Codyt bírtam.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!