szia! az expresszt is nezegesd, neha szokott lenni ott is. konzultalasra ajanlom dodomami ferjet (a keresobe ird be a nevet, es a nickek kozott ratalalsz), rendkivul segitokesz, hozzaerto srac, meg tudja mondani hogy lehet-e es mikepp csinaltatni, es gondolom arat is fog tudni mondani neked. (ha irsz egy emailt nekem, en is at tudom kuldeni az email cimuket). sok sikert a keresgeleshez!
Most találtam rá erre a fórumra, és remélem, találok rajta segítséget is.
Augusztusban költöztünk, és kellemetlen meglepetésként ért, hogy már alig találok Leksvik-termékeket az Ikea-ban, pedig ki kellene egészítenem a berendezésünket. Már két hónapja félbemaradt a kipakolás dobozokból, helyhiány miatt.
Szükségem lenne:
LEKSVIK antik-pácos könyvespolcra, a hétpolcos, 230 cm magas, 100 cm széles változatra
LEKSVIK antik-pácos CD-DVD állványra (24cm széles, 198 cm magas), ebből kettő kellene.
Még az jutott eszembe, hogy ha végképp nem találom, csináltatnék a már meglévő könyvespolc alapján asztalossal. Van valakinek tapasztalata etéren? Az Ikeában kapható barna-páccal ilyen antik hatást lehet elérni?
A Leksvik antik könyvespolcom már meg van, de a Leksvik antik 3 ajtós gardrób szekrény még mindig HIÁNYZIK!!!!Kérem aki tud eladót, korrekt áron!!!!! (a Vaterán 75 e. Ft-ot akar kapni a kedves eladó az újonnan közel ennyibe került szekrényéért !!!!!!) írjon Nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!farmasi.timea@gmail.com.Budapesten, vagy Pest megyében meg tudom oldani a szállítást!!!!!! Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!
Eladó Ikea KARLSTAD 3 személyes kanapé huzat világoskék színű Bontatlan Új csomag! Ikeás kód: 901.186.94 Ikea honlapról segítségenk: Kanapé méretek Szélesség: 205 cm Mélység: 94 cm Magasság: 80 cm Ülésmélység: 56 cm Ülésmagasság: 45 cm
Anyagat: Nen szövött polipropilén Teljes összeállítás: 50% viszkóz/ műselyem, 30% lenvászon, 20% poliészter (a harmadik kép csak illusztráció a kanapéról!) (súlya: 4,55 kg)
keresek egy gyerekszekrenyt, amit mar nem arulnak az ikeaban. alul negy fiokja van, felette akasztos szekreny. az ajtaja az akasztos resznel muanyag es egy lyuk van a kozepen, ott lehet kinyitni. az oldalai fenyobol vannak, azt hiszem. magas, de keskeny az egesz.es regen csomo volt az ikeaban...
nem tudja valaki a nevet? nagy szuksegem lenne ra.
sziasztok, pompom22-n kivul, ha van még vkinek elado egyajtos, nyir szinu aneboda szekrénye, kérem irjon!
keresek még kutya-macska fekhelyet, nem tudom sajnos a hivatalos nevét; de emlékeim szerint narancssàrga szinu, kerek fekhely, cicatappancsokkal. ha esetleg valakinek van elado, varom a jelentkezeset: t_maya@freemail.hu koszi!
Sziasztok, nagyon köszönöm a hozzászólásokat, sokat segített. Én is úgy gondolom, hogy az ikea ad az ilyesmire. Egyébként nekünk is a sütőnk Whirlpool, most is ilyet vennék annyira elégedett vagyok vele. Csak még egy kérdés, érdemes beépített hűtőt venni? Én az alábbit néztem ki. Van valakinek esetleg ugyanez a típus?
3 ajtós antik pácolású jó állapotú Leksvik gardróbszekrényt, és szintén antik leksvik könyvespolcot keresek elfogadható áron Budapest, Pest megye vonzáskörzetében.A szállítást megoldom.Elérhetőségem:farmasi.timea@gmail.com
Még csak át sincs címkézve, csak kicsit módosítottak rajta: For Ikea from Whirpool. Mi az összes mostani gépünket az Ikeában vettük, kivéve a hűtőt :-), amúgy kifogástalanok, mindegyik, szavam nincs rájuk (3 évesek lesznek lassan).