na azért azt te is belátod, hogy van némi köze a Fidesznek ahhoz, hogy létrejött a Jobbik és társszervezetei, és ezen események, amikről itt Benkő György kapcsán társalgunk, ugye? De tudom, erre azt fogod mondani, hogy először bizonyítsák be, meg hozza meg a bíróság az ítéletet.
Szerintem az ügytől függ, és a személy motívumától. Tehát, hogy egyrészt milyen ügyért harcol, tesz erőfeszítéseket. Mert ha jó ügyért harcol, ha bármilyen információval szolgál, akkor az segítségnek minősül. A motívummal kapcsolatban pedig az a kérdés, hogy az igazságszeretete miatt teszi, amit tesz, vagy érdekből.
De persze az is igaz, hogy ha valaki egy jó ügyben ad információt, de közben ő rendszeresen szokott információt adni, akár egyik oldalnak, akár másik oldalnak, azt valóban nem szokták szeretni. Elfogadják ugyan az információkat tőle, de megvetik, mint embert.
De az is igaz, hogy ha valaki egy körözött bűnözőt ad fel, akinek pl. vérdíj van a fejére tűzve (mint pl. a régi vadnyugaton :), azzal szerintem semmi probléma nincsen, még ha a pénzt is elfogadja, mert megérdemli. Tehát, ebben az esetben az érdekből való cselekedettel sincs probléma.
Ja és emlékezzük arra, hogy a Hír Tv fél éve szegény szabadságharcosokról beszélt... most meg hírtelen '' hoppá tényleg terroristák''
Köpönyegforgató banda... ráadásul Csitalan a kollégájuk már alapból ki kellett volna állniuk mellette ők meg interjút készítenek azokkal a lányokkal akik követték és felderítették Csintalan mozgását stb... barmok.
neked meg mi bajod a Fidesszel? ezt akartátok, nem? az más kérdés, hogy Orbán Viktorék mintha újra kommunizmust építenének (legújabban a magánnyugdíjpénztárosok pénzét akarják lenyúlni. pfújjjjj). Szerintem karácsonyra nem ártana egy tükröt venni neki ajándékba, hogy nézzen már bele. Mert jelenleg szinte azt építi, ami ellen régen harcolt. amikor '89-ben elvitték a rendőrök, akkor még szimpatikus ember volt. De most?! Ha jól tudom, 5 gyereke van. Abból kettőt metodistának keresztelt, egyet reformátusnak, kettőt meg katolikusnak. biztos, ami biztos. bármilyen szél is fúj, mi tutira megyünk ...
stop.hu a hírközlés legalja...ennél trágyább hírportált nem találsz.
ócskán uszítanak,szinte mindent úgy hoznak le,hogy kiforgatják,ferdítenek...és ha valaki megmondja a véleményét azt kitiltják...kb.10 állandó törzs szarnyalójuk böffentget a cikkek után.
hú bocs, ezt elfelejtettem. soha nem érdekelt Csintalan, valahogy nem igazán szimpatikus, ezért nem is vagyok képben a tevékenységét illetően.
az azért elgondolkodtató, hogy hogyan működik az emberek többsége. általában akkor gondolkodnak el, ha velük vagy a saját családjukban, környezetükben történik valami valakivel
ok, de akkor miért hozta le a Hír TV? Emlékeim szerint, ők Budaházy pártiak. Persze, egy TV-nek mindig CSAK igazságpártinak kellene lennie, de ezt most hagyjuk.
ezt arra értettem, hogy felesleges sokszor hozzászólnom, mert vagy nem értitek meg, vagy nem is akarjátok. Akkor meg tök mindegy mit mondok vagy mik a tények.
Nem volt a török idöben mas idökben sem es ma sem eletbiztositas a spiclik arulok sorsa.Hasznaltak öket es amikor hasznavehetetlenek lettek sajat gazdajuk intezte el öket.
csak ha hallgattad volna a HÍRTV-s riportot, akkor hallottad volna, évekkel korábban általában jobbos rendezvényeken találkoztak már, és később kerültek a titkosszolgálat figyelemkörébe. amiért most őket a hírtv-ben elmarasztalják, titkosszolgálatokat, miárt nem kapcsolták le őket előbb? Csak gondolom, ha bizonyítékok nélkül teszik, mert jobbos rendezvényre járni önmagában nem bűn, azért sírnának.