Mivel nem hiszek benne, hogy a szerencsén kívül lenne egyéb "állandó" is, én csak a legtöbbet húzott számokat írom ki az adott szerencsejátéknál, azokból képezek variációt. Szerencse + gyakoriság + remény... Sajnos, a gyakoriság nyom a legkevesebbet a latban, de ezt más is érzi. Tudja.
Pontosan, az összes varit fizeted, ami eléggé húzós. De ha ismerd a honlapot amit ajánlottam, ott lehet kevesebb varival is viszonylag biztosra menni, bár nem teljes lefedettséggel...és persze nem kombi szelvényen játszva, hanem szépen sk. töltögetve...szerintem gazdaságosabb.
Köszönöm a segítséget szóval minden eggyes behúzott szám egy alaptétet ér akkor öt behúzott szám 5x ös téten akkor az 2500 ha jól értem és ha például 5 behúzottból eltalálok 4 et akkor az ugyanugy 100x osat fizet? vagy nem ja és köszi a tippet használom az oldalt már régóta a puttóhoz kissebb nagyobb szerencsével köszi a válaszod
Én nem bízom az ilyen online oldalakban. Erről korábban már volt szó a fórumon, de emlékeim szerint JEEP (de lehet, hogy nem ő volt) is lebeszélt róla mindenkit.
Ha kombinációson szeretnél 4-es játékot játszani, akkor természetesen a 4-es típust ikszeled be, a sorsolandó számoknál, meg azt, hogy mennyi számot akarsz 4-es játékban variálni. Ha öt számból, akkor az összes variáció 5 lesz, tehát olyan, mintha 5 mezőn játszanál (alaptét=100 Ft esetén), tehát 500 Ft-ot fizetsz. Ha 6 számot ikszelsz, akkor az már 1500 Ft, ha hetet 3500, ha 8-at 7000Ft, ha 9-et 12600 Ft, ha 10-et, akkor 21000 Ft 4-es játéknál, az összes variációhoz.
HA te sem vagy matek zseni, mint én, javaslom a ezt a honlapot: http://www.nyerotippek.hu/ Segítség a variációk készítéséhez.
Igen, a Puttó tisztaságát sokan kérdőjelezik. De ennek pont ellene megy, hogy már 5 perces frissítésű statisztika is van hozzá http://www.nyerotippek.hu/ Nos, ha online játszol, akkor ezzel már lehet kezdeni valamit. Bár a Kenó is rácáfol a statisztikás játékainkra :(
Hello uj vagyok itt bár már régen kenózom, rendszeresen figyeltem az oldalt és láttam hogy nem kezdők vannak itt szereztem kombinációs sorsjegyet meg kértem hozzá indexet de sehogy sem tudok belőle kijönni ha valaki játszott már ilyet felvilágosítana? Mert nagyon ködös a számomra hogyan kell itt játszani milyenek a tétek az egyes jelöléseknél mennyit nyerhetek engem igazán a négyes játéktipus érdekelne ha valaki tud kérem segítsen írja le nagyjából hogy hogyan kell játszani előre is kösz Üdv superman
Én is agyalok mégpedig a bwin-en található lottójátékhoz keresek stratégiát. A ball of fire játékról van szó. Itt percenként van sorsolás és színre és mi egymásra is lehet fogadni. Itt ugye 36 számból 6-ot húznak de csak 4 számot kell megjelölni.
Talán inkább azért, mert a kombinált szelvényen bejelölt számsor ÖSSZES kért variációja megjátszandó a megjelölt játéktípusban, ez pedig iszonyatos szám -és persze összeg- is lehet.
Ráadásul max. 10 számot jelölhetsz be, vagyis többel nem játszhatsz, szemben a saját variációddal, ami akár 80 számból is összeállhat.
Üdv! Biztos, hogy a NEMZETI SPORT szerdai számában van benne. Én szerda reggel szoktam megvenni. A KENÓ-nál nincs feltüntetve a befizetett összeg, csak a nyeremények vannak megjelenítve. Még az sincs feltüntetve, hogy melyik téttel játszottak. Így azt sem lehet tudni, hogy igazából mekkora nyereményt vittek haza.
Tuti a melléklet? Tegnap reggel mentem melózni, direkt az itt olvasottak miatt megnéztem az újságot, de csak tippmix volt benne. Én néztem meg egymás után kétszer rosszul, vagy rossz újságot lapoztam át?
És a lottózókban melyik napon teszik ki azt a vékony zöld újságot? Abban nincs ilyemi?
Igazából olyan újság kéne, ahol azt is írják, melyik játékban hány szelvény lett az adott héten befizetve. A tv TXT nem írja a luxort, itthon meg nincs is textem.
Üdv! Tulajdonképpen én is azt szeretném tőled kérdezni, hogy milyen módszerrel manipulálják a KENÓ-t? Csak megérzésre vagy konkrétumra is gondolsz?
A PUTTÓ-nál hamarabb eltudom képelni, hogy manipulálják a játékot, hisz a játék csak gépen történik. Semmit sem lehet látni. Megtippeled a számokat a gép feldolgozza. Majd közel 1,5 perces várakozás következik a húzás utáni kiértékelésre. Bőven van idő a kiértékelésre, valamint a megjátszott számok manipulálására. Én ezért nem játszok PUTTÓ-n. Sajnos nem hiszem el, hogy tiszta a játék.
Céges alapon elég nagy pénzzel játszottunk kenót! 10-es 7-es 5-ös 3-as játékokat variációkkal! 4 éven keresztül bíztunk a jószerencsében, de nem jött! Ez egy abszolút manipulált játék! Többször volt a végén olyan, hogy nem adtuk fel a szelvényeket mert, akkor a játék árát "megnyerjük", hát véletlenül egy esetben ilyenkor jött be a 4 évig hiányzó teli 7-es és a 10-esen egy 9-es!
Ekkor úgy döntöttük, hogy nem szopatjuk tovább magunkat! A rászánt pénz ma már skandinávon játszik, sokkal nagyobb haszonnal!
Mit nyertünk a Kenón? Tapasztalatot, hogy nem lehet vele nagyot nyerni. Egyszer volt a 4 év alatt teli 5-ös és sokszor 5/4 néhány 7/5 ennél feljebb nem mentünk! A 10-es játékon a 4 év alatt két alkalommal volt 7-es találat! A 3-as játék volt a legmegbízhatóbb nyerőosztály havi rendszerességgel legalább 1 vagy két telitalálat volt! A résznyereményeket nem tettem félre mert jelentéktelenek voltak, ment a következő havi játékalapba! Szóval nekem a 4 év biztosan hozott 500.000 bukót!
Üdv! Én is teszteltem jó pár napon keresztül és ráfizetéses a variáció. Sajnos nagy hibapontos a kulcs. Ne tévesszen meg, hogy egyszer bejön. A többi napon elmegy a pénz. Figyeltem 11-25 közötti számokkal is szintén bukta.
Ezer köszi, hogy ezt leírtad, mert nekem MOST lett világos, hogy hogyan is gondolod ezt a kivárás dolgot...tudom, hogy sokszor leírtad, de msot tisztult ki teljesen a kép.
Hát, jó kis meló lesz ez...minden kiválasztott számot megnézni, de hajrá!!!!!!!