Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.16 0 0 1022
Legfrissebb tapsztalatom: beesett a mosógépbe, és eltűnt nyomtalanul :-DDDDDDD

(Nem, nem jött ki, és a gépet fejreállítva sem esett ki...)
Minendie Creative Commons License 2010.10.13 0 0 1021

sziasztok!

tud valaki segíteni? S.O.S. lenne, még fél4 előtt...

olyan patikát keresek Pesten a VI.kerületben, ahol Schüssler sókat árulnak.

Aki tudja, kérem ossza meg velem az infót!

Köszönöm!

M.

Inke_moksa Creative Commons License 2010.09.28 0 0 1020
Kiváncsi vagy, mi a TE betegséged lelki oka?

Ha negatív gondolataink által lelkünkben felborul az egyensúly, előbb-utóbb megjelennek az első betegségtünetek, figyelmeztetve arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell. Ha hajlandóak vagyunk szembenézni önmagunkkal, és nem csak kívülről várjuk a megoldást, akkor a betegség nem egy félelmetes ellenség, hanem az egészség útjának iránytje lesz, amely a javunkat szolgálja. Egy tanító, aki segít, ha készek vagyunk tanulni.

Kényelmesebb persze csak a tüneteket kezelni gyógyszerekkel vagy egyéb módon, de ettől a problémát kiváltó valódi ok nem fog megszűnni, és később újra előtör valahol. Az egészség igazi útja a helyes önismeret, a pozitív gondolkodás, önmagunk és mások elfogadása, valamint a szeretet, a béke, az egyensúly és a harmónia megteremtése lelkünkben. Ha megbetegszünk, érdemes a tüneteket alaposan megvizsgálni, és elgondolkodni azon, hogy vajon az orvosi segítség mellett mit tehetünk mi magunk saját gyógyulásunkért.

Kíváncsi vagy, mi a TE betegséged lelki oka?

Keresd ki a listából a betegségtüneted és olvasd el, hogy mi okozza és mit tehetsz!

http://www.eljharmonikusan.hupont.hu/6/kivancsi-vagy-mi-a-te-betegseged
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.21 0 0 1016
Igy van :-)

A gyogyulas igazolja legjobban, h a valasztott szer megfelelt :-)

Persze, h a Schussler konnyebb: joval kevesebb van belole :-)
Meg konnyebb felismerni a tuneteket, a nem-Schusslerhomeos szereknel neha nehez eldonteni, h a 2 hasonlo kozul melyik, meg nem az osszes tunet kell, h meglegyen, neha egyetlen tunet utal csak ra, h melyik a megfelelo szer... stb.

Mielott a dokino a 11=12-t adta, megnezted, h te mit adnal? V csak utana nezted meg?
Előzmény: Matykoka (1013)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.21 0 0 1015
Nem, ez nepi gyogyaszat, termeszetgyogyaszat.

Masreszt viszont van benne a homeopatias elvbol is, mert a gyulladas meleggel jar, es hutes helyett pont meleget raksz ra.

De van olyan gyulladas, aminel nagyon kell a meleggel vigyazni, es a hideg tesz jot.
Előzmény: Törölt nick (1014)
Matykoka Creative Commons License 2010.09.21 0 0 1013
Van egy jegyzetem a drnőtől, (+ egy Vass Zsolt könyvem), abban van benne, hogy a Silicea (11 só) elfolyósít, a 12-es (azt hiszem Calcium sulfuricum) pedig kivezeti a régi gennyesedéseket.

Egyébként néhány éve kerültem csak kapcsolatba a homeopátiával és az utóbbi fél évben van csak alkati szere a lányomnak.
Iszonyatosan mély tudománynak gondolom, és a mai napig a hideg kiráz attól, hogy a gyerek egy fél éve az arzenicum albummal gyógyul.
(én vajmi keveset tudok még csak, a meglévő kis tudásommal lavírozgatok, illetve a doktornő segítéségét szoktam kérni).
A Schüssler sókat sokkal jobban átlátom, ha van egy kis torokpirosság, vagy náthásság általában a sókkal szoktam kezdeni.
Előzmény: Törölt nick (1012)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.20 0 0 1012
Meg az is lehet, h ez a 2 annyival fontosabb volt a tunetek alapjan, h a 3. egyelore tokmindegy volt.
Előzmény: Matykoka (1010)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.20 0 0 1011
Aham, az lehet.

A mandulagyulladas meg pontosan annyi ido alatt gyogyul, amennyi idore szuksege a gyogyulasra. Sztem teljesen jol csinaltad. Ha talaltal egy jo dokit, nyugodtan lehet a jottment kotekedokre tojni :-)
Előzmény: Matykoka (1010)
Matykoka Creative Commons License 2010.09.20 0 0 1010
igen, igazad van, ezen most én is elgondolkodtam, biztosan azért mert nem éppen zajló mandulagyulladásról volt szó.
Előzmény: Törölt nick (1007)
Matykoka Creative Commons License 2010.09.20 0 0 1009

A kislányomnak egészséges állapotában lehetett gennyet kinyomni a mandulájából.
Nem volt akut mandulagyulladása! Nem volt lázas, nem volt beteg, elvileg semmi baja sem volt, legalábbis látható, sorozatos betegeskedései miatt ajánlották, hogy nézessem meg egészséges állapotában a manduláját.

A háziorvosunk gyanakodott arra, hogy ott lehet valami baj, ami, ha egy felet valaki ráköhög már belobban és azért beteg folyamatosan a gyerek.

Az manduláját nyáron nézték, kenetet is vettek a váladékból, amely negatív lett.

A sókat a "krónikus" mandulagyulladására kapta (bár lehet, hogy nem jó szót használok).

A gyerekemet nem tekintem kísérleti nyúlnak, ezt is csak azért mertem meglépni, mert a gyerek aktuálisan nem volt beteg, így nem játszottam a nagy homeopata gyógyítót.

Egyetlen másodperccel sem hosszabbítottam meg a gyerekem "betegségét", nehogy 1 héttel.
Ez az oldal a homeopátiáról szól, egyszer már nagyon megjártam azzal, hogy egy olyan oldalon írtam le a tapasztalatomat ahol kb. 10 perc alatt negyvenen estek nekem, akkor rossz helyen jártam .... Lehet, hogy most is ....

Egyébként szerintem nem olyan szar az én gyerekemnek lenni, mert a kislányom aki addig nyelte az antibiotikumot, most egész jól el van nélküle.

Természetesen szó nélkül beadnám most is az antibiotikumot, ha a doktornőnk azt mondaná, hogy most igazán szükség van rá, de szerencsére mostanában nincs rá szükség, és azt gondolom ebben nagy szerepe van annak is, hogy "rendbetették" a manduláját.
Nem baj, hogy nem lennél a gyermekem, már van három és többet nem tervezek ...

Előzmény: Törölt nick (1008)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.19 0 0 1007
Csodalkozom, h 3-ast nem kapott, mfele gyulladasnal, fertozesnel az az elso.
Előzmény: Matykoka (1006)
Matykoka Creative Commons License 2010.09.19 0 0 1006
Sziasztok,

nekem a kislányom (6,5 éves) a 11-es és 12-es Schüssler sót szedte. 1 hétig 3x2-őt, majd a második héten 2x2-őt. Utána már rendben volt a mandulája.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.18 0 0 1005
Esyembe jutottak dolgok. Ha ;rdekel, nzaggass emailben.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eszembe jutottak dolgok, ha erdekel, nyaggass emailben :-)
Előzmény: tartlev (1004)
tartlev Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1004

Igen :)

Az a probléma, hogy a krónikus mandulagyulladás sokszor és sokáig lehet tünet nélküli, így én nehezen tudom megmondani, hogy javulás történik vagy csak egy olyan periódus, amikor nincs tünet. A mandulanyomkodáshoz nem értek, és látszólag ez az egyetlen, amivel most mérhető a dolog. A doktornő mondjuk azt mondja, hogy senki ne nyomkodja...

De köszönöm, kitartok. A gennyes mandulagyulladás alkati szere a Silicea, most az is megy a Lympho cseppek mellett.

Ja és ha valakinek kell Lymphomyosot cseppek, már kapható, legalábbis egy budapesti patikában találtam, nem csak ottfelejtett 1 dobozt, hanem rendelték és kaptak (máshol még nem találtam).

Előzmény: Törölt nick (1003)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 1003
Tehát egyértelmű javulás van. Kitartás. V csodát vártál 3 nap alatt?
Előzmény: tartlev (1002)
tartlev Creative Commons License 2010.09.14 0 0 1002

Nos hát nekem az első körös terápia nem jött be.

1 hét Lymphmyosot cseppek kúra (3x15 csepp), és még mindig pus exprimálható (azaz gennyet lehet kipréselni belőle nekem is). A tünetek kissé alábbhagytak, nincs fülfájás, nyirokcsomók kevésbé érzékenyek, de a torokkaparás megmaradt, sőt a hétvégén erősebb lett, majd ismét gyengült.

Ma hívom a doktornőt a második kör miatt, hogy mit javasol.

Előzmény: agapao (1001)
agapao Creative Commons License 2010.08.24 0 0 1001
Szia!

Édesanyám szenvedett a mandulájával, elég sokat. Őt is meg akarták műteni 50 évesen! Gyógyszerrel akarták tömni, de ő valahogy nem rajong az ilyenekért, ezért homeozott. Szedett Hepar sulfurt, de ajánlom inkább nézz utána, és még doki is van, aki tud válaszolni a kérdésedre, mert anyunak is segítettek (homeopatia.info.hu).

Üdv!
Előzmény: tartlev (981)
Matykoka Creative Commons License 2010.08.24 0 0 1000
Sziasztok,

nekem a kislányomnak "mentette" meg a manduláját egy Pesten praktizáló drnő.
A kislányomnak egészséges állapotában genny csorgott a mandulájából, amire kétféle Schüssler sót kapott.
A gennycsorgás megszűnt, nem lehet már gennyet kinyomni a mandulájából.
Mindkétszer - a sók előtt és után- is olyan fül-orr-gégész látta a gyereket, aki nem hisz a homeopátiában. Nem is reklámoztam neki a dolgot.
A diagnozis után (hogy gennyet lehet kinyomni a mandulájából), szedtük a Schüssler sókat, majd egyszerűen csak visszavittem a gyereket kontrollra a gégészhez és teljesen rendben volt.
Remélem így is marad.
Lonaléna Creative Commons License 2010.08.23 0 0 999
Sziasztok!

Keresek egy jó, megbízható homeopátiával gyógyító orvost, lehetőleg Baranyában, de bárhova elmegyek hozzá. Van-e ilyen javaslata valakinek?
horushathor@gmail.com

Előre is köszönöm.
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.23 0 0 998
Nemtom, pontosan mit takar a bicskás stílus, de amellett még lehet nagyon jó. A gyerekeddel kapcsolatban már láthattad, h rátapintott-e a lényegre, átlátta-e az esetet, stb.
Előzmény: tartlev (997)
tartlev Creative Commons License 2010.08.22 0 0 997

Elég bicskás a stílusa és akkor még finoman fogalmaztam, de amiket adott és mondott a legkisebb gyerekemnél korábban, azok elvileg segítettek neki olyan helyzetben, amilyennél eddig korábban 2 alkalommal orvosnál kötöttünk ki, abból 1 kórházi műtét lett.

Persze nem lehet tudni, hogy ez most enyhébb betegség volt-e egyébként is vagy valóban ennyire tapasztalat a doktornő, mindenesetre ha a mandulám megmenti, akkor elkezdek hinni ebben a dologban, pedig eddig nem nagyon...

Majd mesélek, most is van mandulagyulladás éppen, már krónikusnak néz ki, szóval lesz dolga, bizonyíthat, én meg szurkolok neki...

Előzmény: Törölt nick (996)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.20 0 0 996
Kíváncsi leszek :-)
Mindenesetre, ha pesti jó kell bmikor, dobj egy emailt nyugodtan.
Előzmény: tartlev (995)
tartlev Creative Commons License 2010.08.19 0 0 995

Köszi, Gelléri Julianna, szombat 10, majd meglátjuk :)

Előzmény: Törölt nick (990)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 994
Igazad van, a pestieket ismerem :-)
Előzmény: Törölt nick (992)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 993
Hogy miként dönts, abban nem tudok tanácsot adni. Ha akarod e-mailban leírom a tapasztalataimat a műtétről.
Előzmény: tartlev (989)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 992
Ha gondolod e-mailben elküldöm, bár én debreceni vagyok, lehet, hogy neked nem sokat mondanak a nevek.
Előzmény: Törölt nick (991)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 991
Kíváncsi lennék, kiknél jártál.
Előzmény: Törölt nick (988)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 990
Ha jó homeopata kell, tudunk ajánlani, de ez nem a panasztopik :-p)
Előzmény: tartlev (989)
tartlev Creative Commons License 2010.08.19 0 0 989

Én is ettől tartok, hogy egy vagyonba fog kerüli és ugyanoda jutok, mert elvileg ha már tönkrement egy mandula, akkor nem lesz jobb - ezt mondják/olvastam/hallottam.

Nekem 33 éves koromig soha nem volt vele gondom, aztán egyszer tavaly ősszel begyulladt, majd nyáron most ismét kb. 2 hónapja és azóta most van a 2. alkalom, hogy már megint antibiotikumot adnak, mert ismét indul, de nem akarok várni, amíg már nem bírok nyelni tőle.

Mondjuk nekem nem volt még hetekig tartó fájdalom, max. 3-4 napig tartott, nem volt 40 fokos lázam, nem volt tűszős, ezért bizakodom, hogy még van esély.

De attól is félek, hogy ez a "nem túl kemény" gyulladás állandósul és izületre megy, tályog lesz, stb., ami hónapokig tartó kísérletezés alatt sokkal komolyabb bajt is okozhat.

Ugyanakkor a műtétet sem szeretném, nem a fájdalom miatt elsősorban, csak egyszerűen félek a műtéti kockázattól.

Előzmény: Törölt nick (988)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.18 0 0 988
Adtam neki 2 évet, több homeopátiás orvosnál, természetgyógyásznál is jártam. Egy vagyont költöttem gyógyszerekre és egyéb szerekre, hiába. A végén mindig oda jutottam, ahonnan elindultam. Ezek után én kértem, hogy vegyék ki. Az volt a baj, hogy nekem nem csak néha gyulladt be, hanem állandóan krónikus gyulladásban volt. Nem nagyon fájt, max. hőemelkedésem volt este felé, de állandóan gennyes volt. Az innen kirajzó baktériumok pedig megtámadták az ízületeimet, a légcsövemet, a gyomromat, a következő a szívizom gyulladás lehetett volna. Ezért döntöttem így. Persze lehet, hogy valahol valaki tudta volna a gyógymódot, de nekem még a természetgyógyász is azt mondta, ezzel már nincs mit tenni... :(
Ezzel tényleg nem a homeopátiát dícsérem, nekem erre nem jött be, de sokminden másra igen.
Előzmény: Törölt nick (986)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!