Láttam ezen a honlapon egy eladó gaz 66-ot,amelyik R 142 volt a seregben a németeknél.
Érdeklődnék,hogy valaki nem akarja-e megvenni?
Nekem a rádiók kellenének belőle,meg az összes műszaki cucc,de maga a gaz 66 nem kellene.3600 Eu-t kérnek, lejön belőle a melverst,de szerintem itthon kellene rá fizetni regisztrációs adót is..:(
hali.mi a véleményetek? szeretném a plató billentést 1db. olajszivatyúval megoldani. 1db. T. elágazó,ha vezetek erre lessz nyitva a csap, ha pedig billentek akkor a munkahenger felé és a kormánymü felé zárva.szerintetek elbir e a kormány orbit nagyobb nyomásu-és olaj szállításu szivatyut.pl. mtz. ifa. billentő szivattyú. mert olyan kell ami nem saját tartályos. a Bill. munkahengerem 8-tagos 13,L olaj megy bele ,kitolt állapotba ,,A kerék összekötő rudat toló-húzó munkahenger, az szerintem birja.csak a többi rész birja e?,? előre is kőszi. .Laci
Sziasztok érdeklődnék hogy ez a zöld rendszám szerzés hogyan megy, és hogy épített autóra is megadják-e?Konkrétan gaz 66-ra raknék másik fülkét ducatot, és kérdésem még az hogy B-s jogsival lehet-e vezetni a gaz 66-ost vagy ami belőle van átalakítva?
Sziasztok érdeklődnék hogy ez a zöld rendszám szerzés hogyan megy, és hogy épített autóra is megadják-e?Konkrétan gaz 66-ra raknék másik fülkét ducatot, vagy gazellát és kérdésem még az, hogy B-s jogsival lehet-e vezetni a gaz 66-ost vagy ami belőle van átalakítva?
Gaz 66 eladó motor és plató nélkül, komplett hajtás lánccal, jó gumikkal és!!! ÚJ Fülkével!!!! Az egész kocsi 15000km-t futott! Gaz 66 alkatrészek eladók! Komplett első híd Komplett hátsó híd. Felni, gumi
üdv. Gaz-66 vadi új csőrlő,kötélel,horoggal,komplett motor kevés km-rel,új kumlung tárcsával,,plusz hengerfejekkel,vízhatlan gyújtással,karbival....váltó,terelváltó egyben,hidak komlpett eladók.
üdv. gaz-66 eladó,a fülke festésre előkészítva,motor kevés km-rel,új műszeregységek...gyújtás..karbi...új csőrlő komlett kötéllel.....tartalék első híd komplett....felépítmény nélkül. 280 ezer nissan1968@freemail.hu az elérhetőség......... ja!csak egyben,nem darabokban!
szokatlan kérdéssel fordulok hozzátok. egy budapesti művészeti fesztiválhoz keresünk GAZ-66 típusú platós katonai teherautót sofőrrel. nonprofit kulturális kezdeményezésről van szó, ezért elsősorban partneri együttműködésben gondolkodunk! a fesztivál rendhagyó helyszíneken és köztereken zajló művészeti projekteket mutat be, bővebb infó: www.placcc.hu a szóban forgó program - Menekülési útvonal címmel - egy mobil művészeti akciósorozat, amely különböző városi helyszíneken, elsősorban a teherautó platóján zajlik, 2010. szept. 24. és 27. között. ezért ideális esetben olyan kocsit keresünk, amely személyszállításra is alkalmas...
előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat! részletekért kérlek, írjatok a következő címre: placcc[kukac]placcc[pont]hu
Szia. A könyvei szerint 8 liter olaj megy bele. Én is most cserélem. Minöségre akár gyengébb is jó mert gondolom nem mész vele 1000 kilómétereket folyamatosan. Én 15 w 40-est teszek bele.
Gaz66 M zárolton a kerékagyak újra zsírzásával kell foglalkozni szerintetek? Az összes kardánt szétszedtük már és friss zsírral összeraktuk és persze ahol zsírzási pontok vannak még, de a kerékagyat gondolom csak akkor lehetne, ha lehúznánk a tengelycsonkról!?
Hello, köszi azért. Amúgy milyen feltételeknek kell megfelelnie, hogy kapjon zöld rendszámot?A platós uaz pl miért kivétel? Házilag összerakott jármű pl kaphatna rendszámot? De leginkább az érdekel, hogy mit kell az uazzal csinálni hogy kapjon, meg hogy miért nem kaphat. Köszi!
Bocsi, hogy nem szóltam, de közbejöttek dolgok és nem tudtam, hogy mire számíthatok. Sajnos nem tudom megvenni, pedig jólettvolna. Köszönöm a türelmed!