Sziasztok, Végre egy ajánlat. Szívesen megvenném ha van esély rá hogy sikerül visszaépítgetni eredeti formájára? Mi a véleményetek? Köszönöm a segítséget. Jluky
Üdv! Kaczkó István vagyok Pusztaföldvárról. Írtam önnek a mult héten ,hogy volna egy eladó Velorexem amelyik sárkányos állapotban van. A Velorex rendelkezik olyan extrákkal hogy: trabant első lámpák, a Pusztaföldvári lákátos munkás emberek 3 rekesz sör után tervezett egyedei károsszériávál ,kesztyűtartóval,dönthető ülésekkel,sportosan megültetett futóművel,egyedire foszlott alvázelemekkel,és két irányjelzővel hátul.Ezen kívül papunk felszentelte 40éve más extra nincs. Az ára 120 ezer magyar HU forint.(Fanatikusoknak,elmebetegeknek ajánlott!A többit meg gondoljátok hozzá) Üdv Kaczkó Ui:Sok sikert kívánok a restauráláshoz. Tel: 0620 / 612-8887
Sziasztok, Szeretnék vásárolni egy felújítandó gépet, de sehol sem találok.Vagy lemaradok róla. Ha van lehetőségetek, kérlek segítsetek. Köszönöm előre is.
Akinek van trabantos elektronikus gyújtása, az küldjön már nekem róla egy rajzot hogyan van bekötve a fekete doboz és a bakelit lap kapcsolata a géppel. köszöntem mail címem
A rendezvény célja: a legtöbb oldtimer és jungtimer (25 évnél idősebb) jármű egy helyen való kiállítása. Várunk minden hazai és a környező országokból származó veterán kerékpár, motor, autó, traktor és egyéb járművet, és tulajdonosát, hogy legyen részese ennek a nagyszabású fesztiválnak! Minden vezető a regisztrációs díj ellenében Guinness emléklap - emléktárgyakat kap és részt vesz a tombolasorsoláson, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki. Minden 1985.09.19 előtt gyártott járművel regisztrálni lehet a rekordra. Regisztrációs díj: 1000.-Ft (5.- €) / vezető és 1 utasa részére. Belépődíj: 500.- Ft/fő, gyermek jegy (10 év alatt): 250.- Ft. Érkezés, regisztráció: 2010.09.19. 6.00 órától. Rekorddöntési kísérlet: 2010.09.19. 15.00 - 16.00 között. Egész nap játékos vetélkedők, veterán börze, veterán traktorshow, quad, lovasbemutató, szépségverseny, ügyességi feladatok, kamion- és traktorvezetés, restaurálási bemutató, légvár, kiállítóstandok, koncertek, tombolasorsolások, éttermek, büfék, mozgóárusok, gyermekek részére játékok. Elő regisztráció a honlapon!
Ez egy cseh bőr, nem mondanám, hogy buggyos. Ez nem a bőrtől, hanem a szakszerűtlen felhelyezéstől függ. Szerintem nagyon pontosan vannak megvarrva az eredeti szerint. Lodi Karcsi tud hozni, ha valakit érdekel.
Sziasztok! Velorexet vennék! Akár motor nélküli vagy hátsó futómű nélküli is érdekelhet. Viszont a katszni legyen ép! Mail publikus vagy ide is benézek. Köszönöm! Sztív
A bor beszerzeserol annyit tudok hogy cseh-bol lehet rendelni , ez lenyegesen olcsobb mintha itthon csinaltatod meg,de az itthoni jobban rafeszul mindenhol ha ugy csinaljak meg,a cseh borok amiket en lattam egy parat mind buggyos volt es logott,de szerintem tobb helyen is meg tudnak varni,realis arral.