te is eladod nyugatra a gyári túlméretes garnitúrát...! aztán amikor a Trans-ban motort akarok generálozni, nem lesz, mert az Atomi kivitte. mindig csak ez a pénzhajhászat!
Nekem speciel nem tetszik annyira, se a napfénytető, se a spoilerek nem lopták a szivembe be magukat. Viszont technika az van benne, szinkron 5 fokozatú König-Melkus váltó, membrános motor injektorsorral, rezonátor, egyedi hengerfej stb, stb.
igen, látom, hogy ez az autó volt Dornburg-ban, olvastam a honlapot, csak hát az ottani elérhetőség már nem él sajnos... viszont a fórumon meg lehetne keresni az emberkét.
üdvözlet!
ui.: egyébként az egy izlésesen megcsinált autó...
Szia Atomi! Na megnéztük a Wartburg motoros csónakot. Állítólag ez is valami ex-rendőrségi masina volt, ha jól emlékszem 75-ös gyártású a Sirály Ktsz. gondozásában. Lefotóztam neked a motort, meg külön az öntvényszámot is. Mit mesél ez neked? :)
Szia aladin! Fain! És mik a tervek a kt78 féle kocsival?
A Schwalbe cuccokat én tuti nem hozom, de ezt beszéltük ha jól emlékszem MSN-en is, az ipsének vagy 4 email írtam a nyáron hogy mikor lenne jó neki, hogy átvegyem a cuccokat - és pedig arra a címre amiről egyszer ő írt - de válaszra egyik esetben sem méltatott. Szóval nálam Schwalbe cucc nincs, bocsesz. :S
Üdv! Leszedtem a jikov úszóházfedelét és kiszedtem a fúvókákat. A tömítés elég használt majd új kerül a helyére. A felületeket be kell kenni vmivel v csak össze kell rakni az új tömítéssel? Holnap még sűrített levegővel átfújom a karbi többi részét. Néztem az alapjárati csavarok tömítését, a nagy csavaré az sztem jó, a kicsié viszont el van kicsit deformálódva és meg is van szakadva. Mit nézzek még esetleg meg az alapjárattal kapcsolatban, amíg még szét van szedve? Laci