Gratulálok minden résztvevőnek,tekerőnek segítőnek egyaránt. Élmény olvasni a beszámolókat is. Irigykedem. Még segítőként is örömmel vennék részt egy ilyen eseményen. Még egyszer minden elsimerésem a tietek.
Szenzációs menet, nagyon szép beszámoló. Gratuláció és köszönet érte, mint ahogy a többieknek is. Remélem, jövőre megint ott lehetek veletek, még ha csak csak csapatban is.
Nem szeretem a kaviárt:), emiatt mentem el bemelegíteni és véletlenül belebotlottam egy kis műanyag dobozba:). Egyébként a képeim mellett látszik a készítés helye.
Ja ja! Valami ilyesmire gondoltam én is:)
Egyedül még fingilingi lennék, de mondjuk ha lenne, feltéve nem megengedve, egy Qerős csapatom...:)Persze méretkorlátozásokat azért be kéne vezetni, nehogy verhetetlenek legyünk!
Jelentkezni lehet az Irdatlan.com-on Jóseggű lány vagyok jeligére!:)
Én úgy csináltam FF segítségével, hogy kereső csíkban a pl P12312.html -t átírtam P12312.JPG vagy P12312.jpg-re így eldobta új ablakban és le is tudtam tölteni.
jaja, tényleg :( Tegnap este mikor felnyomtam FTP-n volt néhány hibaüzenet, úgy látszik nem elenőriztem vissza mindent rendesen. Majd otthonról rendbe rakom.
Nagyon jók voltatok mindannyian, sok-sok kört jelentett a segítség ! Jövőre megpróbálunk beszerezni valami sörsátor szerű kis pavilont, asztalt, stb, kihordunk oda mindent, és megpróbáljuk a lehető leg komfortosabbá tenni a dolgot.
Gratulálok, keveseknek adatik meg egy hazai rendezéső VB-n elindulni ! Mikor mentünk át pénteken a szakadó esőben a Lágymányosi hídon, gondoltam Rátok...........meg a Dunára......brrrrrrrrr......:))
Gabi, gratulálok ahhoz, amit eddig tettél Istyuért! A példáértékű, nem elég kifejező szó erre. Szerető gondoskodás. Mi csak bátorítani tudunk Titeket, de fantasztikus, eddig mit értetek el EGYÜTT- és messze nincs vége. A többiek nevében is írhatom, köszönjük szépen, és hajrá, tovább lépésenként!