Keresés

Részletes keresés

Russellman Creative Commons License 2010.09.17 0 0 447
GAZDIKERESŐ JACK RUSSELLEK, PARSON RUSSELLEK ÉS KEVERÉKEIK: www.russellrescue.mlap.hu

Anna
BésM Creative Commons License 2010.09.17 0 0 446
Szia!
Lehet én is tudok segíteni, írok privátban, ha megtudom az e-mail címed...:)
Előzmény: Ritus06 (434)
Russellman Creative Commons License 2010.09.17 0 0 445
GAZDIKERESŐ KISKUTYA!

Azonosító: 14
Aktuális életkor: 5 hónap
Befogadás dátuma: 2010-06-20
Fajta: foxterrier, Jack Russell terrier keverék
Nem: lány
A programba kerülés dátuma: 2010-09-16
Méret: közepes
Embereket szereti: igen
Szőr jellege: drótszőrű/szálkásszőrű Gyerekeket szereti: igen
Szőr színe: vörös-fehér
Fiúkutyákkal barátságos: igen
Lánykutyákkal barátságos: igen
Javasolt tartás: lakásban és kertben is

Megjegyzés: Foxterrier vagy Jack russell keverék szuka kölyök.
Külföldre örökbe fogadható: nem

Érdeklődni: nagyatadimenhely@citromail.hu

http://nagyatadimenhely.mlap.hu/

Anna
Milu75 Creative Commons License 2010.09.17 0 0 444

Mivel az időjósok szerint vasárnap egész nap esni fog, ezért nem kockáztatunk. Lemondunk a dagonyáról és az egész túrát elhalasztjuk!

IV. Russell Terrier és Beagle túra :

Új időpont: 2010. szeptember 26 (Vasárnap)

Ezen kívül minden más változatlan:
Találkozunk Csókakő várának parkolójában 10.00 órakor.

Várom a további jelentkezőket. ;) - milu75@citromail.hu

Info: http://jrtt.blog.hu

Russellman Creative Commons License 2010.09.17 0 0 443
Edon, egy 10 hetes, sima (vagy enyhén tört) szőrű kan kölyök még gazdit keres aktívan vadászó szülőktől. Mind a két szülő FCI tk-vel, kiállítási eredményekkel, tenyészszemlével és a fajtára jellemző betegségek szűrésével rendelkezik, valamint jó jellemű, más kutyákkal könnyen összeférhető jellemű. A kutyus nagyon jó (érdekes) törzskönyvvel rendelkezik, sportra, munkára és kiállításra egyaránt ajánlják.

A kölykök 10-11 hetesen kerülnek új gazdijukhoz, FCI tk-vel, microchippelve, állatútlevéllel, koruknak megfelelően féreghajtva, oltva és szocializálva.

Korábbi képek Edonról és a tesókról valamint a szülőkről és további info és tk itt: http://www.parson-russell-terrier.at/welpen/e_wurf.html

A tenyésztő Ausztriában él, Bécshez közel, de perfekt beszél angolul is és én is szívesen fordítok valakinek, ha szüksége van rá, keressen meg nyugodtan pü-ben, vagy az anna@parson-russell.hu címen.

Minden más info itt: http://www.parson-russell-terrier.at/welpen/welpen.html

Anna
Russellman Creative Commons License 2010.09.15 0 0 442
Már nincs bent, a Gazdija érte ment és kihozta.

Anna
Előzmény: Russellman (441)
Russellman Creative Commons License 2010.09.14 0 0 441
Ki tudja, ő micsoda, de hátha egy Russelles szeret bele. Az Illatos úti gyepmesteri telepen van, ahol most teltház van.

név: -
nem: kan
kor: -
fajta: keverék
testméret: kicsi
kennelszám: 118B
elvihető: 2010-09-27
megjegyzés: Befogva II.
leírás: -

[img]http://www.illatosut.hu/photos2/12258.jpg[/img]

[img]http://gallery.site.hu/d/15346586-2/P9140716.JPG[/img]

[img]http://gallery.site.hu/d/15346598-2/P9140721.JPG[/img]

További info: www.illatosut.hu

Anna
Ritus06 Creative Commons License 2010.09.14 0 0 440
Nagyon szépen köszönöm megkaptam! :)
Előzmény: Törölt nick (439)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.14 0 0 439
elküldtem
Előzmény: Ritus06 (436)
FAV 20 Creative Commons License 2010.09.14 0 0 438
 Ezt!
Előzmény: FAV 20 (437)
FAV 20 Creative Commons License 2010.09.14 0 0 437
Ma ezt vezethettem.
Ritus06 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 436
Köszönöm!Küld nyugodtan minden infó érdekel!Képek,telószám,cím,ár stb. !Köszönök még1x! :)
Mondjuk még annyi,hogy valószínű vagy december vagy január környékén tudok csak kutyulót venni és nem tudom akkoriban mennyire van alom!
Előzmény: Törölt nick (435)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.12 0 0 435
Azt a tenyésztőt tudom megadni, akitől én is vettem idén év elején, ő Mogyoródon lakik.
Ha érdekes, elküldöm levélben.
Előzmény: Ritus06 (434)
Ritus06 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 434
Lenne 1 kérdésem is!Lehet olyan tenyésztőt találni,aki 40-50 ezer Ft-ért árul kutyusokat (tk nélkül,de legalább tudom,hogy tenyésztő és nem szaporító)?Mert van sok hirdetés,ahol ennyiért árulnak kutyust,de ha tényleg esetleg akadna TENYÉSZTŐ aki ennyiért adja,akkor inkább onnan válogatnék!
Ritus06 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 433
Sziasztok!Lehet,hogy már írtam ide...nem emlékszem!Én még nem vagyok gazdi,de hamarosan leszek!9 éve vágyom egy ilyen kutyusra,de csak most kezdtem el dolgozni és most kezdek el pénzt gyűjteni!Már keresgetek,merre mennyiért stb. !Egy tri-color kisfiút szeretnék!Már van neki piros nyakörve,amin fém csontok vannak,póráza,tálkája,samponja,kakigyűjtő zacskója,egy utazó etető-itatója és egy rágcsi kötélkéje!Hamarosan meg lesz az ágyikója,kutyus mintás és persze sorban az összes dolga!Neve is van már Rágónak fogják hívni!És már nagyon imádom,pedig még nem ismerem!Remélem jó gazdája leszek,mindent meg fogok tenni,hogy az legyek!Már nagyon sokat olvastam erről a fajtáról és igyekszem visszaolvasni a fórumot!Ha meg lesz a kis mókuskám teszek fel képet is és ígérem sűrűn írok majd,hogy hogy vagyunk!
Nagyon gyönyörű kutyáitok vannak!
FAV 20 Creative Commons License 2010.09.08 0 0 432
 Húúúú de jó, és szeret fürödni is, sőt a víz alá is lebukik. Ma ezt láttam a kertben.
Milu75 Creative Commons License 2010.08.22 0 0 431

A Russell Terrier és Beagle túra csapat szervezésében, megrendezésre kerül a:

IV. Russell Terrier és Beagle túra!

Időpont: 2010. szeptember19. (vasárnap) délelőtt10 óra
Találkozó pont: Vértes - Csókakő, vár alatti parkoló

Szeretettel várunk minden Jack és Parson Russell Terriert, Beaglet és "lakótársaikat", kutya tesókat, barátokat!!(Legyen bármilyen fajta...)

Ám nyomatékosan kérjük, hogy a tüzelő szukák maradjanak otthon!!!

Kérünk mindenkit, hogy csak jól szocializált, lehetőleg kutya társasághoz szokott kutyákat hozzon! Elkerülve az esetleges összetűzéseket, dominancia harcokat...

Hozzatok elemózsiát, vizet és jutifalatot...
Na meg nem árt a kutyikat kullancs ellen kezelni!!!

Most is tervezünk egy amatőr vetélkedőt, ahol - támogatóink jóvoltából - díjazzuk a legügyesebbeket, legokosabbakat és a leggyorsabbakat... ;)

Részvételi szándékot mindenképpen előre jelezzétek (milu75@citromail.hu) !
Annak érdekében, hogy kapjunk egy képet a résztvevőkről, kérek mindenkit, hogy a következő adatokat küldje mail-ben:

Kutya: Neve, Neme, fajtája, Kora (szülinap)
Gazdi: Neve, Elérhetősége (telefonszám)

A túra útvonala, leírása és minden további info: http://jrtt.blog.hu
Túrára fel!

FAV 20 Creative Commons License 2010.08.15 0 0 430

Elkészült a filmem.

http://www.indavideo.hu/video/Frutti_kalandjai_11_resz

Jó szórakozást kívánok hozzá. Frutti.

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.15 0 0 429
Nem tudom, mekkora szó, hogy magától bemegy a vízbe egy jack russel. Én Lolám tévedésből ugortt bele a folyóba, aztán jól meglepődött, hogy hoppá, ezen nem lehet járni.
Nemigen szereti a vizet. Egyelőre.
A fürdetést jólneveltségből bírja. De a folyónál és a kertlocsolásnél igencsak kerüli a vizet.
Előzmény: FAV 20 (427)
FAV 20 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 428
 Először amikor a hattyú rám fújt, akkor féltem. Apa azt mondta, hogy én egy Jack Russel vagyok, és ne hagyjam magam. Amikor magamtól beúsztam közéjük, akkor nem fújtak már, és arrébb is mentek. Hamar megszokták a jelenlétemet.
FAV 20 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 427
 Magamtól is bemegyek a vízbe. A csónak azért jó, mert ott nem remegek, mert a bundámról párolog a víz és az nagyon hideg tud lenni.
FAV 20 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 426
 A Balatonnál nyaraltunk! Egy hétég voltunk és a vízből a bedobott labdát kihozom!
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.14 0 0 425
Adunk még fél évet a kutyusnak és akkor már másfél éves lesz,ha továbbra is ö marad a lakotelep réme a szexmasina, akkor jöhet a nyisszantás,mert hosszu távon szeretnénk öt megtartani.
Előzmény: Russellman (424)
Russellman Creative Commons License 2010.08.14 0 0 424
Szerintem kutyasuli választásnál ne a lakóhelyhez való közelség legyen az első szempont. Én elég sokat utaztam a suliig, de úgy érzem, megérte.
A tüzelő szukák és más kanok ellen meg az ivartalanítás a legjobb, sok problémát megold - neked is és a kutyusnak is. Én ivartalaníttattam már jópár kant és szukát is és eddig csak jó tapasztalataim vannak az ivartalanítással és az utána való változásokkal (a kutyák lenyugszanak).

Szia!

Anna
Előzmény: Törölt nick (423)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.13 0 0 423
Köszönöm hogy hozzám szoltatok, a forum 2002 ota megy ahogy látom.A hozzászolás ilyen kevés vagy törölték?
Nálunk a lakotelepen még olyan gond is van hogy a tüzelö kutyákat szabadon futtatják a gazdik,persze hogy minden kan követi öket,köztük az enyém is. Ezek után már hiába megyünk fius társaságba ott is csak baj van.
Ismeritek a pestlörinci kiképzöt, ahogyan gyál felé megyünk a hátso uton az erdö mellett,az milyen lehet? Nekem az esik a legközelebb,vagy még valahol ferihegy mellett is van egy.
Russellman Creative Commons License 2010.08.13 0 0 422
Bemásolva:

2010. június 15.-én Valkónál a nyársalónaál találtunk egy fehér kistermetű, barátságos kan kutyát Hazahoztuk, mert nem volt szívünk ott hagyni, szívesen visszajuttatnánk a gazdájának. Ha nem keresi senki el kell vinnünk menhelyre.
Sultis Gábor, 20/397-2917
Egy kép róla a linkre kattintva: http://img.beta.expressz.hu/04/20/d4/31-orig.jpg

Anna
Capsread Creative Commons License 2010.08.12 0 0 421
Szia!

Nem akarom rontani a két említett kutyaiskola forgalmát, de hagy javasoljam azt, ahova én járok. Az Alex-Dragon kutyaiskola, ami ugyan nincs közel Budapesthez (Szigetszentmiklós, Gyári út. Pestről nekem kocsival 45 perc), de nagyon jó kutyaiskola, és nekem jobbak a tapasztalataim, mint bármelyik másikkal kapcsolatban. Ez nem agility iskola (bár van akadály pálya), itt megtanítják a kutyákat viselkedni, és segítenek leküzdeni az agresszióját - alkalmanként 1000Ft-ért.

Az oktatás ára tartalmazza:
-Képzés (kb 1,5 óra)
-Játék más kutyákkal (ha megoldható) (kb. 25-30 perc a szünetben, zárás után - ha már jóban vagytok - az oktatóval addig maradtok, amíg akartok)
-Akadálypálya használata (korlátlan ideig)
-Örző-védő képzés (mérettől függetlenül, kb 20 perc)
-Valamint az oktatók bármikor beállnak a kutyáddal dolgozni, ha neked nem megy, semmi extrát nem kérnek érte.
-Néha vannak extra feladatok is, amik hasznosak (pl: megtanítják a kutyát, hogy ne vegyen el mástól ételt, aportírozás, stb...)

Kezdő tanfolyam szerdán és szombaton öt, középhaladó és haladó szombaton és vasárnap kilenc órától van. Ha a kutyád semmit nem tud, de te csak a középhaladó csoportba érsz rá elmenni sem haragszanak.
Russellman Creative Commons License 2010.08.12 0 0 420
Irány egy kutyasuli! Az én ajánlatom a www.kutyasuli.hu , vagy a www.topmancs.hu . Mindkettőnek van tapasztalata Russellek nevelésével és jó sulik, jó módszerrel és jó oktatókkal.

Anna
Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.10 0 0 419
Most itt tartunk növésben 1 évesen. Legnagyobb problémánk hogy nem tudunk közösségbe menni mert állandoan rá kell mászni a többi kutyára mérettöl függetlenül és konfliktus helyzet áll elö. A kutya pici kora ota kutyák és emberek között volt minden nap,de most nem tudunk közösségbe menni. Mi a teendö?

kuty2
Előzmény: Törölt nick (418)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.10 0 0 418
Sziasztok
Ujak vagyunk, sok sok problémával, van ugye szakértö is a forumban?

kuty

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!