Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Most olvasom a Ponggi.hu-n, hogy Ponggi befejezi az oldal fejlesztését.:( Én a magam részéről is szeretném megköszönni Ponggi-nak, hogy hosszú éveken át gondozott egy ilyen szakmailag is kiváló oldalt! Én, amikor használt légfegyver beszerzésén gondolkodtam, mindig felnéztem az oldalra, mert az ott található komoly elemzések sokat segítettek a döntés meghozatalában!
Kedves fórumtársak! Fájó szível de megválnék HW35-ös megkímélt jó állapotú puskámtól amihez diopter is tartozik. Segítségeteket kérném a beárazásához talán este már képeket is tudok feltenni,előre is köszönöm.
Walther MGL-2 jobbos-balos tusás nagyos szép állapotban eladó ,bővebben priviben,vagy az alábbi elérhetőségeimen egyikén. istvan2008r@gmail.com, 06/70-318 0035
Béla! ..jó tett helyébe.. :) köszönöm a képet és kirakom ide addig is, míg te nem tudod megoldani.. tehát byboros képe a következik: Sajna nékem Nyílt irányzék kell, bár nagyon szép készlet amit kínálsz.. meggondolandó.. :)
Acsalád összes számitástech. csúcs-zsenije azon fáradozik ,hogy a zárt irányzék fotóját felrakja,-de nem megy.Akit érdekel,irjon a mélámra-elküldöm a fotót.
Tiszteletem mindeninek, van 1.db. jobbos Diana75, műszakilag ifogástalan állapotú 7,5joulos,visszarugásmentes légpuska, E L A D Ó ! Irány ár :70ezer ft.
Érdeklődni a +3670/6739875 begin_of_the_skype_highlighting +3670/6739875 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting +3670/6739875 begin_of_the_skype_highlighting +3670/6739875 end_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting.számon, vagy esténként, net közelben vagyok. Kérésre képeket küldök.
Eladó, ANSCHÜTZ 2001 PCA légpuska, 7,5J-os, lövedék sebesség 170m/s(sebesség ingadozás +0,5,-0,5m/s, versenyen mérve) Jelenleg HFT tusával szerelve, + az eredeti tusa. Teljes hossz 880mm, a köpenycső rövid,(igy vettem, csak távcsővel használható) A távcső nem eladó. Telje leirás a PONGGI.hu oldalon Tel, 06 30 309 0708
Üdvözlet mindenkinek, eladó egy nagyon szép állapotban lévő Diana 66 csőletörős teljesen visszarúgás mentes légpuska új tömítésekkel.Kiváló céltartás és pontosság jellemzi. érd:istvan2008r@gmail.com tel:06-70.318 0035
Eladó jó állapotú Feinwerkbau 300s teljesen visszarúgásmentes légpuska. Akciós ár 50.000.- ft légpisztoly csere érdekel email: peter630114@freemail.hu tel . 06 20 9625 545
Ponggi is írt róla... nekem is van és én meg vagyok vele elégedve.. de ennenk ellenére javaslom a QB 78 v. 79-t.. mérföldekkel jobb és nem sokkal drágább..
Szevasz, leírás ? Google-és mindjárt olvashatsz róla, de egy valamire vigyázz, először olvasgass, és utána vedd a kezedbe a pusit! Ha fordítva csinálod, már nem lesz időd olvasgatni, mert nem tudod letenni a QBUT !