Keresek tovabba ikeas lapfuggonyt, sinnel egyutt. bordo vagy sotetbarna sotetito es feher (lehet nyomott mintas) napot atereszto fuggony is kellene 2-2 darab minimum, de ha tobb van, az jobb lenne. :)
1. Ikea laphintat, nem jut eszembe a neve, olyan tanyer alaku piros es fekete koteleken log...
2. Erdekel a kek "melltartohinta" is, ennek sem tudom mi a böcsületes neve.:)
3. Kovacsoltvas jellegu furdoszobai tarolo polcot is keresek, olyan mint a Noresund tukor, egy egesz szett van belole. nekem az alacsony vagy a magas rendes polcelemre van szuksegem.
4. Hensvik gyerekszobai szekreny es konyvespolc is erdekel.
Lecci emailben irjatok, publikus a cimem. Koszi elore is!
Ha keresel még, nekem van eladó antik pax vázam. Ajtó nincs hozzá. Mindegyik a magasabb (asszem 236 cm magas). Van 1 db 100x60cm-es, egy sarokelem és 2 db 50széles 35cm mély váz. meg vannak bele való kiegészítők is, ha érdekel...
Szia Boto! Pont ilyen szekrényünk van! Költözés miatt sajnos meg kell válnunk tőle, így mindkettőnk jól járna. :) 2 pezsgő színű akasztó rúd van benne, középen elválasztó polc, alatta fakkos fiókkal (öveknek stb.) + fent van még egy nagy polc. Szép állapotú, az ajtók csatlakozásánál (belül!) vannak sérülések, mert a macskáink is próbálják nyitogatni... Kívülről nem látszik, csak nyitáskor. A szállításáról neked kellene gondoskodnod, ha még aktuális. Csepelen lakunk, 30 ezerért a Tiéd. Ha megadod a mailcímed, szívesen küldök képet.
Vennék 160*200-s matracnak való Leksvik vagy Hemnes ágykeretet ágyráccsal max 25.000 Ft-ért. Matracom van. Amennyiben van eladó ágykereted, kérlek írd meg nekem a katalin.tarsoly@freemail.hu emilcímre.
Pax Ulnes 100x230x60-as antik gardrób szekrényt keresek (...csak a váz is érdekel...) és plusz egy (...vagy három...) ajtót, IKEA megszüntette az ilyesmit! Köszi.
Lehet, hogy lemaradtam, de leksvik 3 ajtós kapható a nemetbutoros.hu-n.
És az életről is biztos lemaradtam, met nem értem, miért van erre a célra két topik? És miért van törzsasztalos és indexes domén is? Nem értek én semmit.
Költözés miatt eladó egy kifogástalan állapotban lévő Aspelund 3 ajtós szekrény, olyan, mint a csatolt képen. Ára 30.000 Ft, a 11. kerületből elvihető.
Egy régi ikeás készlethez keresek darabokat, mivel az én készletem hiányos. 1db levese, 1db lapos, 1db kistányér hiányzik. Esetleg érdekelne műzlis tálka hozzá 6db, kávétartó, mély tál.....stb. teszek fel egy képet, a színéről. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Leksvik 2 ajtós gardróbot (akár gyermek, akár felnőtt), illetve Leksvik kincsesládát keresek, de a komódon és a könyvespolcon kívül bármilyen Leksvik termék érdekelne. Előre is köszi! pated@freemail.hu