Köszi hogy beírtad, majdnem elfeledkeztem róla hogy jönnek. Általában a tribute bandek nem különösebben izgatnak, de róluk már annyi jót lehetett hallani, kíváncsi vagyok, mindenképpen megnézem őket.
Metallic Spheres is a collaboration between David Gilmour, the voice and guitar of Pink Floyd, and The Orb, the renowned British ambient/house collective. Together, they created a two-part sonic mixture in a range of styles combining David's unique guitars and The Orb's crafted sound manipulations. .
hihetetlen, h 2010-ben ilyen informatikai háttérrel megy ez a dolog...
az oké, h ilyenkor hirtelen nagy terhelés érkezik, de akkor meg készüljenek fel rá!
pláne, h MINDEN koncertnél ez van, szóval már volt példa a rossz példára bőven, tanulhattak volna belőle, meg mindig meg is ígérik, h legközelebb már nem lesz ilyen, meg most fel vagyunk készülve a rohamra, blabla... bullshit!
kedden koncerten voltam, a mai idők "legnagyobb" jazz zongoristájának (Jacques Loussier) előadásán. a helyünkre két másik jegyet is kinyomtattak. 35 percnyi türelmes várakozás után kissé türelmetlenül szóltam az egyik szervezőnek, mire hipp-hopp kaptam két újabb jegyet. mikor oda akartunk ülni, kiderül, hogy már négy jegyet kiadtak arra a két székre, szóval két helyre voltunk hatan. fogtuk magunkat, leültünk két üres székre (onnan már az atyaúristennek sem mentem volna tovább). 12ezer Ft volt egy jegy.
Oláh Ibolya zöngeménye jutott az eszünkbe: "Magyarország........" ;-)
Beteszem a kosárba a jegyet, és utána ha megnézem, látom, hogy tök roszz helyre, hátra a 112-es szektorba önhatalmúlag besorolta egy ülőhelyre. És nem tudom megváltoztatni.
Most megcsináltam a regisztrációt, be tudok lépni, kiválasztom az árkategóriát meg a darabszámot, kosárba teszem, "tovább"-ra kattintok, és egyből a fizetéshez kerülök.
De hol tudnám megadni, hogy adott árkategórián belül konkrétan melyik szektor, melyik ülőhelyére kérem?