A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Ellenőrzött felhasználónak kell lenned, hogy vásásrolni és kérdezni tudjál. Meg kell adnod a telefonszámodat, ők küldenek egy ellenőrző kódot,amit te a megfelelő helyre beírsz és kész.
Haló Szakik! Valaki fent van a vaterán? Regeltem de valami nem sikerült, nem tudok az eladótól kérdezni! Meg ilyen aproságok! :) Egy Komár 1-es nyeregröl lenne szó(már ezer éve hajtom!) Valaki nem tudna helyettem kérdezni?
Igazából felesleges is magyarázkodni. Pontosan tudod, hogy a full gyáriba is belekötnek, 'mer az enyém nem illen vót, úgyhogy ez át van alakétva ' . Innentől meg tökmindegy, hogy fentvan-e az az MZ térdvédő :-D
1953-ban, a Hollywood invázió előtt ez nagyon menő filmnek számított. Moziban 131 perces volt, 2005-ben adták ki dvd-n 128 perces formátumban. Én is szivesen megnézném szinesített változatban. Eredeti francia címe: Le salaire de la peur Angol címe: The Wages of Fear Amerikában csak két évvel később mutatták be.
Ez az egyik kedvenc Danuviás videóm. Régóta fenn van már a jutyúkon. A ruszki lapról még egy pár idevágó cím: Ritka vas Danuvia motor Egy 50-éves motor álmokfutása a Gerecsében. Vettem egy börzén egy teljesen eredeti Danuviát, amely az eladó szerint 10 évet állt. 5930 km van. U Csepel 250 Csak megyek....Danuvia Motorok D.NAGY udvarában Danuvia 125 - 1961 futás, motorozás, járatás. #2 Danuvia 125 - 1961 futás, motorozás, járatás. D - Csepel 125 /1956 D - Csepel 125 /1956 Danuvia125/1964 Csepel 125 Szigetmonstos, Hungary, 2008.09.14, hungarian bike, 125 ccm Sétáló Danuvia motor Vidám motoros videó, kedvet csinálva a következő keresztúri kiránduláshoz. D-Csepel 125 Danuvia 125 - 1961 #1 Danuvia 125
Annyira azért nem OFF, ha kimennék a fáskamrába, biztos találnék egy pár ON motort :-)
Igen az egy kis Trophy. Érdekes azt szerettem legkevésbé, biztos azért vettem utána egy P21 lux-ot a Corvinban. Jó vétel volt, mert csak 16.800 Ft volt :-)
Látnod kellett volna Aggteleken a sorba állított Danuviák mellett az embereket. Haladtak motorról motorra :
Star motorja : Ó, de szép Danuvia ! Emlékszem, ilyen volt a .... bla bla bla Csepi motorja : Nézd, egy másik Danuvia ! Hú, ezzel annakidején ... bla bla bla Orca motorja : Nézd, mégegy ! Amikor elindultunk annó, ... bla bla bla D.NAGY motorja : Ez meg egy ... ööö... ez is Danuvia ? Nem hiszem....
Gyula motorja: odanézz, ezen peres gumi van, mert olyan lapos.....
Én azért külön szedem az alut, úgy többet adnak érte. Ez a blokk, már úgyis megérett rá. Egyelőre megy a másik elnöki gép (babetta) mellé, aztán majd 10.-én ha szabin leszek.....................................
Látnod kellett volna Aggteleken a sorba állított Danuviák mellett az embereket. Haladtak motorról motorra :
Star motorja : Ó, de szép Danuvia ! Emlékszem, ilyen volt a .... bla bla bla Csepi motorja : Nézd, egy másik Danuvia ! Hú, ezzel annakidején ... bla bla bla Orca motorja : Nézd, mégegy ! Amikor elindultunk annó, ... bla bla bla D.NAGY motorja : Ez meg egy ... ööö... ez is Danuvia ? Nem hiszem....