Elmondom megint.... és utoljára. Az eredeti telefonos felvételt az RTL feljavította , hogy TV-ben is le lehessen játszani. Az eredetin hallható az autó motorja, a telefon pakolása és néha halk néha hangosabb a beszélgetés.
Az eredeti nem studió minőség csak ha azt adták volna le a TV-ben akkor max hangerőn kellett volna hallgatnod. vagy fülessel.
A magyar jelen semmi extrát nem ad, csak azt az anyagot amit az ügyvédek megkaptak és a gyanusítottak.... és közölük valaki átadta. Tehát nincs itt nagy titok.
De ezzel csak maguk alatt vágják a fát. Pl. autóbomba...
igen tudtam róla, de ez 1-2 évvel elöttem volt, nem akkor amikor én az adatokat gyüjtöttem.
Igen elmesélték ezt a bakit.....
Tehát felesleges itt arról beszélni, hogy én veszélyeztettem bárkit is.
Egyébként meg azért nem beszéltem még sok mindenről, mert legyen valami izgi a tárgyalásra is. Azzal, hogy ők ezért engem hazugnak hívnak elég furcsán jön le...
Letolnak azért, mert nem meséltem egy ''hőstettről'' hogy is van ez?
Mert ha jól értelmezem akkor letolást kapok azért mert a médiában nem mondtam el mindent... miért tenném... erre ők meg kiteregetik és itt is csak arról tudtok beszélni, hogy én hazudtam? Arról nem, hogy felrakták a bombát és úgy furikázott a pasi és ha pl. Bp közepén robban fel? Akkor is hős butaházy és csapata?
ŐK veszélyeztettek tömegeket ezzel a cselekedettel.
Hangsúlyozom akkor én még sehol nem voltam amikor ők ezt csinálták.
Akik ilyet tesznek azok akkor mik? Gyerekcsínytevők?
Itt mutatkozik, meg, hogy valóban ott a helyük ahol most is vannak.. a sitten.
Tehát összegezve: Ez egy jó pár éves akciójuk, én csak utólag tudtam meg az egészet.
Tehát felesleges mindenféle tömegkatasztrófát a nyakamba tenni.
De gondolom úgy is mindegy mit írók akkor is vannak itt páran akik nem értik meg és nem is akarák mert élnek a ki összeesküvés elméletükben.
Nekem nincs hitem. Annyit tudok, hogy Budaházy előszeretettel hergelt tüntetéseken amelyek aztán erőszakos jelleget öltöttek, meg azt is szívesen kajabálták, hogy "fegyverbe, fegyverbe", forrdalmakról vizionált, stb.
Ha egy ember az utcánkban arról pofázik, hogy meg kellene verni Palikát és ki kellene rabolni, hetente járkál Palika házához, fenyegeti, aztán Palikát egyszer kirabolják és megverik, akkor marha nehéz lesz azt hinnem, hogy nem az az ember követte el, aki folyton erről szövegelt.
Ezek ilyen részletekkel nem zökkenthetők ki abbéli hitükből, hogy Budaházy egy elvetemült terrorista. Biztos azt a bombát is saját kezűleg szerelte fel arra az autóra.
A vamzereket és a hívőit az nem érdekli, hogy esetleg ártatlan emberek halhatnak meg. Ugyan kérlek. Amikor ez a benkoo olyan szimpatikus, hős hazafi. Broáááááááf.
inkább azon gondolkodj,hogy a Magyar Jelen szerint Benkő tudott róla,hogy a Lapid kocsijának aljára robbanóanyag volt erősítve és úgy járkált vele hetekig!
képzeld el mi lett volna,ha ne adj Isten a tömött Váci úton a bomba aktíválodik!
Érdekes,vamzer Benkőt akkor és azóta sem zavarta,hogy akár tömegkatasztrófa is lehetett volna?
Mi volt a hülyeség, elmeséled? Az, hogy ti bármit képesek vagytok meggyőződéssel állítani amit igaznak hisztek és utána sem jártok? Hú, hát tényleg én vagyok a hülye.
OK. Akkor majd Te eldöntöd ki miben lehet biztos és miben nem. Ezen sem fogunk összeveszni. Ha ez nálad szimpátia alapján eldönthető, akkor bajok vannak.
Amúgy meg természetesen azt gondolsz erről is ami tetszik, hisz állítólag szabad országban élünk. Már akinek szabad!!!
Na bocs, hogy megszólítottalak, miközben mással kommunikáltál. :)
nem tudom elfogadni, hogy azok, akik sem az egyik, sem a másik személy bűnösségében vagy ártatlanságában nem lehetnek teljesen biztosak, azok eldöntik, hogy akivel szimpatizálnak feltétlenül ártatlan, és akikkel meg nem az meg nyilvánvalóan bűnös.
amúgy nem szándékozok beléd marni, ha jól emlékszem ebben a témában Benkőnek írtam egy hsz-t, ami miatt megszólítottál.
Most akkor megérted végre, hogy nem az igazságra kíváncsiak, hanem megpróbálnak ráhúzni valamit, amit nem követett el, vagy tovább fogsz akadékoskodni?
Amit rá tudtak bizonyítani, azon már túl vagyunk. Ez a srác nem egy szent, nem egy hibátlan angyalka, de azokat a dolgokat amiket itt mindenféle selejtes besúgók és megfélemlített nullingerek segítségével megpróbálnak ráhúzni, azokhoz annyi köze van mint Neked, vagy nekem.
Még szerencse, hogy azon talán már túl vagyunk, hogy néhány hamistanu vallomása alapján el lehessen ítélni valakit. Legalább is remélem. Mert ha nem, akkor onnantól kezdve senki sem lesz biztonságban. Bárkire ráfoghatom, hogy terrorista, gyilkosságokat akart elkövetni stb...
Tehát ez továbbra sem kérdés!!!
Sokkal inkább az a kérdés, hogy ha bizonyítékaik vannak azokról, akik robbantgattak, lövöldöztek, akkor azok miért nem rohadnak bent egy börtönben???