A rogerwaters.com-os jegyvásárlási lehetőséget én is megnéztem.
Néhány dolog számomra nem szimpatikus.
1. Vásárlhatsz max négy jegyet a 119, 120 sectorba a C-P sorba valahová .
2.
Front of Stage-Standing = 29,900 HUF ami náluk Our Price: $158.47 USD Sectors 119-120, Rows C-P = 24,900 HUF ami náluk Our Price: $129.47 USD
Hol adnak ennyiért USD? Árulják már el?
Szerintem ezek a hazai jegyárak lesznek. Vagy tévedek?
3. A jegyeket a koncert napján lehet átvenni. Ha jól olvasom.
a Sportarénába a 119-120-as szektorokba lehet ülő jegyet venni a rogerwaters.com-on. vagy állóhelyre. szerintem várok vele, mert ez a hely nem tetszik. 85 Font az ülő, 104 Font az álló jegy.
mondjuk Hodgson-nak csak két lemeze van ami tetszik, és tudtommal nem jön felénk. az APP is eléggé el szokta kerülni kis hazánkat. talán egyszer egy Runrig koncert Skóciában???? ;-)
csak arra gondoltam, hogy a The Wall után már nem lesz olyan koncert, amire kimondottam vágynék. persze ha jön valaki, aki érdekel, akkor elmegyek a koncertre, de már nagyon megválogatom, hogy melyikre. de önerőből külföldre már biztosan nem megyek. ha meghívnak, az más kérdés! ;-)
Az általad említetteket láttam az idén (kivéve Oldfieldet), bátran bevállalhatod őket, talán csak az APP volt kissé öreges az elején, de aztán a második félidőre belejöttek ök is.
Az, meg hogy az általad kedvelteket láttad már, nem lehet szempont - gondolom Waterst sem először látod majd.
akikre én kíváncsi lennék, azok vagy már nem az általam kedvelt felállásban játszanak (pl. Marillion), vagy tartok egy koncert utáni csalódástól. egy Alan Parson's Projekt, és egy Roger Hodgson koncert érdekelne talán, de lehet hogy jobb megmaradni a már ismert lemezeknél. azt hiszem Mike Oldfield az örök csalódás marad számomra. a többi engem érdeklő zenészt pedig halottam már.
"First, the previously announced date in Budapest, Hungary, has been rescheduled, and is now confirmed for June 22, 2011. The RogerWaters.com presale for this show will begin tomorrow, on August 24."
Ha a cikk egésze is ennyire hiteles, mint ez az idézett mondat, akkor még lehetünk bajban... Örülnék ha jönne, sehova máshova nem vettem jegyet, és ha Bp-t törölnék, akkor asszem totál lemaradnék róla :(
A budapesti előadás belépőihez először a hivatalos rajongói klub tagjai juthatnak hozzá: augusztus 23-án 10 órától augusztus 25-én 18 óráig a www.rogerwaters.com [1] oldalon keresztül.
Megnéztem a honlapot, nincs is rajta a bp-i koncert.