Ezen a telefon dolgon meddig fognak még lovagolni? LEHET mobillal nagyon jó minőségű felvételt készíteni, magam is kipróbáltam már, kb olyan viszonyok mellett, mint ahogy Benkő leírta. Egy 2 éves LG-m van és nagyon jó lett a felvétel. Egyébként majd a tárgyalás után hiszek el bárkinek bármit, főleg nem a Szentkoronának akik persze véletlenül sem elfogultak és sohasem hazudnának.
Magyar Jelen: Kezünkbe került az első magyar terrorszervezetnek hirdetett csoport nyomozati anyaga
A Szent Korona Rádió és lapunk birtokába került a Magyarok Nyilai, vagy Hunnia-ügy, vagy csak egyszerűen Budaházyügynek nevezett büntetőeljárás 25 ezer oldalas nyomozati anyaga.
Címlapon:
A Szent Korona Rádió és lapunk birtokába került a Magyarok Nyilai, vagy Hunnia-ügy, vagy csak egyszerűen Budaházy-ügynek nevezett büntetőeljárás 25 ezer oldalas nyomozati anyaga. Folytatásokban ismertetjük a teljes dokumentációt, amelyből sok minden kiderül és sok, a nemzeti oldalon felállított, alaptalan összeesküvés-elmélet dugába dől. Elsőként Benkő György, a spicli szerepe tisztázódik. Kiderül, hogy a felvételek hogyan készültek, mi a szerepe az ügyben Benkőnek és hogy mitől is fél a köztársaság legbátrabb állampolgára. A jegyzőkönyvek és a lehallgatások dátumairól szóló, korábban államtitkot képező dokumentumok is mesélnek nekünk.
„ Benkő tényleg adott le jegyzőkönyv szerint CD-ket, de nyilvánvaló hazugság, hogy a telefonjával rögzítette őket. Elhisszük azt, hogy a gyanúsított autóját bepoloskázzák, lehallgatják, de a tanúnak megengedik, hogy a saját telefonjával készítsen felvételeket? Nem bizonyítható (nincs róla a nyomozati anyagban jegyzőkönyv), de egyértelmű, hogy „hősünk” autóját is bepoloskázták és így sikerült ilyen jó minőségű felvételeket készíteni. Ezt támasztja alá, hogy S. József egyik vallomásában kifejti, hogy nem látott soha, semmilyen telefont, pláne nem a műszerfalon."
tudod, hogy örök kételkedő maradok és nem tenném tűzbe a kezem senkiért.
egy véleményt írtam, mert a hsz-ei hihetőek. de ugyanakkor így írtam: "Ugyanis sokan nem értik, mi a baj azzal amit esetleg csináltak Budaházyék"
az" esetleg "nem véletlenül van ott, hiszen sokszor a legbiztosabbnak hitt dologról is kiderül, hogy tévedés!
De tudod ugyanannyira lehet tévedés Budaházyt is védeni és ha mindkét oldalt nézzük, Benkő ugyanúgy szenved kint, mint Budaházy bent.
És többen tartják hősnek Budaházyt, mint amennyien Benkőt, sőt.............hálásabb szerep kétes hősnek lenni, mint akár igaz ügy érdekében, de árulónak!
és igen, kimaradtam ebből, Budaházyval sosem foglalkoztam, de ha nem baj ebben az esetben mégis beleugrottam valamiért. Ha van egy szikrányi lehetőség, miszerint Benkőnek van igaza, akkor nagyobb szüksége van bátorításra, mint Budaházynak. Mert ha Budaházy ártatlan, akkor is úgy és olyan módon vállalta fel a dolgait és olyan irányba mozdított el tömegeket a magatartásával, ami veszélyes volt. Ezért vannak hívei, akik hősnek tartják, tehát jelenleg inkább mártír, mint egyszerű áldozat. Ez a fiatalember meg ha őszinte és igaz, akkor sem lesz se hős, se mártír és bármennyire is igaza lesz a nép radikálisabb része ebben az esetben árulónak fogja tartani.
Elolvastam a hsz-eid. Számomra azt tükrözik, hogy valóban az igazadat véded. Jó, hogy épp jársz erre a fórumra, nem csak emiatt regisztráltál. A hírek alapján nem lehet elhinni semmit, és mindig van a kételkedésnek létjogosultsága.
gondolom kínszenvedés neked az az idő, amíg ez az ügy húzódik, mert már nagyon szeretnéd, ha bizonyítva is lenne az igazad!
Nagyon sajnálom azokat, akik a hitük miatt felvállalnak olyan tetteket is, amiért tudván tudják: nagyon sokan köpködni és mocskolni fogják. De hisznek az igazságukban és vállalják a nehézségeket. Csak annyit mondok, kitartás. Ha olyan könnyű lenne helyesen cselekedni, akkor nem lenne értéke:-)
De remélem tudod, hogy nem fog megváltani téged az, ha kiderül az igazad?
Ugyanis sokan nem értik, mi a baj azzal amit esetleg csináltak Budaházyék. Ha tudatuk mélyén tudják, akkor sem ismernék el.
Nem látnák be, hogy akármilyen a politikusok többsége nem lehet az erőszak a fenyegetés a megfelelő eszköz ellenük harcolni. A népnek kell megtanulni a szavazással büntetni, jutalmazni de ahhoz meg kell tanulni bölcsen és tájékozottan voksolni! Ha a nép nem buta birka lesz, akkor az alkalmatlan embereknek nem ad teret. De mindig is lesznek, akiknek azok hősök, akik megpróbáltak szembe menni Gyurcsányékkal, és érthető ez az indulatuk. Tehát ne várj tőlük bocsánat kérést.
Állhazafiak! Nincs bizonyíték? hát pedig azon meglepődnék... mondtam már párszor várjátok meg a tárgyalást és lesz meglepi.
de jó példa az is, hogy azért kezdtek engem bemártani hülyeségekkel, mert tudják szorúl a hurok és rájöttek a védők, hogy igen komoly és erős a vád és valós az elkövetés.
Tudjátok a hangfelvételeken is rajta vannak olyan részletek amit csak az tudhatott aki ott volt a helyszíneken.
Ja meg szídjátok itt a politikusokat, hogy loptak stb. bizonyíték? Mondani könnyű...
Az én esetemben van 25.000 oldal + rengeteg tárgyi bizonyíték.... ennyi.
Ja meg a Tv székház felújításának költségét kifizetitek?
egyelőre az utolsó bekezdést olvastam el ...,talán majd a többit is.
Amúgy még mindig nem válaszoltál egy korábban feltett kérdésemre. Te tulajdonképpen kivel vagy?
-ennek csak az az oka,hogy nem olvasom el az összes hsz-ed.
senkivel se vagyok..,az igazság oldalán szeretnék lenni...utálom a hazug,korrupt,tolvaj szennyeket...
Te azt gondolod, hogy Budaházyék szabadságharcosok?
-miért lennének azok? ők sem állítják magukról.. buzeráns média aggata rájuk....
Azt hiszed, hogy a cél szentesíti az eszközt?
-nincs bizonyíték semmire...
amúgy ez a jezsuiták jelmondata volt..:)
Legalább vállalná föl Budaházy, hogy mi volt a szerepe ebben az ügyben. De még ahhoz is gyáva.
-mint írtam nincs bizonyíték...így mit is kellene föl vállalnia?
Azt hiszed, hogy bátor szabadságharcos az, aki olyanokat mond egy politikussal kapcsolatban, hogy „én a gyerekét is keresztül tudnám lőni, mert a vér nem válik vízzé”. Milyen ember az ilyen!?
-hol és mikor mondta? hagyjuk már ezt a szabadságharcos kifejezést...
sztem meg a víz nem válik vérré!
utolsó emlékeim szerint a Tomcat akarta a komcsik kölkeit felakasztani...
Remélem, hogy hamarosan felébredsz. Mert a gyűlölet nem vezet sehová!
-te miről beszélsz? robbantást nem akarsz a nyakamba varrni?:)
Nem hiszem hogy szüksegem lenne a tanacsaidra.Benkö mifelenk egy tetü es ez nem jelent semilyen de peldaul a VII.kerület nagy teszet.Gondolom mashol is ez a velemeny. Ki is a jo?Es ki a rosz?Nem kellene talan egy iteletet megvarnod?