Keresés

Részletes keresés

Roltii Creative Commons License 2015.03.19 0 0 578

Sziasztok, személyes kedvencünk: Europa Park, tavaly októberben (Halloween előtt) voltunk, gyönyörű volt. 

Ha valakit érdekelnek a képek:

https://picasaweb.google.com/106041701773835494953/EuropaPark2014101516?noredirect=1

Artudetu Creative Commons License 2014.07.31 0 0 577

Üdv mindenkinek!

Ha valaki infókat akar, írtam néhány parkról, ahol voltunk. Itt elolvashatjátok őket:

http://filmforum.hungarianforum.com/f18-vidampark-turak

bbeurci Creative Commons License 2014.03.02 0 0 576

Köszi!

Előzmény: dokeee (575)
dokeee Creative Commons License 2014.02.24 0 0 575

Gardaland szerintem mindenképpen jobb, Mirabilandiában pár hullámvasút van, ami érdekes, oda meg fel se mehetnek.

Előzmény: bbeurci (574)
bbeurci Creative Commons License 2014.02.24 0 0 574

Sziasztok!

Jó rég nem érkezett hozzászólás, de hátha...:-)

5, 9, 14 éves gyerekekkel Gardalandot vagy Mirabilandia-t ajánlatok inkább és miért :-)

beci77 Creative Commons License 2012.08.05 0 0 572

Pályadíj németeknél nincs, a többit nem tudom, nem voltam még Europaparkban. Strasbourg mellett voltunk Hotel F1-ben 30 Euro/szoba/éj. Az nincs ide messze kb 50 km-igaz már Franciaország.

Előzmény: Ficium (571)
Ficium Creative Commons License 2012.07.30 0 0 571

Mi lett ezzel a fórummal?

1 éve nem megy senki vidámparkba?

Europarkba mennék a jövő héten.

Milyen olcsó szállás lehetőségek vannak? Akár camping bungalow is jó nekem.

Németeknél van autópályadíj?

Darwin Creative Commons License 2011.08.13 0 0 570

Előzmény: Darwin (569)
Darwin Creative Commons License 2011.08.13 0 0 569

Egy mai kép a Vidámparkból. Az ott egy lezárt területern álló 898as Peugeot Partner. Melé egy olyan kérdés kaptam mikor fotóztam, hogy "miért pont Gyömbér?" Pedig akkor épp semmit nem ittam :) Előtte is csak egy vodkát :) Hogy a kérdező mennyit ivott azt persze nem tudom :)

Khill Creative Commons License 2011.05.13 0 0 568

Sziasztok!

Egy közvélemény kutatáshoz szeretném a segítségeteket kérni. szerintetek a fővárosi vidámpark:

1. milyen színvonalú?

2. sokan jártok oda?

3. Szívesen mentek és költötök a belépőre 5000 ft-t?

4. A belépő megéri az árát? (kaptok érte annyit és olyan színvonaln, amit elvártok?)

5. A külföldi vidámparkok jobbak, mint a fővárosi?

6. Inkább mész külfödre egy jót szórakozni, mégha kicsit drágább is, mint ide Pestre?

Egyébb véleményetekre is kiváncsi vagyok....

Köszi

Khill

Eredendoenpamut Creative Commons License 2011.03.03 0 0 567

Szia!Miattad regisztráltam muszáj erre válaszolni:)

Én 1 éve halloweenkor voltam Disneylandban, és eeeeeeeelképesztő, életem legkirályabb napja volt:D

Disneylandnél ugye két park van: a Disneyland és a Studios én a rendes Disneylandben voltam.Elsőre ez a jobb választás szerintem, mert ez sokkal nagyob és sokkal több a "játék".Nem olcsó a belépő, de nagyon megéri, bár ha nagyobb csoporttal mentek akkor félóron bejuthattok, ahogy mi is.Belül ezután mindenre felülhetsz.

Hasznos ötletek, amit nagyon-nagyon ajánlatos betartani: Menjetek nyitásra, markoljatok a térképek és programok közé a bejáratnál, üljetek le és nézzétek át részletesen 10 percben.Ezt azért szinte lehetetlen megcsinálni, mert annyi minden tárul a szemed elé, hogy összepisiled magad:) Tehát a térképen nézzétek meg hogy melyik ride milyen típusú, és ha ottvan hogy thrill akkor egyértelműen odarohanni és fastpass jegyet szerezni, amik elég hamar elfogynak.A fastpass jeggyel kapsz egy időpontot és nem kell 2 órát egyhelyben állni, csak visszamész, és felülsz, amég többszáz ember irigykedve néz.(mint anno mi, akik 90 percet álltak a Big Thunder Mountainért sorba, de annyira jó volt hogy megkockáztattunk még egyet, ennyire jók!:D) Bennt minden tiszta, finomak az ételek, sok szuvenírbolt van, ami igazán veszélyes.

Ne hagyjátok ki a 3 hullámvasútat, a Big Thunder Mountain az nagyon családi is, mégis elképesztő!

Ja, és a programfüzetet kihagytam, ha konkrét figurával szeretnétek pózolni, vagy autogrammot szerezni az elég hasznos, és persze a show-k!A nagy showműsör kötelező:)

Bocs, hogy hosszú lett, mint látod eléggé tudok erről beszélni, de konkrét kérdésre is szívesen válaszolok

Előzmény: cuzy (566)
cuzy Creative Commons License 2011.03.01 0 0 566

Sziasztok!

Érdeklődnék járt e valaki a párizsi DIsneyland-ben vagy Asterix parkban mostanában..Mert itt ilyen 2004-es hsz-eket találtam és frissebb kellene. Köszönöm!!(melyik a jobb, bent minden korlátlan, stb.stb.)

Roltii Creative Commons License 2010.09.06 0 0 565
Szia

Végül nem is mentünk oda, talán nyitva se volt már. Tapasztalatok:
Mirabilandia: érdemes a 2. napon este menni, mert akkor már jóval kisebbek a sorok, és ugyanúgy minden működik, a showkat meg megnéztük első nap. Összeségében a park nagyon jó, az attrakciók és a showk is rendben vannak, ami negatívum: sok az olasz de nagyon, és elég idióták tudnak lenni.
Voltunk az Aquafan-be is, mindenkinek csak ajánlani tudom, sok a csúzda, bár az új StrizzaCool annyira nem nagy szám.
Előzmény: kulacs (564)
kulacs Creative Commons License 2010.09.02 0 0 564
A Mirabilandia Beach nem egy nagy dolog, már amit kívülről, meg a hullámvasút tetejéről lehet belőle látni. Inkább kisgyerekes családoknak lehet jó.

Előzmény: Roltii (563)
Roltii Creative Commons License 2010.08.23 0 0 563
mégegy dolog: az Aquafan vagy a Mirabilandia Beach közül melyikre érdemes menni? mert lehet, hogy inkább az aquafanba mennénk mirabilandia második nap nélkül, franc se tudja:D
Előzmény: Roltii (562)
Roltii Creative Commons License 2010.08.23 0 0 562
Segítsetek lécci!
Most megyünk majd a mirabilandiába,de nem értem az aquaparkos belépő dolgot.
Mennénk egy nap a vidámaparkba és egy nap oda, de a jegy ott +9 euró?
Mert mi első nap vidámparkoznánk, következő nap felülnénk pár dologra mégegyszer, majd átmennénk az aquaparkba...de a sok kisbetűs részen én nem tudok kiigazodni, aki volt, az leírhatná hogy hogy is van pontosan.

Port aventurához: nekem nagyon tetszett, bár tényleg sokat kell sorbaállni, de ami illuzióromboló: nagyon koszos minden. Délelőtt 11-kor az összes asztal ragadt az éttermeknél, ami szerintem nevetséges, főleg azért az árért.
Expressz kártyákkal mi nem találkoztunk, pedig jó lett volna...Furious Bacora nem volt poén a másfél óra sorbanállás....bár igaz, hogy 1:50 percet álltunk sorba Gardalandba is a hosszú hullámvasútra...A kettő közül, szerintem a port aventura sokkal jobb, nagyobb, jobbak a játékok... Idén végre bekerül az összehasonlításba a Mirabilandia is, jővőre meg remélem a német vidámparkok is:D
Előzmény: kulacs (561)
kulacs Creative Commons License 2010.07.29 0 0 561
Ja, ezt momentán én is észrevettem, de nem értem az okát. Ha 20 percet kell várni a Katunon, akkor csak két kocsit üzemeltetnek. Ha a sor "kinő" a napra akkor beindítják a harmadik kocsit is. Egyből lerövidül a sor. Én a niagara nevű óriás vizbecsobbanó hajót láttam megakadni fent. Onnan is szépen leballagtak a gyerekek...
Szerintem Ausztiában nincs jó vidám park csak a Práter Bécsben. Ott meg mindeért külön kell fizetni, kicsit húzós...
Legközelebb München mellett van a Sky Park.

Előzmény: BorosRita (560)
BorosRita Creative Commons License 2010.07.23 0 0 560
meg amúgy nekem az a véleményem, főleg miután már voltam disneylandban, hogy bizonyos játékokat, a legtöbbet, sokkal több embernek kellene csinálnia és sokkal pörgősebben. némelyiknél elég unottan megy körbe egy ember, aki indítja a játékot, és azalatt sokkal jobban haladna az egész.
BorosRita Creative Commons License 2010.07.23 0 0 559
mi múlt hét vasárnap voltunk mirabilandiában.
mi is vettünk kütyüt. az i-speed kimaradt... mivel pont mire odajutottunk volna, bezárt. pech...
amikor pedig hazaindultunk, már csak a buszról láttuk, hogy a katunról a magasból csigalépcsőn mászkálnak le az emberek, hogy mi történt, nem tudom.
Előzmény: kulacs (557)
ORANGE6 Creative Commons License 2010.07.22 0 0 558
Sziasztok!

Kedvet kaptam a leírásaitok után egy családi ausztriai vidámparkozáshoz. A Marchenparkot ajánlotta Vighy. Az lenne a kérdésem, hogy itt vannak dögösebb vidámparki játékok (látom, hullámvasút van), vagy ez olyan osztrákos umcaccaumcacca bénaság? Gondolom értitek, mire gondolok, és nem akarok senkit ezzel megbántani, de az ilyen mozartos minimundusos bőrnadrágos mókás izék engem nem érdekelnek.

Vagy van olyan vidámpark, ahol komolyabb játékokat találnánk? A magyarok tudom hogy gagyik és drágák, Ausztria meg közel van...
Előzmény: vighy (539)
kulacs Creative Commons License 2010.07.20 0 1 557
Az idén nyáron visszatértünk a Mirabilandia parkba. Elkészült egy igazán remek hullámvasút, az I-SPEED. Ilyenen még nem ültem ezelőtt. Az induláskor kilő eszméletlen gyorsulással, így kapja meg a kezdeti mozgási energiát. Nem kell a magasba felkattogni, egyre nagyobb aggodalmak között. Amint elindul nincs idő félni, egyből az élvezeté a főszerep. Az elsősorba külön várakozó sorból lehet bejtni, de azt is érdemes egyszer végigvárni. Talán csak a kapacitása az ami nem egfelelő, hiszen egyszerre csak 12-en tudnak ráülni.
A Mirabilandiában is bevezettek express bejutási lehetőséget. Kicsit borsos áron 1 fő 20€, 5 fő 60€. Egy kis elektromos kütyüt kapsz azzal kérhetsz expressz időpontokat minden játékhoz.
A kétnapos belépési lehetőség maradt, a belépő 31€ egy felnőtnek, 25 a gyerek.

Kulacs
Réky12 Creative Commons License 2010.05.12 0 0 556
Beszélnek angolul is!Sok helyen ki is van írva angolul minden!
Ha rám hallgatsz nyitásra menjetek! ;)
És vállaljatok be mindent! :-D
Állati jó hely!
Nekem ő volt a kedvencem!Az induláskor a 4.2G az nagyon odab...ot!
Előzmény: DomAti (555)
DomAti Creative Commons License 2010.05.12 0 0 555
Köszi az info-t!
Angolul el lehet egyébként boldogulni arrafelé, vagy jó ha tud spanyolul vmit?
Előzmény: Réky12 (554)
Réky12 Creative Commons License 2010.05.12 0 0 554
Szia!Mi 2 éve voltunk ott szeptemberben,és szerencsére már "mindenki hazament",így nem kellett sokat várni semmire!
Azért 1-2 játékra igen,de abszolút nem vészes!Arra készülj,hogy az a hullám vasút,mely fából készült,és két pálya fut egymás mellett,az plusszban fizetős!Az sajnos nem ingyenes!
Előzmény: DomAti (552)
DomAti Creative Commons License 2010.05.12 0 0 553
A megnéz funkció elrontotta az előbb linket
link
Előzmény: DomAti (552)
DomAti Creative Commons License 2010.05.12 0 0 552
Sziasztok

Kinéztem nyárra Port Aventurát, láttam hogy néhányan írtátok hogy drága a belépő.
Ezen a <a href="http://www.portaventuraholidays.co.uk/searchresults.php?resortid=531&adults=1&children=0&child1=&child2=&child3=&child4=&child5=&child6=&child7=&child8=&infants=0&numrooms=1&depvariance=3&packagetype" target="_blank">szálláson</a> 370 EUR-ért a közelben félpanzióval van belépővel, ez elég jónak tűnik.
Augusztus végén , szeptember elején tömegre kell-e számítani vajon ott? Sorbanállás sok idő?

Köszi!
sz.h Creative Commons License 2010.04.19 0 0 551
Nagyon jó lesz Neked.Az Europa Park klassz hely.Hol foglaltál szállást?Rustban?
Előzmény: Khill (550)
Khill Creative Commons License 2010.04.15 0 0 550
Olvasgattam az irományokat. Én most készülök júniusban az Europa Park-ba. Remélem sok élménnyel leszek gazdagabb. Szerencsére szállást a közelben találtam, így 2 felhőtlen napot szentelhetek az összes fergeteges játéknak...
681109 Creative Commons License 2010.04.07 0 0 549
a műhód szerint nincs egész 10 km-re

http://maps.google.hu/maps?hl=hu&client=firefox-a&hs=mZS&rls=org.mozilla:hu:official&q=ravenna&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Ravenna+RA,+Olaszorsz%C3%A1g&gl=hu&ei=rVa8S5moKoKMONXnne8H&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAsQ8gEwAA
Előzmény: BorosRita (547)
BorosRita Creative Commons License 2010.04.07 0 0 548
csak fentebb hozom a topicot, hátha valaki válaszol!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!