Ez nagyon klassz!!! A foltvarrósokat is szoktam nézegetni, láttam oda is raktál képet. Meg nézegettem a többi 'foltos' képedet is. Nem is tudtam, hogy varrsz is. Nagyon jó dolgokat csinálsz. Gratula!!!!
Igazán köszönöm, nagyon rendes Tőled, hogy felajánlottad, de nem kérem. Nem tudok papírral dolgozni. A nyomtatónk sem az igazi, fújós lakk is kéne. Meg nekem bonyolult, maradok a szalvétánál, ha egyszer megkapom valahol akkor kettő kép lesz, ha meg nem, akkor marad egy. Egy rakás képet csináltam a konyhánkba, természetesen egy sem került fel még a falra. :-(( Meg van még pár db befejezetlenül is.
Igen, én is nagyon csípem ezt a szakácsos képet, meg a párját is, amit sajnos még nem tudtam megszerezni. Ez egy szalvi, és ez is a tatabányai áruházból való. Úgy emlékszem más is csinált ebből a szalviból képet, és fent is van itt a fórumon, de már vagy két évvel ezelőtt. A kép még tavaly nyáron készült. Próbáltam azokkal a színekkel maszatolni, amilyenek vannak rajt. Először a kékkel, aztán a vörösesbarnával, amit úgy kevertem ki több színből. Végül bearanyoztam a szélét, meg néhány helyen van maszat is.
Jópár tányér készült, volt amelyiknek lefestettem a hátulját, de nem tetszett. Így némelyik kicsit átlátszós maradt, az csak pacsmagolva lett, azt hiszem ez is olyan volt.
Úgy kérték a képeket, lila-sárga szobába. Hogy legyen választék, hármat csináltam. Az első kettőt megvették, a harmadik megmaradt nekem. Az elég sokat fent van a falon.:-))
Én a zöld szalvétát arannyal, a kéket ezüsttel tudom elképzelni. Ezek mikor elkészültek bevittem a boltba, hogy lássa az eladó. Teljesen le volt döbbenve, hogy mit festettem. Aztán megnyugtattam, nem saját, csak szalvéta. Mondtam arannyal tudnám elképzelni a szélét. Mondta az szerinte is jó lesz. A pasi különben festő, és nagyon jó képei vannak. Úgy van kialakítva a boltja, hogy a saját képeit árulja, meg mindenféle kreatív cuccot. Mikor kész lett, a hobbiboltos csaj is látta, neki is tetszett arannyal. Utána készült még pár aranyozott kép, de eladtam őket. :-)) Úgy emlékszem a tatabányai szalvéta áruházban, mintha láttam volna ezt a szalvit. (Itt szoktam nézni őket a neten, már rendeltem tőlük.)
mind nagyon szép.. a szakácsos kép gyenge pontom.. az art gallery comrólha szedted a képet akkor ismerem.és akkor egy picit mesélhetnél,hogyan maszatoltad be és milyen szinekkel,hogy ez a a hatása lett?!
szinte leuugrik róla még a konyhaszag is. fantasztikus...
hogy kell az csinálni, hogy üveget decoupage-olok és szeretném ha maga a szalvéta is meg lenne repedezve??
és láttam vmi videót a decoupage neten (ha jól emlékszem a nevére) ahol felragasztotta a fényképet (igazi fénykép) a dobozra, lekente valamivel és utána megrepedt a fénykép is