Keresés

Részletes keresés

becko8 Creative Commons License 2012.06.06 0 0 188

Igen...

Illetve kérdezném, hogy Hnefatafl-t játszott már valaki? Milyennek találjátok, illetve szabályok..?

Előzmény: saabee (187)
saabee Creative Commons License 2012.06.01 0 0 187

Nem egzakt válasz a kérdésre, de talán érdekes lehet neked: http://www.gemklub.hu/cikk/572/aczel_zoli_pierrot

Előzmény: becko8 (186)
becko8 Creative Commons License 2012.05.31 0 0 186

Üdv

Hol lelhető fel olyan összefoglalás amely a régi, középkori, ókori játékokról szól, hogy milyen játékok voltak akkoriban, táblás játékok, vagy akár amit porban kavicsokkal, illetve saját készítésű eszközökkel játszottak.

Milyen ősi játékok vannak?

saabee Creative Commons License 2011.09.23 0 0 185

A játék eladva!

Előzmény: saabee (184)
saabee Creative Commons License 2011.08.29 0 0 184

Eladó egy eléggé megviselt dobozú (némileg nyomódott, egyik sarkán szakadt), részint hiányos (ld. alább) Rettegés Arkhamban társasjáték, olyan fanatikusnak, akinek nem okoz gondot, hogy házilag kiegészítse :) (Habár így is bőven játszható.)

Az alábbi elemek hiányoznak belőle:
3 dobókocka
4 műanyag talp (a nyomzójelzőkhöz)
1 életerő jelző (1-es)
1 tulajdonságcsuszka
1 szörnylap
2 végzetjelző
1 helyszínkártya

A meglevő jelzők és kártyalapok kifogástalan állapotúak.

[b]Átadás:[/b] Hétközben Budapesten (elsősorban Hungária-Thököly sarkán), kb.1-2 hetente Pakson. Ha máshogy nem megy, postázom, az aktuális díjszabásnak megfelelőlen (vevő állja).

[b]Irányár:[/b] 9.500 HUF

Képek:

*Albatrosz* Creative Commons License 2011.08.29 0 0 183

Kb. egy hete kipróbáltam a The Stars Are Right c. játékot, és bátran ajánlom mindenkinek. Ha kettesben játsszák, akkor jelentősebb részben stratégia/logika, ha többesben, akkor több szerencse is kell hozzá, no meg térlátás, kis memória minden esetben.

A Munchkin szerzőjétől, de teljesen más a játék lényege (annyi a hasonlóság, hogy ez is kártyajáték).

dc jr Creative Commons License 2011.03.18 0 0 182

Drakula dühe társasjátékot keresek!

e-mailem: karplaszton@freemail.hu

üdv: dcjr

dc jr Creative Commons License 2011.03.17 0 0 181

Szia!

Eladó még a Hadurak társasod?

üdv: dcjr

Előzmény: ggg333 (118)
Londar Creative Commons License 2011.02.06 0 0 180

Eladó egy kiváló állapotban lévő (egyszer használt) World of Warcraft társas, amit esetleg hasonló kvalitású Odalent-re cserélnék.
Valamint eladó egy Dominion (egyszer használt) társas, vagy Rúnamesterre cserélném.

Érdeklődi: jedilondar@hotmail.com

Lucifer volt az apám Creative Commons License 2011.01.03 0 0 179

Eladó egy Catan 3500-ért, egy Celtica 3000-ért, illetve egy Dungeon Lords 8000-ért, ha érdekel valakit. Érdeklődni: ekmi@freemail.hu

CsST Creative Commons License 2010.12.27 0 0 178

Szabadon kinyomtatható Gazdálkodj okosan! társasjáték.

"Gazdálkodj okosan! Vásárolj lakást, berendezési tárgyakat fix áron, vagy licitálva! Fektesd be a pénzed, vagy bízz a szerencsédben, és lottózz, vagy használd ki a szerencsedobást! Legyél gyorsabb és pontosabb, mint a többiek: utazz vonattal, repülővel! Figyelj az egészségedre, tanulj és dolgozz! Haladj egyre feljebb a ranglétrán, legyél kezdő ketrecharcosból akár karmester vagy külügyminiszter!"

Aki kedvet érez, próbálja ki ;) Jó játékot!

dc jr Creative Commons License 2010.09.26 0 0 177
Rettegés Arkhamban társasjátékot vennék! Ha eladnád, írj mailt: karplaszton@freemail.hu

Üdv: dc jr
Mad árka Creative Commons License 2010.09.25 0 0 176
Sajnos konkrétan nem tudok segíteni, viszont nemrég láttam a Szellemlovas honlapján, hogy meg lehet őket keresni mindenféle hiányzó "alkatrész" beszerzésével. Ha gondolod, próbáld meg, hátha összejön.
Előzmény: tartlev (175)
tartlev Creative Commons License 2010.09.12 0 0 175

Sziasztok,

Lionheart társasjátékhoz keresnék néhány hiányzó elemet (alaplap, íjász, gyalogos, stb.), vagy esetleg egy hiányos készletet.

Ha valakinek van, kérem szóljon, emailcím usernevem és gmail.

dc jr Creative Commons License 2010.08.31 0 0 174
Hello!

Doom társasjátékot keresek megvételre! Ha eladod, írj: karplaszton@freemail.hu

Ezen kívül az "Odalent" fantasy-társasjátékomhoz keresek társakat, akik szívesen beszállnának néha 1-1 jóízű hangulatú játékra! Kaja-pia mellett persze :D

Amúgy hogy lehet új topikot nyitni?

Üdv, dc jr
bgrr Creative Commons License 2010.08.17 0 0 173

Sziasztok !

Én (mi) nagyon szeretnenk kiprobalni a Retteges Arkhamban tarsast, mivel  nagyok sok jot olvastam eddig rola. Annyit tudok rola hogy viszonylag hosszabb, es nem kis magyarazat szukseges az elso partihoz :-(.

Egyebkent nalunk most az Odalent a slager :-), de Carcassone, es a Catan mint ket oreg klasszikus is megy.

Bgrr

h-alga Creative Commons License 2010.08.10 0 0 172
Előzmény: h-alga (170)
Dorean Creative Commons License 2010.08.05 0 0 171
Sziasztok!

Elnézéseteket kérem a zavarásért!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbi eladó társasjátékokat::

- Balaton Rt
- Ki az úr a tengeren? (a régi kiadás)
- retró, patenttal záródó tokos dominó
- Happy People királyok játéka

Mindegyik játéknál a doboz a kritikus állapotú. A táblák és kellékek közel 100%-os állapotúak.

Akit érdekel innen valami, kérem, keressen meg egy árajánlattal együtt a következő e-mail címen: dorean@freemail.hu

h-alga Creative Commons License 2010.07.13 0 0 170
Hali!
Ha a Művészetek Völgyében jártok, akkor Kapolcson a nyomdaudvarban lehet majd társasjátékozni. Nézzetek be hozzánk!
Mad árka Creative Commons License 2010.03.08 0 0 169
Nem baj, van új játék. :))
Előzmény: brekkancs (167)
Mad árka Creative Commons License 2010.03.08 0 0 168
Ismeri valaki az Igenis, Sötét Nagyúr című játékot? Aranyos volt a leírása, kikölcsönöztem, de még nem játszottunk vele, így egyelőre fejtegettem a (nem túl bonyolult) szabályai leírását. Viszont néhány részt nem egészen értek. Pl. amikor olyan szöveg van az ötletkártyán, hogy:

"Idegesítő rovar
Bolb Sisco kapitány: „Csak te mentheted meg a multiverzumot!”"

Meg:

"Leányka veszélyben
Gamanaeghen, a szolgadémon"

Akkor mondjuk az első kártya esetében a rovart meg Sisco kapitány és a multiverzum dolgait kell a mesébe szőni...?
brekkancs Creative Commons License 2010.03.07 0 0 167
Igen, basszus, ettől félek én is. :(
Előzmény: *Albatrosz* (166)
*Albatrosz* Creative Commons License 2010.03.06 0 0 166
Mire meggondolják, és akarnak, addigra elfelejted, hogy kell.;-))
Előzmény: brekkancs (165)
brekkancs Creative Commons License 2010.03.02 0 0 165
Nem bírtam azóta se őket rászedni. Nem tudom miért nem akarnak játszani. :( Pedig.
Előzmény: *Albatrosz* (164)
*Albatrosz* Creative Commons License 2010.01.18 0 0 164

A játékkal kapcsolatban?:-)

És a gyerkőcökkel játszottál már?

Előzmény: brekkancs (161)
ggg333 Creative Commons License 2010.01.16 0 0 163
Tavaly szeptemberben jelent meg a Long Shot. Bár nem kártyák sgítségével mozognaka lovak bnne , de a verseny során a lovakat meg lehet vásárolni, iltev efogadni is lehet rájuk. Összességében a játékélmény hasonlít az általlad említettre.
Másik jópofa lóversenyes játék a Winners Circle nevezetű(ez egy kissé régebbi).
A TurfMaster 1998as jatek, tudtommal nehezen beszerezhető.
Ezen kivül at Ave Caesar hasonló mechanizmusú játék, de ezt harci szekerekkel játszák-beszerezhető
Sajnos az általad említett játék nem tudom melyik lehet..
Előzmény: klood (162)
klood Creative Commons License 2010.01.16 0 0 162
Sziasztok, évek óta keresem gyerekkorom kedvenc társasjátékát.

Magyar lóverseny játék, ahol kártyák segítségével lehetett a lovakat előre mozgatni.

Mindenki kapott az elején x (12?) kártyát. Ezek alapján tett tétre/helyre/befutóra.
Nem az volt, hogy mindenkinek volt saját lova.

Különböző kártyák voltak: adott színű ló előre 2, 4, 6 mezőt
az épp 1., 2., 3. helyezett előre x mezőt
meg még egyéb egy csomó másféle.

Szóval, ha valaki tudja a nevét, esetleg hogy hol lehet megvenni (akár idegen nyelven is, ha úgy létezik), óriási segítség lenne.

Köszönöm!
brekkancs Creative Commons License 2010.01.14 0 0 161
(egy csomó minden kérdés eszembe jutott azóta, tényleg jó volna, ha lenne folytatása. valahol közelebb hozzám. mondjuk nálunk. :) )
Előzmény: *Albatrosz* (160)
*Albatrosz* Creative Commons License 2010.01.12 0 0 160

Örülök, hogy megismertelek személyesen is, remélem, lesz folytatása a tegnapi estének.:-)

Előzmény: brekkancs (159)
brekkancs Creative Commons License 2010.01.12 0 0 159
25 perc alatt hazaértem. :) Köszönöm a lehetőséget és a minden egyebeket. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!