Úgy kérték a képeket, lila-sárga szobába. Hogy legyen választék, hármat csináltam. Az első kettőt megvették, a harmadik megmaradt nekem. Az elég sokat fent van a falon.:-))
Én a zöld szalvétát arannyal, a kéket ezüsttel tudom elképzelni. Ezek mikor elkészültek bevittem a boltba, hogy lássa az eladó. Teljesen le volt döbbenve, hogy mit festettem. Aztán megnyugtattam, nem saját, csak szalvéta. Mondtam arannyal tudnám elképzelni a szélét. Mondta az szerinte is jó lesz. A pasi különben festő, és nagyon jó képei vannak. Úgy van kialakítva a boltja, hogy a saját képeit árulja, meg mindenféle kreatív cuccot. Mikor kész lett, a hobbiboltos csaj is látta, neki is tetszett arannyal. Utána készült még pár aranyozott kép, de eladtam őket. :-)) Úgy emlékszem a tatabányai szalvéta áruházban, mintha láttam volna ezt a szalvit. (Itt szoktam nézni őket a neten, már rendeltem tőlük.)
mind nagyon szép.. a szakácsos kép gyenge pontom.. az art gallery comrólha szedted a képet akkor ismerem.és akkor egy picit mesélhetnél,hogyan maszatoltad be és milyen szinekkel,hogy ez a a hatása lett?!
szinte leuugrik róla még a konyhaszag is. fantasztikus...
hogy kell az csinálni, hogy üveget decoupage-olok és szeretném ha maga a szalvéta is meg lenne repedezve??
és láttam vmi videót a decoupage neten (ha jól emlékszem a nevére) ahol felragasztotta a fényképet (igazi fénykép) a dobozra, lekente valamivel és utána megrepedt a fénykép is
2 hete vettem, nagyon megtetszett, alig vártam, hogy legyen 1 kis időm és feltoljam. khm... annak ellenére, hogy lila...
a kép megint nem a legjobb, ami sötétnek látszik, az szép mély lila, padlizsán, asszem, és maszatoltam rá antik aranyat is. a 3. kép azért, mert azon kicsit látszik az arany is (más gépbeállítással készült)
persze, hogy van fehér (ill. inkább rózsaszín) tappancs, de én ezeket nem tappancsnak szántam, hanem tappancsLENYOMATnak, vagyis amikor összejárkál vmit a macska. jó, még barna tán lehet az is... :-)