A prágai koncertre a a sazkaticket.cz-n jegyet rendeleve mikor kell fizetni? Nekem csak a "personally at the SAZKA´s POS (cash payment)" opció jön fel, az a helyszínen van a koncert előtt?
Earlier this week we sent you a notice about the Roger Waters The Wall Live show at the Sports Arena in Budapest, Hungary. We have just learned that the date of this show has changed to June 22, 2011.
The RogerWaters.com presale for this show, previously intended to begin on Monday, August 1, has now been postponed. We are working to reschedule that presale now, and we will let you know when a new date and time have been set.
én úgy vagyok vele, hogy nem igazán bízom a magyar szervezőkben. megnézzük Prágában (az első és utolsó sajáterős külföldi koncertlátogatásom), és ha mégis jönnének Budapestre, akkor itthon is elmegyünk. ;-)
a livenation honlapjan elkalandoztam a kulfoldi jegyeladasokra, es ott a caeh jegyiroda honlapjan az online foglalasoknal irja ki a rendszer. Kb. 1150 allo, es max. 500 ulo jegyet lattam.
igen, felvásárolta, de már csak páran dolgoznak abból a társaságból ott úgy tudom. hegedűs laci pont nem, a gunst is a felvásárlás után alakult multimedia promotions szervezte. szóval a livenation innentől kezdve nem igazán teheti meg, hogy bármilyen koncert szervezését elcseszi, ugyanis a külföldi anyacég, ami ugye a világ legnagyobb, legprofibb koncertszervezője, nem igazán engedné meg ezt neki. arról meg, hogy a jegyek nem fogynak egy adott koncertre, nem igazán tehetnek, lásd pl. genesis. (és a jegyárat sem ők állapítják meg. az ilyen gigabulikra már az érkező sztár menedzsmentje is kiköt minimálárat, amit nem igazán igazítanak az itteni keresetekhez legtöbbször.)
Live Nation added a Hungarian presence alongside its existing Polish and Czech offices in April, with the acquisition of long-standing local promoter Multimedia.
És hogy jelenleg mennyi köze van Hegedűs Lacinak a Live Nationhez azt nem tudom, de pár éve Ő állt ki a GNR koncert elött a népet csititgatni, hogy nem kell aggodni csak technikai gond van, mindjárt megoldják. Közben meg Axl Rose még Milánóban volt :)
1790 Korona. én megpróbálkoztam két ülőhelyet lefoglalni, de a legvégén visszavált a rendszer cseh nyelvre, és itt elakadtam. pedig kéne venni jegyet, mert vészesen kevés van. tartok tőle, hogy a budapesti koncert nem lesz megtartva. de ha mégis, akkor max. kétszer látjuk! ;-)
Olyan zenészeket (elsősorban nagybőgőst, basszusgitárost vagy szólógitárost) keresek, akik szívesen játszanának igazán elvont, kicsit jazz-es avant-garde, art-rock zenét. Saját számokat írok, ezeket játszanánk. Én 18 éves vagyok, székesfehérvári, énekelek, gitározok és zongorázok. Érdeklődés: Balog Emese - amymistake@vipmail.hu
A koncert időpontját feltételezésem szerint az a szerencsés/balszerencsés körülmény befolyásolja, hogy közel azonos időpontban, mikor bejelntették a The Wall turné időpontjait, közte a budapestit, Magyarország nyerte el a Divizió 1-es jégkorong VB rendezési jogát. Miután az ápr 17-től kezdődik így gyanítom ez okozza az úgy nevezett logisztikai problémát és ezért kell egy új időpontot találni. A turné jelenlegi útvonalát látva az egyetlen reális esély, hogy ez eddig ismert utolsó düsseldorfi koncert után jönnének ide vissza, ha egyáltalán.
ezt én is kaptam, de valami nem stimmel: augusztus 1 a nem monday... (legalábbis idén) lehet, hogy valaki nem ismeri a naptárt, és innen van a dátum tologatása?
a livenationnek régóta semmi köze a mucóhoz, utóbbi már nem is létezik ezen a néven, multimedia promotions van helyette, ők szervezik most az ozzyt, a placebót stb.
a koncert időpontjának tologatásához semmi köze a hazai szervezőknek. ők is, ahogy mi, csak ülnek és várnak, hogy a roger waters team kitalálja mikor is akar fellépni nálunk.
hát sajna nekem egyre "büdösebb" ez a Pesti koncert. Komolyan tartok töle hogy a Livenation/Muco ezt is elszurhatja. Lehet hogy venni kéne jegyet Prágába amig még van és aztán ha lesz Pesten akkor oda is menni, ugyis most lesz közte 2 hónap. az sokkal jobb mint 2 nap után ujra nézni.
Earlier this week we sent you a notice about the Roger Waters The Wall Live show at the Sports Arena in Budapest, Hungary. We have just learned that the date of this show has changed to June 22, 2011.
The RogerWaters.com presale for this show, previously intended to begin on Monday, August 1, has now been postponed. We are working to reschedule that presale now, and we will let you know when a new date and time have been set.