A sok segítség után most én kínálok nektek egy kedvező ajánlatot! Eladnám gyakorlatilag új állapotban lévő 4db 16"-os Rial Flair típusú alufelnimet, melyhez Dunlop gumikat is adok. A Vectra B-men volt, de csere miatt megválnék tőle. 5 csavaros a rögzítés. 19e Forint/db. Ez az ár több mint 25e Forinttal kevesebb, mint a teljesen új 4db esetén.
Felni adatok:
Méret: 7.0x16 ET szám: 40.0 Lyukosztás: 5x110.0 Szín: Polar-ezüst
Kicsit olcsóbb:http://www.nefelejts.hu/nefelejts/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=34&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=&orderby=product_name&limit=30&limitstart=90
Ezek pontosan jók az Opelhez Saruk is, opelhez valók.
Köszi mégegyszer, megpróbálom én is ezzel a módszerrel, viszont azt nem látom hogy a kábelek és a csatlakozó kötött van-e valamilyen "steck" ... vagy egyáltalán hogyan rögzítetted a kábeleket? Bocs a sok kérdésért, de ha működik így, akkor én se keresgélek tovább csatlakozóért. :)
Én elég sokat keresgéltem bontókba, végigjártam a környéken minden lehetséges helyet de B vectrákat nem nagyon láttak itt. Attól függetlenül megpróbálhatsz bontókban turkálni. viszont panaszom nem lehet a saját megoldásomra sem :-)
Köszi szépen Vlad19, hatalmas segítséget adtál! Viszont látom te nem szórakoztál új csatlakozó vásárlással, csak levágtad a régit és a kábeleket egyenként bevezetted az új csatlakozóba, miután körberagasztottad. Ezek szerint nekem se érdemes új fajta csatlakozót keresni?
Na tehát :) Anyós ülés felőli oldalon, balról jobbra: barna; fehér; sárga; szürke-piros
Vezető felőli oldalon értelemszerűen pont fordítva. És igen, le kell sajnos szedni a lökhárítót ahhoz hogy a B2es lámpákat be tudd rakni (én a B1-esek ki tudtam szedni lökő levétel nélkül)
A kis csavart az index alatt ma sikerült kiszednem lökhárító bontás nélkül, így kijött végül az egész lámpa. Viszont amikor belepróbáltam az új faceliftes lámpát, az már nem fért be, mivel ott az index és főfényszóró már egybe van építve. Ha a csatlakozókat levágom, akkor honnan tudom, hogy melyik kábel hova menjen?
Az első szériás B Vectrákon el van dugva egy csavar a lökhárító alá is , ha még nem szedték ki a lámpát soha akkor igen le kell szedni, illetve ha nőgyógyász adottságú kezed van akkor lehet eléred az indexbura kivétele után :) Ha nem akkor lökhárító le :(
Ja és még nállam ugyanitt eladó 98-as kombi 2,5 v6 kisebb sérüléssel ami ki van javítva de nincs fényezve , és egy két korát rontó dolog Kormánykopás és ilyenek.
A signum bevállt egyébként , 2,0 T és még Klímával sem eszik többet 9 liternél :)
Sziasztok! Vásároltam '98-as B Vectrámhoz ráncfelvarrott (plexi) elsőlámpákat. Amikor ma megpróbáltam beszerelni, észrevettem, hogy a fő csatlakozó alakja az újnál nem kerek, hanem vízszintesen egymás mellett van a négy csatlakozó. Sok ráncfelvarrás előtti B Vectrát látok mászkálni plexi lámpával, a kérdésem az lenne, hogy még ezen kívül mit kell cserélni hogy be lehessen építeni. A beszereléshez le kell szedni az első lökhárítót? ---- Másik kérdésem az lenne, hogy gyárilag sportülés van az autómban, de a vezetőülés lötyög a sín csapágyainak kopása miatt.... Van-e ötletetek hogy hogyan lehetne házilag javítani vagy esetleg van-e valakinek bal1-es sportüléshez sín ... esetleg kompletten ülés is érdekelne.
Nem füstöl? Rettenetesen büdös kipufogógáz? Kérj meg valakit hogy menjen utánad és lépj oda neki, ekkora mértékű olajevést szabad szemmel is lehet látni..
Szerintetek mit lehetne tenni az olajevés ellen? Az utóbbi időben kezdi nagyon enni a 2.2-es. 500 km alatt simán bevág bő fél litert. Most 10w40 Mobil Formula van benne, azon gondolkodom, hogy ha lecserélném más márkára az esetleg jelenthet némi megoldást?